malgos2 20.10.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Oooo, jakie pyszne rzeczy przynioslas Kasia! No to pijemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ło obslinilam sie ze szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nooo... I jak tu sie odchudzic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 łał Małgoś, od malin nie przytyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ale od czeresni owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aj od tych dwóch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Aj od tych dwóch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No ale nie od tych dwóch ja garściami jem i tylko na sikanie mnie goni a wagę trzymam stałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 na picie za wcześnie ale na kawę nigdy za późno http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 O super. Kawa sie przyda. Slonecznie dzien dobry wszystkim. Wiola, Ty mnie nie denerwuj waga. Moja ma jedyny kierunek - w gore. Po czeresniach czy po salacie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Malgos mam tak samo tyje od patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja ostatnio sie zupelnie zalamalam, wiec zaczelam stosowac diete, po ktorej moja mama chudnie i co najdziwniejsze - moja babcia, ktora jest strasznym lasuchem i latwiej ja przeskoczyc niz obejsc. Jak zacznie dzialac na mnie to Wam przekabluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Juz kabluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No chodzi o to, ze sie je wszystko tylko nie o kazdej porze. Rano tylko weglowodany (czyli zadnych kanapek z serem czy z szynka, najwyzej z pomidorem i dzemem), na obiad wszystko co sie chce, a na kolacje tylko bialko, czyli ser, jajko itd. ale bez chleba. Warzywa mozna jesc zawsze i trzeba zachowac 5 h miedzy posilkami i nie podzerac miedzy nimi. Alkohol mozna pic tylko do posilku (no tu to moze byc ciezko ) i slodkie napoje tylko light. No i to tyle. Ale nie wiem, czy na mnie zadziala. O tyle w to wierze, ze to jest taki sposob, w jaki jedza Francuzi, a oni sa szczupli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Wiesz co brzmi to jak montignac Stosowalam To jest tak ze sie nie laczy tluszczy z weglami. Sniadanie weglowe i tylko wtedy mozna jesc pieczywo, ale musi byc z pelnego przemialu. Nie wolno jesc cukru, gotowanej matrchewki i ziemniakow. Obiad tluszczowy a kolacja dowolnie tluszczowa albo weglowa ale raczej lekka. Wino do posilku fakt inne alkohole niezbyt polecane. Po tluszczowym psilku 4 godziny do nastepnego a po weglowym 3 . Owoce tylko na sniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Tu jest zbior wiedzy na temat montignaca http://montignac.com.pl/CMS/ na forum jest sporo przepisow i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ale to jest prostsze markotko i mozesz sobie laczyc co chcesz, ziemniaki jesc z miesiem itd., ale tylko na obiad. Generalnie nie trzeba sie bardzo wysilac, owoce mozna jesc na sniadanie i obiad i nawet mozna sobie pozwolic na deser. Marchewka gotowana i buraki nie sa polecane, bo maja duzo cukru, a tak poza tym to prosto wszystko wyglada, ale czy na mnie zacznie dzialac, to sie okaze. Z newsow bylam na testach alergicznych i mam piekne zyto i trawe. Poza tym troche innych, ale nie takie wspaniale. Jeszcze mam na jakies platkowe testy isc i zastanowic sie, czy chce na odczulanie sie zdecydowac. No i sie zastanawiam wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a ja biedna.. no za cholerę nie mogę się powstrzymać, żeby po coś słodkiego nie sięgnąć cały czas łażę do szafki w kuchni i podjadam słodkości.. te dozwolone oczywiście, czyli biszkopty i petitki głównie ja.. przedtem nie było mi słodkie do szczęścia potrzebne.. a teraz ślina do pępka jak tylko o ciachu pomyślę.... i wszysko zaczęło się po powrocie do domu ze szpitala... jak to poskromić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Chrom zazywaj Ania, jesli Ci wolno. A poza tym w Twoim przypadku hamowanie sie przed slodkim nie jest Ci do niczego potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 taaa.. tak Ci się tylko zdaje.. a ja za parę dni to się w spodnie nie zmieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts