Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny!!!

jak nie diety to zmarszczki, łeeeeeeeeeeee :-?

No to ja wam wytłumaczę, tak łopatologicznie, co??

Ze zmarszczkami to ja się chyba urodziłam, tzn, miałam je odkąd sięgam pamięcią. Na czole i pod oczami konkretnie te zmarchy. Na skutek mojej pracy zrobił mi się tzw "orzeł z mapet szoł" czyli dwie krechy między brwiami.

W ciągu paru ostatnich latach wszystkie się pogłębiły no i doszły nowe ofkors.

Był czas, ze przejmowałam się bardzo. Półki uginały się od różnych kremów.

No ale jak mawia przysłowie: nie pomoże puder z róż, kiedy morda stara już.... :roll:

No i teraz ino tylko się smaruję coby mi skóra nie popękała i już. Mam to w ehkmm. No.

Poza tym, to dziewczyny: ja tam mam swoje lata, znaczy się od dawna pełnoletnia jestem :roll: no i nie mogę wyglądać jak 15latka z reklamy Vichy.

Primo voto po drugie, to przeżyć mam tak na 5 żyć, i niestety wszystko na gębie widąc :-?

No i na koniec dodam, że dla mnie twarz bez zmarszczek jest podejrzana :roll:

No jak to jest możliwe???????? Znaczy ten człowiek się nie śmieje, nie płacze, nie ma żadnych przeżyć. Jak dla mnie bryndza.

Dziękuję za uwagę. :p

:lol: :lol: :lol: spadłam pod stół i ryczę ze śmiechu ..normalnie nie mogę :lol: :lol: :lol:

odnośnie japończyka...niech go ..jasny trafi :roll:

On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. :x

upirdliwą , która jeszcze dodatkowo powoduje inne choroby :-?

Ale ten Hashimoto ma twarz :o ten to musiał być upierdliwy :wink: :lol:

Nooo... Ale nie popadajmy w przesade jak laski z Wyborczej. :lol: :lol: :lol: Czego one tam nie wymyslaja. :o Jakis olej kokosowy, konskie dawki selenu, cynamon, cuda niewidy. :o

On nic nie zrobil, ale jego nazwisko przyprawia nas o drgawki, bo jego imieniem nazwano chorobe dosc upierdliwa. :x

upirdliwą , która jeszcze dodatkowo powoduje inne choroby :-?

Ale ten Hashimoto ma twarz :o ten to musiał być upierdliwy :wink: :lol:

Nooo... Ale nie popadajmy w przesade jak laski z Wyborczej. :lol: :lol: :lol: Czego one tam nie wymyslaja. :o Jakis olej kokosowy, konskie dawki selenu, cynamon, cuda niewidy. :o

tam to ja się depresjii początkowo nabawiłam... Teraz już lepiej :D

Inaczej widzę świat, chyba 8) :lol:

Dobranocki :D

WItam

To o tego Japońca Wam chodziło....

Znam gościa, bardzo dobrze... :(

A wogle to dzień dobry :lol:

Odnośnie młodego wyglądu: nic tak nie odmładza i nie upiększa jak miłość i seks.

I tego będę sie trzymać :lol:

no i święta racja .... zatem czymiemy się razem... :lol:

Teraz cos wyglada na to, ze mi sie jeden uczen nie pojawil, wiec mam chwile na pozagladanie, ale to moze potrwac... :-?

Dobry news jest taki, ze malz sie spotkal z betoniarzem z Katowic i ma przemyslec temat. Dobre jest to, ze ma gdzies duza robote obok, wiec moglby przy okazji zrobic u mnie. Trzymajcie kciuki. :roll:

Teraz cos wyglada na to, ze mi sie jeden uczen nie pojawil, wiec mam chwile na pozagladanie, ale to moze potrwac... :-?

Dobry news jest taki, ze malz sie spotkal z betoniarzem z Katowic i ma przemyslec temat. Dobre jest to, ze ma gdzies duza robote obok, wiec moglby przy okazji zrobic u mnie. Trzymajcie kciuki. :roll:

trzymiem kciuki

No to czymamy :D

Nawet się napić możemy za to "przemyśliwanie tematu: :wink: :

http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Johnnie_Walker_-_zdjecie_-_fotografia_Johny_Walker_1143_mini.jpg