markoto 08.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No wreszcie widze czego zazdraszczalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 piękne widoki miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mi się najbardziej krojenie pleśniaka podobało Na winko też nabrałam ochoty Miło było Cię poznać bo nie miałam chyba jeszcze okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś dobre te małze były? ja to takich udziwnień nie jadam na codzień, więc pytam czy warto próbować. Bo porcje niczego sobie i szkoda, żeby się takie marnowały. no i z frytkami? pasuje to w smaku jedno do drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No wlasnie te frytki mi jakos nie pasuja do tych malz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Za taki półmisek skorup oddałabym najlepszy obiad!!! Do tego chrupiące pieczywko z winkiem i w zupełności mi to wystarczy Ech.... w CHorwacji wcinaliśmy tak muszle. Nie wiem czy jeszcze to powtórze ale wspominam ze ślinotokiem a takie zdjęcia jak wkleiła Małgoś tylko wzbudzają we mnie te wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Czy mozecie mi w przybliżeniu określić smak tych małż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 NOOOO ależ widoki hm.... mam braki i to poważne....nie dość, że nigdy nie jadłam małż to jeszcze nigdy nie kroiłam sera katrą kredytową np. małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Helllo. Winko z koniecznosci male kupilismy, bo bylo odkrecane, a tam nie mozna bylo kupic korkociagu w supermarkecie (byly za to alkomaty). Wiola, malze smakuja jak malze... We Francji wszedzie z frytkami daja, chociaz ja w domu tez bym na to nie wpadla. Mayland - nie mialysmy okazji sie poznac, ale ja Cie chyba gdzies na jakims filmie ze zlotu podejrzalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 08.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień dobry Małgosiu. Jak tam u ciebie już fajnie. Chciałabym być już tak "zaawansowana" w remontowaniu. Przepiękne to pudełaczko też mnie wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś rewelacja i avatar i wakacje i dawaj jeszcze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich, stalych i niestalych bywalcow. Z tym zaawansowaniem to przesada. Wlasnie uskuteczniamy telefony do betoniarza, ktory cos sie strasznie wymiguje. Poza tym boksuje sie z zarzadem wspolnoty w sprawie hydraulika - idioty - eh, szkoda gadac. Pudeleczko piekne mam ze soba, reszta plynie statkiem do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja tez malze uwielbiam u nas w czwartki w jednej knajpie swiezutkie podajamoze sie jutro wybiore bo mi smaczka narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 U nas tez podobno w czwartki daja swieze w jednej knajpie. Roznica taka, ze my kupilismy kilogram malz za 10 euro (tak sie nazywalo danie - kilo malz z frytkami), a u nas taka ilosc... to nawet nie chce sprawdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a u nas nie sa jakies mega drogie, duza miska naprawde duza 35zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Zartujesz!!! No to okejos. Chyba sie musze do tego Wrocka przejechac. Zawsze mi sie wydawalo, ze to cywilizowane miasto. Z malzami jest ta sprawa, ze knajpa nie oszuka, nie moga dac mrozonych w skorupach, a jak sa stare, to sie nie otworza, a sosik to moze byc w zasadzie jakikolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 w tej knajpie o ktorej mowie sa 2 sosiki pomidorowy albo taki na bialym winie wole pomidorowy to co w ktory czwartek bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jeden i drugi dobry. W czwartki mi nie po drodze, chyba, zebym siedziala u Ciebie od poniedzialku do czwartku (czyli do piatku po tym winie) albo od czwartku do poniedzialku. Gotowa jestes na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 mozesz siedziec nawet od poniedzialku do poniedzialku zaopatrze odpowiednio barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Barek to nie problem, tylko kto za nas pracowal bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts