malgos2 21.10.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 taaa.. tak Ci się tylko zdaje.. a ja za parę dni to się w spodnie nie zmieszczę... To po co kupujesz w dziale dzieciecym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam wieczornie, z pewnych źródeł wiem, że jeszcze nie śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Masz szpiegow pod Wawelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Masz szpiegow pod Wawelem? Samego łonego legendarnego Smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Masz szpiegow pod Wawelem? Samego łonego legendarnego Smoka Eeee, smok zywil sie tylko dziewicami i zdechl z glodu dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co Ty gadasz To inteligentniejsza bestia niż się komuś wydawało i zmienił preferencje żywieniowe Nadmieniam, bo nie dopisałam, że to filmik ze zdjęciów, jakoś nie mogę się dopatrzeć video z paszczą Muszę poszukać, może coś jest Dobranoc, pchły na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co Ty gadasz To inteligentniejsza bestia niż się komuś wydawało i zmienił preferencje żywieniowe Nadmieniam, bo nie dopisałam, że to filmik ze zdjęciów, jakoś nie mogę się dopatrzeć video z paszczą Muszę poszukać, może coś jest Dobranoc, pchły na noc Moze byc ze zdjeciow i bez paszczy. Zad mi wystarczy. To mowisz, ze nasz smok przeszedl na wegetarianizm? Trzeba z anirac pogadac, ona blizej mieszka to bedzie wiedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz odnośnie smoka wawelskiego: faktycznie przeszedł na wegetarianizm, mam nawet dowód w postaci wiersza J. Brzechwy: Na Wawelu, proszę pana Mieszkał smok, co zawsze z rana Zjadał prosię lub barana. Przy obiedzie smok połykał cztery kury lub indyka nadto krowę albo byka. Nagle raz, przy Wielkim Piątku Krzyknął Coś tu nie w porządku ! Poczuł wielki ból w żołądku. Potem spuchła mu wątroba, dwa migdały, płuca oba Jak choroba, to choroba ! Smok pomyślał, proszę, proszę. Nie mam zdrowia za dwa grosze Czas już zostać mi jaroszem. I smok biedny od tej pory By oczyścić krew i pory, jadał marchew, jadał pory, groch, selery i kapustę Wszystko z wody i nietłuste, żeby kiszki były puste. Tak za roczkiem mijał roczek Smok nasz stał się jak wymoczek Wprost nie smok, lecz zwykły smoczek Odtąd każda mądra niania Dziecku daje go do ssania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Cholewcia gdzie nie wchodze dyskusje o diecie. I jak mam powiedzieć dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Efilo ty to chyba akurat sie nie musisz martwic dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ja wszystko juz wiem na temat diet tylko czemu nikt u licha nie wymyslil sposobu na trzymanie sie zasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no nie wiem od kiedy urodziłam mam 10 kg na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ja wszystko juz wiem na temat diet tylko czemu nikt u licha nie wymyslil sposobu na trzymanie sie zasad no właśnie dlatego dałam sobie spokój z dietami i oponki mi rosną miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no nie wiem od kiedy urodziłam mam 10 kg na plusie ja tez mialam 10 na plusie po dzieciach ale te kolejne 10 juz nie moge zwalic na dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 malmuc mam to samo , wiem co i jak tylko jakos nie mam silnej woli zeby wytrwac. Montignaca stosowalam dosc dlugo i efektow zaskakujacych nie bylo choc ludzie chudli po kilkadziesiat kilo nie glodujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Przylazłam No przeca mówiłam, że smok juz dawno zmienił upodobania żywieniowe Małgoś, leci na priva moja skrzynka, w nocy zapomniałam. A, gdybyś była zainteresowana, to w "Rundzie" moja osobista latorośl jest w niebieskiej marynarce Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hello. Juz lece zobaczyc Brazuniu latorosl. To juz moze lepiej o wagach i dietach nie mowmy, bo to nie wplywa pozytwnie na samoocene. W piatek mam spotkanie ostatniej szansy z betoniarzem z Katowic. Jesli nic z tego nie wyjdzie, to popelnie harakiri, a wtedy waga nie bedzie miala znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 a co to jest Montignaci gdzie jest Karla corka Brazy? bo tez bym popatrzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.10.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry! Co słychać w Wielkim Świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Montignac to taki Francuz, ale dla mnie jego dieta sie nie nadaje, bo mi sie az tak bardzo myslec nie chce i za czesto jem na miescie. Braza, wyslij linka Anji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts