anjamen 22.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 musze poszperac w internecie Kachna wielki swiat zabral sie za porzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja tez bym chetnie poogladala latorosl Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja tez bym chetnie poogladala latorosl Brazy Ja też chcę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No a ja nie wiem, czy Wam moge linka dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ja tez bym kciala...Przyszlam tu, bo dobry wieczor i tu sa wszyscy.Poza tym ostatniej nocy mi się śnilo że byłam w Krakowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dobry wieczor. Moze sie Braza zlituje i da Wam linka. Onna, i jak bylo w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.10.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja mam ponure sny.......ponure . Napisze wiec jeszcze, ze przed Wielkim Tapnieciem jak jeszcze mialam urlop to bylysmy na Wicked na tym tam Broadway'u i wszystko tam spiewali na jednej nucie, zamiast tanca to byla taka przewalaka z lewa na prawo i z prawa na lewo i troche strata czasu. W ogole przereklamowane. Jak " inwestownie " na gieldzie. Ha, ha "inwestowanie ". Przewalkowanie. Teraz bede na slynnej diecie zwanej Przymus Oszczedzania na Wszystkim. Pfuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Lumpie, u nas spada nawet jak w Stanach odbija chwilowo. Ale Warren Buffet kupuje akcje, to moze koniec tej bessy bliski? Liryczne dzien dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dobry wieczor. Moze sie Braza zlituje i da Wam linka. zlituje się mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz przed jabłkiem czy ciasteczkiem też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz przed jabłkiem czy ciasteczkiem też?? Zamiast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a ile szklanek przed czekoladą z orzechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tyle ile literek w slowach czekolada z orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 O matko... To sie mozna przewodnic... To grozi natychmiastowym zejsciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jestem i czytam, że tyż o dietach... u mnie tak ciut jest za dużo, ale chyba tragedii jeszcze nie ma...no ale rewelacji tez jakoś nie....kiedyś to człek się jakoś więcej ruszał, ale po ciążach zostało tu i tam i jeszcze tu....ale liczę na to, że jak machnę gruntem całą chałupe to ciut zrzucę, nie? powiedzcie, ze tak... no powiedzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Nitus ja tez mam dokladnie taki plan jak Ty nawet juz grunt zakupilam (2 miesiace temu) i licze na minus 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz przed jabłkiem czy ciasteczkiem też?? I przed jabłkiem i ciasteczkiem i czekoladą i cukierkami. Gwarantuję, ze już ochoty na czekoladę mieć nie będziesz albo na pewno nie w takiej ilości jak pierwotnie planowałaś Dla mnie była to mordęga bo samej wody nie lubię, ale poszło jakos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jestem i czytam, że tyż o dietach... u mnie tak ciut jest za dużo, ale chyba tragedii jeszcze nie ma...no ale rewelacji tez jakoś nie....kiedyś to człek się jakoś więcej ruszał, ale po ciążach zostało tu i tam i jeszcze tu....ale liczę na to, że jak machnę gruntem całą chałupe to ciut zrzucę, nie? powiedzcie, ze tak... no powiedzcie... tak, tak, tak.... i jak do sklepu zamiast samochodem pójdziesz na piechotę lub podjedziesz rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no nie wiem od kiedy urodziłam mam 10 kg na plusie ja tez mialam 10 na plusie po dzieciach ale te kolejne 10 juz nie moge zwalic na dzieci ja miałam 5 po pierwszym, po drugim zostało10 a teraz jeszcze 5 doszło przez tę cholerę co to ją Małgoś zna się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no nie wiem od kiedy urodziłam mam 10 kg na plusie ja tez mialam 10 na plusie po dzieciach ale te kolejne 10 juz nie moge zwalic na dzieci ja miałam 5 po pierwszym, po drugim zostało10 a teraz jeszcze 5 doszło przez tę cholerę co to ją Małgoś zna się przywitam Tego pipipipi&^%$ Japonczyka! Witam nowa twarz w watku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts