malgos2 23.10.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dolaczam sie do pytania o olejek Nuxe'a. Jak znam zycie, to Anja cos bedzie wiedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Moje zmarszczyki mnie nie martwia....ale smutno mi gdy widze je u mojej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam rozstępy po ciążach, zbędne kilogramy po tychże, zmarszczki - NO I CO Z TEGO ? Lubię się taką , bo na wszystko w życiu jest pora bardzo mi się to podoba, co napisałaś Neferciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny!!! jak nie diety to zmarszczki, łeeeeeeeeeeee No to ja wam wytłumaczę, tak łopatologicznie, co?? Ze zmarszczkami to ja się chyba urodziłam, tzn, miałam je odkąd sięgam pamięcią. Na czole i pod oczami konkretnie te zmarchy. Na skutek mojej pracy zrobił mi się tzw "orzeł z mapet szoł" czyli dwie krechy między brwiami. W ciągu paru ostatnich latach wszystkie się pogłębiły no i doszły nowe ofkors. Był czas, ze przejmowałam się bardzo. Półki uginały się od różnych kremów. No ale jak mawia przysłowie: nie pomoże puder z róż, kiedy morda stara już.... No i teraz ino tylko się smaruję coby mi skóra nie popękała i już. Mam to w ehkmm. No. Poza tym, to dziewczyny: ja tam mam swoje lata, znaczy się od dawna pełnoletnia jestem no i nie mogę wyglądać jak 15latka z reklamy Vichy. Primo voto po drugie, to przeżyć mam tak na 5 żyć, i niestety wszystko na gębie widąc No i na koniec dodam, że dla mnie twarz bez zmarszczek jest podejrzana No jak to jest możliwe???????? Znaczy ten człowiek się nie śmieje, nie płacze, nie ma żadnych przeżyć. Jak dla mnie bryndza. Dziękuję za uwagę. spadłam pod stół i ryczę ze śmiechu ..normalnie nie mogę odnośnie japończyka...niech go ..jasny trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Oto i on... http://images41.fotosik.pl/23/7711694ac655eeb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Nieśmiało zapytam, co Wam ten bidny Japończyk zrobił???? Bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. upirdliwą , która jeszcze dodatkowo powoduje inne choroby Ale ten Hashimoto ma twarz ten to musiał być upierdliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. upirdliwą , która jeszcze dodatkowo powoduje inne choroby Ale ten Hashimoto ma twarz ten to musiał być upierdliwy Nooo... Ale nie popadajmy w przesade jak laski z Wyborczej. Czego one tam nie wymyslaja. Jakis olej kokosowy, konskie dawki selenu, cynamon, cuda niewidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. upirdliwą , która jeszcze dodatkowo powoduje inne choroby Ale ten Hashimoto ma twarz ten to musiał być upierdliwy Nooo... Ale nie popadajmy w przesade jak laski z Wyborczej. Czego one tam nie wymyslaja. Jakis olej kokosowy, konskie dawki selenu, cynamon, cuda niewidy. tam to ja się depresjii początkowo nabawiłam... Teraz już lepiej Inaczej widzę świat, chyba Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WItam To o tego Japońca Wam chodziło.... Znam gościa, bardzo dobrze... A wogle to dzień dobry Odnośnie młodego wyglądu: nic tak nie odmładza i nie upiększa jak miłość i seks. I tego będę sie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WItam To o tego Japońca Wam chodziło.... Znam gościa, bardzo dobrze... A wogle to dzień dobry Odnośnie młodego wyglądu: nic tak nie odmładza i nie upiększa jak miłość i seks. I tego będę sie trzymać no i święta racja .... zatem czymiemy się razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czesc laski. Jestem tak zalatana od rana, ze nie mam czasu do Was zajrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No przecia zajrzałaś choc do siebie, to nie jest jeszcze tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Teraz cos wyglada na to, ze mi sie jeden uczen nie pojawil, wiec mam chwile na pozagladanie, ale to moze potrwac... Dobry news jest taki, ze malz sie spotkal z betoniarzem z Katowic i ma przemyslec temat. Dobre jest to, ze ma gdzies duza robote obok, wiec moglby przy okazji zrobic u mnie. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dolaczam sie do pytania o olejek Nuxe'a. Jak znam zycie, to Anja cos bedzie wiedziala. nie wiem ja teraz uzywam tej serii i jestem zakochana http://s.alejka.pl/i2/p/26/14/416b497534f24_0_n.jpg http://pic.skapiec.pl/f1/266865b1.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Teraz cos wyglada na to, ze mi sie jeden uczen nie pojawil, wiec mam chwile na pozagladanie, ale to moze potrwac... Dobry news jest taki, ze malz sie spotkal z betoniarzem z Katowic i ma przemyslec temat. Dobre jest to, ze ma gdzies duza robote obok, wiec moglby przy okazji zrobic u mnie. Trzymajcie kciuki. trzymiem kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dobry news jest taki, ze malz sie spotkal z betoniarzem z Katowic i ma przemyslec temat. Dobre jest to, ze ma gdzies duza robote obok, wiec moglby przy okazji zrobic u mnie. Trzymajcie kciuki. No to czymamy Nawet się napić możemy za to "przemyśliwanie tematu: : http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Johnnie_Walker_-_zdjecie_-_fotografia_Johny_Walker_1143_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Anja, jaki fajny kremik... Dzieki za kciuki. Wysylajcie dobre fluidy do Katowic, zeby sie chlopu lepiej myslalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja to nawet moge pojechac do Katowic zeby mu sie lepiej myslalo Kachna tego mi bylo potrzeba po tym tygodniu, zlecial mi tak szybko a urobiona jestem po same pachy, wiecie ze u nas sa jeszcze komary wlasnie mnie ugrysl skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts