Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry i dziekuje za pogodynke.....czyli zimno.

A u mnie wczoraj wialo jak nigdy , na dodtek wiatr cieply jak na pustyni ...w pazdzierniku - nieslychane.

Niestety na wies nie zajrze bo nie mam czym - pieniadze na samochod do Polski stracilam na gieldzie. :evil:

Lece na krotko to nie bedzie czasu tluc sie autobusami. Siostra nie ufa mi i nie chce pozyczac samochodu bo mowi - Ty nie masz pojecia jak sie w Polsce jezdzi i albo Ty kogos zabijesz albo ciebie zabija ......o. Wstretne, kochane siostrzysko 8)

ja mam czajnik Zelmera..

już 4 lata i nie chce się zepsuć :roll:

jak na złość, bo chcę juz nowy, ten żółty kolor mi nie pasi :roll:

:lol: :lol: :lol:

ja mam tak samo z philips'owym.... dostaliśmy jako prezent na nowe mieszkanko i nic - jak nówka.....tylko lekko zakamieniony. Ale ja powiedziałam, że trzeba kupić jakiś byle jaki na budowę... i jak już byliśmy w sklepie to zakręciłam męza i udało mi się go naciągnąć na nowy do domu, a ten z mieszkania poszedł na budowę :lol: :lol:

Ja mam czajnik philipsa ale nie cutchina i dziala juz wieeele lat.

Markotko -miałam Cucinę przez 2 lata -spalił się, kupiłam ponownie (też Cucina) i dokładnie po 2 latach się spalił :evil: (wczoraj). KONIEC z Philipsem!

a ja mam czajnik, toster i misker cicina i tylko mikser sie spalil, toster ukradli (podczas przeprowadzki czesc rzeczy byla w garazu) a czajnik dziala do dzis :wink: