wiolasz 23.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dajcie już spokój Przez neta i tak nadwagi nie widać Poza tym, kto powiedział, ze jak wieszak to musi od razu być the best?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No nie, nie musi... Ale gdybym ja byla wieszakiem to dopiero bylabym the best... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Małgoś, tak Ci się tylko wydaje... The best jest ten, kto umie to debeściarstwo w sobie dostrzec bez żadnego ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No dobra, spierac sie nie bede, bo tak naprawde to nie czuje sie az tak zle ze soba jak by sie wydawalo. Tylko wagi nie lubie. Ostatnio czytalam artykul, jak zgubic 5 kg na zdjeciu (jak sie ustawic, zeby lepiej wygladac) i od razu mam lepsze samopoczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 oooo brawo Ja ostatnio odkryłam swoje zmarszczki pod oczami (hmmm jakbym wcześniej ich nie miała ) ale od razu znalazłam wytłumaczenie, że to od częstego śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 e tam zmarszczki, ja nie mam ani jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zmarszczki pod oczami tez mam, ale one sa OCZYWISCIE od smiechu. I o ile te na czole zwalczylam zmieniajac nawyki, to te pod oczami nie maja szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam rozstępy po ciążach, zbędne kilogramy po tychże, zmarszczki - NO I CO Z TEGO ? Lubię się taką , bo na wszystko w życiu jest pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zmarszczki pod oczami tez mam, ale one sa OCZYWISCIE od smiechu. I o ile te na czole zwalczylam zmieniajac nawyki, to te pod oczami nie maja szans. Małgoś, Ty faktycznie ostro nad sobą pracujesz Ja mam od śmiechu nawet bruzdy wokół ust, widoczne nawet jak się nie śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zmarszczki pod oczami tez mam, ale one sa OCZYWISCIE od smiechu. to po co się śmiejesz? ale z kolei jak jest smutasem -to się takie bruzdy robią od kącików ust do brody... to co "lepsze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zmarszczki pod oczami tez mam, ale one sa OCZYWISCIE od smiechu. I o ile te na czole zwalczylam zmieniajac nawyki, to te pod oczami nie maja szans. Małgoś, Ty faktycznie ostro nad sobą pracujesz Ja mam od śmiechu nawet bruzdy wokół ust, widoczne nawet jak się nie śmieję Wiola, ja mialam zmarszczki na czole jak mialam 15 lat! Ciagle marszczylam czolo i kiedys pani od francuskiego powiedziala nam, ze nie wolno tak robic... No i zaczelam nad tym panowac. Ale nad smiechem nie jestem w stanie i tez mam zmarszczki naokolo ust. Masz racje Neferko - ja tez tak sobie mowie, ze bylam kiedys laska (chociaz o tym nie wiedzialam), zlapalam chlopa i juz nie musze sie az tak napinac. Chociaz przy mojej i mikopiko cholerze mozna sie przy odrobinie nieuwagi obudzic z 200 kg na plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale to nie chodzi o złapanie chłopa :) JA się sama siebie zaakceptowałam Dzięki temu łatwiej też akceptuję świat wokół mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 200 kg na plusie??????cholera nie rozszyfrowalam wczoraj tych trzech literek, ale poczytam bo to cos strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 200 kg na plusie?????? cholera nie rozszyfrowalam wczoraj tych trzech literek, ale poczytam bo to cos strasznego Jakich trzech literek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny!!! jak nie diety to zmarszczki, łeeeeeeeeeeee No to ja wam wytłumaczę, tak łopatologicznie, co?? Ze zmarszczkami to ja się chyba urodziłam, tzn, miałam je odkąd sięgam pamięcią. Na czole i pod oczami konkretnie te zmarchy. Na skutek mojej pracy zrobił mi się tzw "orzeł z mapet szoł" czyli dwie krechy między brwiami. W ciągu paru ostatnich latach wszystkie się pogłębiły no i doszły nowe ofkors. Był czas, ze przejmowałam się bardzo. Półki uginały się od różnych kremów. No ale jak mawia przysłowie: nie pomoże puder z róż, kiedy morda stara już.... No i teraz ino tylko się smaruję coby mi skóra nie popękała i już. Mam to w ehkmm. No. Poza tym, to dziewczyny: ja tam mam swoje lata, znaczy się od dawna pełnoletnia jestem no i nie mogę wyglądać jak 15latka z reklamy Vichy. Primo voto po drugie, to przeżyć mam tak na 5 żyć, i niestety wszystko na gębie widąc No i na koniec dodam, że dla mnie twarz bez zmarszczek jest podejrzana No jak to jest możliwe???????? Znaczy ten człowiek się nie śmieje, nie płacze, nie ma żadnych przeżyć. Jak dla mnie bryndza. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 200 kg na plusie?????? cholera nie rozszyfrowalam wczoraj tych trzech literek, ale poczytam bo to cos strasznego Jakich trzech literek? no myslaalm ze o TSH mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny!!! jak nie diety to zmarszczki, łeeeeeeeeeeee No to ja wam wytłumaczę, tak łopatologicznie, co?? Ze zmarszczkami to ja się chyba urodziłam, tzn, miałam je odkąd sięgam pamięcią. Na czole i pod oczami konkretnie te zmarchy. Na skutek mojej pracy zrobił mi się tzw "orzeł z mapet szoł" czyli dwie krechy między brwiami. W ciągu paru ostatnich latach wszystkie się pogłębiły no i doszły nowe ofkors. Był czas, ze przejmowałam się bardzo. Półki uginały się od różnych kremów. No ale jak mawia przysłowie: nie pomoże puder z róż, kiedy morda stara już.... No i teraz ino tylko się smaruję coby mi skóra nie popękała i już. Mam to w ehkmm. No. Poza tym, to dziewczyny: ja tam mam swoje lata, znaczy się od dawna pełnoletnia jestem no i nie mogę wyglądać jak 15latka z reklamy Vichy. Primo voto po drugie, to przeżyć mam tak na 5 żyć, i niestety wszystko na gębie widąc No i na koniec dodam, że dla mnie twarz bez zmarszczek jest podejrzana No jak to jest możliwe???????? Znaczy ten człowiek się nie śmieje, nie płacze, nie ma żadnych przeżyć. Jak dla mnie bryndza. Dziękuję za uwagę. albo botox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny!!! jak nie diety to zmarszczki, łeeeeeeeeeeee No to ja wam wytłumaczę, tak łopatologicznie, co?? Ze zmarszczkami to ja się chyba urodziłam, tzn, miałam je odkąd sięgam pamięcią. Na czole i pod oczami konkretnie te zmarchy. Na skutek mojej pracy zrobił mi się tzw "orzeł z mapet szoł" czyli dwie krechy między brwiami. W ciągu paru ostatnich latach wszystkie się pogłębiły no i doszły nowe ofkors. Był czas, ze przejmowałam się bardzo. Półki uginały się od różnych kremów. No ale jak mawia przysłowie: nie pomoże puder z róż, kiedy morda stara już.... No i teraz ino tylko się smaruję coby mi skóra nie popękała i już. Mam to w ehkmm. No. Poza tym, to dziewczyny: ja tam mam swoje lata, znaczy się od dawna pełnoletnia jestem no i nie mogę wyglądać jak 15latka z reklamy Vichy. Primo voto po drugie, to przeżyć mam tak na 5 żyć, i niestety wszystko na gębie widąc No i na koniec dodam, że dla mnie twarz bez zmarszczek jest podejrzana No jak to jest możliwe???????? Znaczy ten człowiek się nie śmieje, nie płacze, nie ma żadnych przeżyć. Jak dla mnie bryndza. Dziękuję za uwagę. albo botox czyli bryndza jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 200 kg na plusie?????? cholera nie rozszyfrowalam wczoraj tych trzech literek, ale poczytam bo to cos strasznego Jakich trzech literek? no myslaalm ze o TSH mowisz Aaaa... No tak, TSH to jest rodzaj badania, a cholera nazywa sie jak jeden pan Japonczyk - Hashimoto. Kasia, masz racje, ze twarz bez zmarszczek wyglada podejrzanie. W zasadzie to wyglada jak wyciagnieta z Photoshopa. Nawet nie tylko wyglada, ale jest z niego wyciagnieta. Mnie bardziej zajmuje komfort skory - jak jest przesuszona to nie tylko zle wyglada, ale przede wszystkim fatalnie sie czuje. Na reszte to tylko botox, jak slusznie pani dyrektor Anja zauwazyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mnie też tylko chodzi o to , żebym się nie łuszczyła z suchości mojej skóry. Dlatego zainwestowałam w dwa kremy: Meritum półtłusty z Dermiki i Laroscha jakiś mega nawilżający, gorąco polecam oba.Rewelacyjny też jest podobno olejek Nuxe, ale sama jeszcze nie korzystałam. Wiecie cos o nim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts