malgos2 24.10.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja to nawet moge pojechac do Katowic zeby mu sie lepiej myslalo Kachna tego mi bylo potrzeba po tym tygodniu, zlecial mi tak szybko a urobiona jestem po same pachy, wiecie ze u nas sa jeszcze komary wlasnie mnie ugrysl skubany A wiesz, ze mnie tez gryza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja to nawet moge pojechac do Katowic zeby mu sie lepiej myslalo Kachna tego mi bylo potrzeba po tym tygodniu, zlecial mi tak szybko a urobiona jestem po same pachy, wiecie ze u nas sa jeszcze komary wlasnie mnie ugrysl skubany Ania to nie komar daj chłopu spokój.... to komarze baby som takie krwiopijcze... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oczywiscie mialo byc ugryzl a nie ugrysl wypilam drinka i mi sie literki jeb....ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Mutanty jakies te komarzyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzisiaj się wnerwiłam chciałam sobie kupić kozaki. Obleciałam wszystkie sklepy obuwnicze w mieście (czyli 3 ), i przymierzyłam z 8 par (od 190 do 370zl), ale okazuje się, że mam za chude łydki i wszystkie kozaki mi paskudnie odstają i pani stwierdziła że bez szans kupić z taką wąską cholewką a do spódnicy to takie "sterczące" są ohydne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Moja mama ma to samo. Ale Wam zazdraszczam... Ja za to zadnych dlugich kozaczkow dopiac nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Moja mama ma to samo. Ale Wam zazdraszczam... Ja za to zadnych dlugich kozaczkow dopiac nie moge. jakbym siebie słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Moja mama ma to samo. Ale Wam zazdraszczam... Ja za to zadnych dlugich kozaczkow dopiac nie moge. jakbym siebie słyszała jakies 30 stron temu u mnie w komentarzach pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy za chudy łyd to ja nigdy nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy szewc? a znieczulenie chociaż daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy szewc? a znieczulenie chociaż daje? wiem wiem ale mowilam ze pilam wiec uzywam roznych skrotow myslowych chodzi o kozaki nie o lydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy szewc? a znieczulenie chociaż daje? Nie rozsmieszaj mnie Kasia, bo nauczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tez musze oddac swoje lydki do szewca........wiele to kosztuje ? Bo jestem na diecie fiskalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tez musze oddac swoje lydki do szewca........wiele to kosztuje ? Bo jestem na diecie fiskalnej. to zalezy czy chcesz je pomniejszyc czy poszerzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 jak chcecie coś oddać coś w nadmiarze to ja przyjmuję w tym tygodniu wczoraj już drugi raz usłyszałam, że schudłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 jak chcecie coś oddać coś w nadmiarze to ja przyjmuję w tym tygodniu wczoraj już drugi raz usłyszałam, że schudłam Magi Ty chyba litosci nie masz... Lumpie, ja tez jestem na diecie fiskalnej. Szczegolnie, ze musze wygrzebac 10 tysiecy i nie wiem, jak to zrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja mam litość i przyjmuję Litość to nie jest moje ulubione slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Pewnie tasiemca masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ....Albo helico pyroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to ja tutaj serce przed Wami otwieram i nie tylko a Wy drwcie nie to nie sama się będę dożywiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to ja tutaj serce przed Wami otwieram i nie tylko a Wy drwcie nie to nie sama się będę dożywiać ja poważnie, ja nie drwię...jeszcze bóle i zawroty głowy i warto pomyśleć..No ale to za poważne rozmowy na piątkowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts