kachna28 18.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam. Kasia, jaki z Ciebie alkoholowy ekspert. Beherovka smakuje jak lekarstwo, bo recepture opracowal aptekarz. tego nie wiedziałam malgos Ty naprawdę historyczka jesteś -nawet alkoholowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam. Kasia, jaki z Ciebie alkoholowy ekspert. Beherovka smakuje jak lekarstwo, bo recepture opracowal aptekarz. tego nie wiedziałam malgos Ty naprawdę historyczka jesteś -nawet alkoholowa Dobrze, ze nie histeryczka Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam. Kasia, jaki z Ciebie alkoholowy ekspert. Beherovka smakuje jak lekarstwo, bo recepture opracowal aptekarz. tego nie wiedziałam malgos Ty naprawdę historyczka jesteś -nawet alkoholowa Dobrze, ze nie histeryczka Dzień dobry Histeryczka zdecydowanie nie. Prawdziwa zima sie zrobila. Slonecznie i mrozno. Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Prawdziwa zima sie zrobila. Slonecznie i mrozno. Brrr... gdzie mroźno? u mnie z 15stopni jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Prawdziwa zima sie zrobila. Slonecznie i mrozno. Brrr... gdzie mroźno? u mnie z 15stopni jest Zartujesz chyba? W KRK zimno jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a u nas cieplutko wlasnie posadzilam 15 drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Pokaz, pokaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Malgos -odpowiem tu, zebu markotce dziennika nie zaśmiecać: Ale mnie zalamalas tym piekarnikiem u Olgi. Nie wiem, czy nie bede musiala calkowicie koncepcje zmienic. A taka bylam do niej przywiazana. ale ja niechcący ... sama jestem podłamana -bo mi strasznie zalezy na tym konkretnym modelu (ma sterowanie sensorowe i żadnych pokręteł czy guzików...). Co do mikrofali+piekarnik -to ja też o tym myślałam. Dość drogo -ale w ostatecznym rozrachunku -i tak wyjdzie taniej nić piekarnik+mikrofala tylko, że dla mnie z kolei problemem jest to, że te "kombajny" są niskie -i nieciekawie wyglądałby taki w dolnej zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Z drugiej strony tak sobie mysle, ze cala kuchnia - indukcja + piekarnik i mikrofala osobno to moze na jedno wyjsc, bo z kolei plyty z piekarnikami razem sa tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Z drugiej strony tak sobie mysle, ze cala kuchnia - indukcja + piekarnik i mikrofala osobno to moze na jedno wyjsc, bo z kolei plyty z piekarnikami razem sa tansze. Pisałam już u Olgi -że ja płytę będę miała z innej firmy -Siemensa najprawdopodobniej. Do tego piekranika nie ma "przypisanego' żadnego modelu płyty (ja chcę 5palnikową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Z drugiej strony tak sobie mysle, ze cala kuchnia - indukcja + piekarnik i mikrofala osobno to moze na jedno wyjsc, bo z kolei plyty z piekarnikami razem sa tansze. Pisałam już u Olgi -że ja płytę będę miała z innej firmy -Siemensa najprawdopodobniej. Do tego piekranika nie ma "przypisanego' żadnego modelu płyty (ja chcę 5palnikową). No wiem. Mnie tam nie zalezy na ilosci palnikow, byle to jakos wygladalo i w miare tanie bylo. Napalilam sie na piekarnik z mikrofala - nawet nie byl taki drogi i akurat rozmiar w sam raz dla mnie. Ale ten tyl... Musze jeszcze raz ta wneke na zywca obejrzec, moze mi cos do glowy przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry! Czy Kraków jeszcze śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzień dobry nie w temacie jestem jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzien dobry a gdzie Malgos? juz pojechala do tej Anglii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Hej. Najpierw malgos jeszcze musi zawadzic o Poznan, dopiero potem moze leciec do Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A kiedy Ty w końcu na D... siądziesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Na emeryturze? Chociaz wtedy to dopiero bede miala kupe czasu na jezdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A Ty będziesz miała emeryturę? myślałam, ze już do końca swoich dni będziesz uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A Ty będziesz miała emeryturę? myślałam, ze już do końca swoich dni będziesz uczyć Ona na emeryturze nie bedzie UCZYĆ tylko NAUCZAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ciekawe czy nadal tego samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts