anjamen 08.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 wezmiemy se urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dobra, tylko biorac pod uwage czestotliwosc moich urlopow musimy zaczekac co najmniej do przyszlego lata. Ja ostatnio nawet w wigilie i sylwestra mialam lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś, cudowne zdjęcia A cięcie kartą baaaaaaaaaaardzo mi się spodobało Od razu widać, że byłaś harcerką i radzisz sobie w ekstremalnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś, harcerko Ty moja, ognisko jeszcze pamietasz jak się rozpala? i to jedną zapałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kochane, jak mi sie malz w sklepie zapytal: a czym ten ser pokroimy? Bez zastanowienia powiedzialam: jak to czym? karta kredytowa! Myslicie, ze mnie jeszcze do harcerstwa przyjma? Ale zebyscie mnie widzialy jak sie darlam, ze na te kamole nie wejde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kochane, jak mi sie malz w sklepie zapytal: a czym ten ser pokroimy? Bez zastanowienia powiedzialam: jak to czym? karta kredytowa! Myslicie, ze mnie jeszcze do harcerstwa przyjma? Ale zebyscie mnie widzialy jak sie darlam, ze na te kamole nie wejde... Na stówę Cię przyjmą W mojej szkole są zbiórki co piątek - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kochane, jak mi sie malz w sklepie zapytal: a czym ten ser pokroimy? Bez zastanowienia powiedzialam: jak to czym? karta kredytowa! Myslicie, ze mnie jeszcze do harcerstwa przyjma? Ale zebyscie mnie widzialy jak sie darlam, ze na te kamole nie wejde... Na stówę Cię przyjmą W mojej szkole są zbiórki co piątek - zapraszam O widzisz, super... Tylko te spodniczki do kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Uwielbiam spódniczki do kolan Ty nie lubisz?? To załatwię Ci dłuższą lub zgodę na spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pięknie Nicea jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Uwielbiam spódniczki do kolan Ty nie lubisz?? To załatwię Ci dłuższą lub zgodę na spodnie W ogole nie przepadam za spodniczkami. Jak zalatwisz spodnie, to moge przyjsc... Ale najpierw musicie mnie nauczyc ognisko rozpalac jedna zapalka, bo bez malza z grilem sobie nawet nie radze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hahaha, z grillem to i ja mam problem Łatwiej rozpalić ognisko niż grill A poza tym masz lepszą umiejętność - tniesz ser kartą, a to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Otwieram tez wino bez korkociagu... Zaraz sobie zrobie liste sprawnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 To z Tobą dobrze iść na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ekhm... mama mnie tego nauczyla. Najdziwniejsze jest to, ze ona prawie wcale nie pije i nawet nie mieszkala w akademiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A to spryciara z tej Twojej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nooo... Trzeba zdjac folie metalowa, zawinac butelke w recznik i walic o sciane az korek wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nooo... Trzeba zdjac folie metalowa, zawinac butelke w recznik i walic o sciane az korek wyjdzie. Znam ten sposób faktycznie działa. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 malgos dopiero dzisiaj dotarłam śliczne zdjęcia zazdroszcze wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.10.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Rozbawiłaś mnie tą listą sprawności bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Wdzięczności za Niceę Dzień doberek A sposób na wino zapisałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts