Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam ponure sny.......ponure . :D

Napisze wiec jeszcze, ze przed Wielkim Tapnieciem jak jeszcze mialam urlop to bylysmy na Wicked na tym tam Broadway'u i wszystko tam spiewali na jednej nucie, zamiast tanca to byla taka przewalaka z lewa na prawo i z prawa na lewo i troche strata czasu.

W ogole przereklamowane. Jak " inwestownie " na gieldzie. Ha, ha "inwestowanie ". Przewalkowanie.

Teraz bede na slynnej diecie zwanej Przymus Oszczedzania na Wszystkim. Pfuj.

Witam

odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz :lol:

przed jabłkiem czy ciasteczkiem też?? :o

Witam

odnośnie diety: podam mój sposób, który sprawił, że z 70 kg przy wzroście 158 cm schudłam do 48-50 kg: przed każdym posiłkiem szklanka wody. Efekty widoczne ale powoli. No i zdrowo i nic nie liczysz i nic nie pilnujesz :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Zamiast... :lol: :lol: :lol:

Jestem i czytam, że tyż o dietach... :wink: u mnie tak ciut jest za dużo, ale chyba tragedii jeszcze nie ma...no ale rewelacji tez jakoś nie....kiedyś to człek się jakoś więcej ruszał, ale po ciążach zostało tu i tam i jeszcze tu....ale liczę na to, że jak machnę gruntem całą chałupe to ciut zrzucę, nie? :wink:

powiedzcie, ze tak... no powiedzcie... :roll:

Witam

I przed jabłkiem i ciasteczkiem i czekoladą i cukierkami. Gwarantuję, ze już ochoty na czekoladę mieć nie będziesz albo na pewno nie w takiej ilości jak pierwotnie planowałaś :wink:

Dla mnie była to mordęga bo samej wody nie lubię, ale poszło jakos...

Jestem i czytam, że tyż o dietach... :wink: u mnie tak ciut jest za dużo, ale chyba tragedii jeszcze nie ma...no ale rewelacji tez jakoś nie....kiedyś to człek się jakoś więcej ruszał, ale po ciążach zostało tu i tam i jeszcze tu....ale liczę na to, że jak machnę gruntem całą chałupe to ciut zrzucę, nie? :wink:

powiedzcie, ze tak... no powiedzcie... :roll:

tak, tak, tak....

i jak do sklepu zamiast samochodem pójdziesz na piechotę lub podjedziesz rowerem :lol:

no nie wiem

od kiedy urodziłam mam 10 kg na plusie :(

ja tez mialam 10 na plusie po dzieciach :roll:

ale te kolejne 10 juz nie moge zwalic na dzieci :evil: :oops:

ja miałam 5 po pierwszym, po drugim zostało10 a teraz jeszcze 5 doszło przez tę cholerę co to ją Małgoś zna :roll:

się przywitam :wink:

Tego pipipipi&^%$ Japonczyka! :x

Witam nowa twarz w watku! :D