magi 24.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to ja tutaj serce przed Wami otwieram i nie tylko a Wy drwcie nie to nie sama się będę dożywiać ja poważnie, ja nie drwię...jeszcze bóle i zawroty głowy i warto pomyśleć..No ale to za poważne rozmowy na piątkowy wieczór no tak jak chuda to musi być chora jak nic Wiola ja to szczupła jestem genetycnie po ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Malgos, moglam Ci, kurna dac te 10 tysiakow bo ii tak je stracilam i tak ( albo i wiecej ) a tak przynajmniej zylabym nadzieja, ze oddasz....... Lydki oddam do szewca w celu wyszczuplenia i wysmuklenia. Mam dosc kasliwych uwag jak zapinam kozaki - " co tak stekasz ?? !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to ja tutaj serce przed Wami otwieram i nie tylko a Wy drwcie nie to nie sama się będę dożywiać ja poważnie, ja nie drwię...jeszcze bóle i zawroty głowy i warto pomyśleć..No ale to za poważne rozmowy na piątkowy wieczór no tak jak chuda to musi być chora jak nic Wiola ja to szczupła jestem genetycnie po ojcu a tam chora...z autopsji wiem, ale chora się nie czuje " co tak stekasz ?? !!!" mnie tak pytali jak w ciąży chciałam się nachylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A mnie jak zapinam kozaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzisiaj się wnerwiłam chciałam sobie kupić kozaki. Obleciałam wszystkie sklepy obuwnicze w mieście (czyli 3 ), i przymierzyłam z 8 par (od 190 do 370zl), ale okazuje się, że mam za chude łydki i wszystkie kozaki mi paskudnie odstają i pani stwierdziła że bez szans kupić z taką wąską cholewką a do spódnicy to takie "sterczące" są ohydne.... ja też dwa dni łaziłam po okolicznych sklepach (trochę ich mamy..) i w końcu wku...iona kupiłam jak zwykle odstające kozaki po niedzieli zaniosę je do szewca, może coś uradzi, żeby zwęzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy szewc? a znieczulenie chociaż daje? http://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pisalysmy o grubych lydach i podobno mozna oddac do szewca i on juz cos z tym zrobi znaczy sie rozszerzy szewc? a znieczulenie chociaż daje? http://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gif Niezle daly dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no, aż monitor poplułam.. i mała się obudziła.. boco to czytam (któryś raz z kolei..) to wybucham śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Nooo... ja tez sie poplakalam, a akurat nauczalam i musialam sie powstrzymywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja tam mogę ewentualnie ze trzy kilo od kogoś wziąć! Dobry wieczór i dobranoc P.S. A z kozakami mam tak samo ... żadne qurna w łydce nie są akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Braza, a propos butow. Masz jakis sprawdzony sklep ze sztybletami? Moj maz tylko takie nosi a coraz mniej jest sklepow, ktore je robia w taki klasyczny sposob - z maskowana gumka i na lekkim obcasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Twoj maz chodzi wbutach na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Pewnie elegancko wyglada w takich bryczesach, co? Lśniąca, czarna skórka, tylko mam nadzieję, że z pelczykiem nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 tylko mam nadzieję, że z pelczykiem nie chodzi chyba z pejczykiem ? może chodzi -ale tylko w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witam wszystkie panie. Milo sie Wam obgaduje? Kazde buty maja obcas, chyba, ze Wasi mezowie chodza w baletkach. Jak bedziecie grzeczne, to Wam wieczorem pokaze ogrod mojej tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 jak bedziecie grzeczne, to Wam wieczorem pokaze ogrod mojej tesciowej. ja jestem zawsze grzeczna ! a ten ogród to w wersji letniej czy obecnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 jak bedziecie grzeczne, to Wam wieczorem pokaze ogrod mojej tesciowej. ja jestem zawsze grzeczna ! a ten ogród to w wersji letniej czy obecnej? Wlasnie widze. Ogrod w wersji obecnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 malgos -nie gniewaj się -to było bardzo pozytywne skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ja jako, że nie bralam udziału w rozmowie o butach, łydkach, szewcu i jego narkozie to mogę poprosić o te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja też podpatrzę te zdjecia W kwestii męskich butów z obcasami, to mój szanowny małż ma tylko w ślubnych. Pozostałe są bez obcasa, ciekawe czemu byłby jeszcze wyższy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts