Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Kasia, jaki z Ciebie alkoholowy ekspert. :roll: :roll: :roll: Beherovka smakuje jak lekarstwo, bo recepture opracowal aptekarz. :D

tego nie wiedziałam :o malgos Ty naprawdę historyczka jesteś -nawet alkoholowa :lol:

Dobrze, ze nie histeryczka :lol:

Dzień dobry :lol:

Histeryczka zdecydowanie nie. :lol: :lol: :lol:

Prawdziwa zima sie zrobila. Slonecznie i mrozno. Brrr... :-?

Malgos -odpowiem tu, zebu markotce dziennika nie zaśmiecać:

Ale mnie zalamalas tym piekarnikiem u Olgi. :-? Nie wiem, czy nie bede musiala calkowicie koncepcje zmienic. A taka bylam do niej przywiazana. :(

ale ja niechcący :oops: ...

sama jestem podłamana -bo mi strasznie zalezy na tym konkretnym modelu (ma sterowanie sensorowe i żadnych pokręteł czy guzików...). Co do mikrofali+piekarnik -to ja też o tym myślałam. Dość drogo -ale w ostatecznym rozrachunku -i tak wyjdzie taniej nić piekarnik+mikrofala :roll: tylko, że dla mnie z kolei problemem jest to, że te "kombajny" są niskie -i nieciekawie wyglądałby taki w dolnej zabudowie :evil:

Z drugiej strony tak sobie mysle, ze cala kuchnia - indukcja + piekarnik i mikrofala osobno to moze na jedno wyjsc, bo z kolei plyty z piekarnikami razem sa tansze. :roll:

Pisałam już u Olgi -że ja płytę będę miała z innej firmy -Siemensa najprawdopodobniej. Do tego piekranika nie ma "przypisanego' żadnego modelu płyty (ja chcę 5palnikową).

Z drugiej strony tak sobie mysle, ze cala kuchnia - indukcja + piekarnik i mikrofala osobno to moze na jedno wyjsc, bo z kolei plyty z piekarnikami razem sa tansze. :roll:

Pisałam już u Olgi -że ja płytę będę miała z innej firmy -Siemensa najprawdopodobniej. Do tego piekranika nie ma "przypisanego' żadnego modelu płyty (ja chcę 5palnikową).

No wiem. Mnie tam nie zalezy na ilosci palnikow, byle to jakos wygladalo i w miare tanie bylo. Napalilam sie na piekarnik z mikrofala - nawet nie byl taki drogi i akurat rozmiar w sam raz dla mnie. Ale ten tyl... Musze jeszcze raz ta wneke na zywca obejrzec, moze mi cos do glowy przyjdzie. :-?