malgos2 02.05.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Jak przyszedl pierwszy raz ten grzebek, to powiedzial, ze bedzie zrobione na ganz egal... I ja mam z nim wodke pic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę pewnie mu nie daje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Jak przyszedl pierwszy raz ten grzebek, to powiedzial, ze bedzie zrobione na ganz egal... I ja mam z nim wodke pic??? Dostałam takiego ataku śmiechu, że się poryczałam I oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Jak przyszedl pierwszy raz ten grzebek, to powiedzial, ze bedzie zrobione na ganz egal... I ja mam z nim wodke pic??? Dostałam takiego ataku śmiechu, że się poryczałam I oplułam monitor No, ale dotrzymal slowa!!! Zrobione jest tak, ze mnie jest juz ganz egal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Najwyzej po piwie (z Biedronki) przyniose i niech mi znikaja z oczu... po vipie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Jak przyszedl pierwszy raz ten grzebek, to powiedzial, ze bedzie zrobione na ganz egal... I ja mam z nim wodke pic??? Dostałam takiego ataku śmiechu, że się poryczałam I oplułam monitor to przez to, że Cię tyle nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Z forum? Żartujesz? Ci moi też opowiadali różne rzeczy o innych robotach - ale co mnie to obchodzi Z tym, że ten mój główny "majster" był AA, więc o piciu nie było mowy I tak podpadł, i tak Ale nawet jakby... na mnie takie teksty to wręcz odwrotnie działają, jak czerwona płachta na byka Od razu mówię, co mnie ich oczekiwania obchodzą I się nauczyłam - żadnego przechodzenia na Ty, żeby nie wiem co Nawet w drugą stronę już potrafię Na mnie tez... Ja sobie tak w lagodnym swoim umysle kombinowalam, ze jak juz zrobia wszystko, to sie piwo kupi bla, bla. Ale jak sie tego ode mnie oczekuje, to mi sie tez cisnienie tak podnosi, ze hej... Nie bedzie sie tu ze mna grzebek jakis kumplowal. Za wysokie progi... Hehe Dokładnie Oczekiwać to on sobie może, że mu żona da... jak będzie miała ochotę Jak przyszedl pierwszy raz ten grzebek, to powiedzial, ze bedzie zrobione na ganz egal... I ja mam z nim wodke pic??? Dostałam takiego ataku śmiechu, że się poryczałam I oplułam monitor No, ale dotrzymal slowa!!! Zrobione jest tak, ze mnie jest juz ganz egal... Wygląda na to, że faktycznie dotrzymał - jemu też było ganz egal jak robi Ale to piękne, ja to muszę zapamiętać i wykorzystać w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Najwyzej po piwie (z Biedronki) przyniose i niech mi znikaja z oczu... po vipie??? http://pl.youtube.com/watch?v=e0rCQNwJ51Q A propos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a ja tam często zakupy roibię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a ja tam często zakupy roibię... Teraz juz wiadomo, po czym taki dobry humorek masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ja?? prtzeciez ja teraz nie piwkuję za to małż lubi vipki, bo mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ja?? prtzeciez ja teraz nie piwkuję za to małż lubi vipki, bo mocne Dobrze, ze nie Macki... One za mocne bywaja. Piekny ten pers-dachowiec u Ciebie... Szkoda, ze jade teraz na tak dlugo. Nie bede kiciusia takiego malego szarpac przez ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 chyba już spać muszę, bo literki mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 chyba już spać muszę, bo literki mylę... Eeeee, jakos inteligentnie sie domyslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 tyle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam i o zdrowie pytam. Ania cos zniknela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Pewnie sprząta, bo to sobota Spodziewam się jej za niedługo, po obiedzie i położeniu chłopów spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Pewnie sprząta, bo to sobota Spodziewam się jej za niedługo, po obiedzie i położeniu chłopów spać No tak, chlopy musza pospac. Cholera, chcialabym te umywalki kupic, co je wypatrzylam na allegro i boje sie tak troche kupowac na odleglosc. Ostatnio wylicytowalam jedna szklana i przyszla w postaci stluczki szklanej. Cale szczescie, ze otworzylam paczke przy kurierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts