efilo 25.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ja sie na temat butow nie wypowiadam co by nie dostać po łbie ale zdjęcia chetnie oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2008 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Baterie w aparacie mi siadly, wiec zdjecia beda jak wroce z Poznania. To pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.10.2008 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ktos by mi napisal jaka pogoda w Polsce Centralnej .... najchetniej z Indywidualnym Wspolczynnikiem Zimna, prosze .......... czy mam brac bluze, sweter i kurtke ? Czy tylko bluze i kurtke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja w płd-wsch. -zimno i mgła.. brrr.... A tak w ogóle to dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Lumpie, prognoza na północnym-zachodzie nie bardzo Ci się pewnie nada, ale ja mam słoneczko Na wsi słuczaj weź kurtkę, chyba że tylko na parę godzin zajrzysz Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Malgos -jakbyś się pojawiła, to pokaż jeszcze raz ten czajnik w inoxie, co Ci mama kiedyś kupiła, bo mi się wczoraj mój 2letni Philis spalił (znowu), i szukam Inoxa fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Malgos do Pozanania to przez Wrocław.Obiecalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja mam czajnik philipsa ale nie cutchina i dziala juz wieeele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzien dobry i dziekuje za pogodynke.....czyli zimno. A u mnie wczoraj wialo jak nigdy , na dodtek wiatr cieply jak na pustyni ...w pazdzierniku - nieslychane. Niestety na wies nie zajrze bo nie mam czym - pieniadze na samochod do Polski stracilam na gieldzie. Lece na krotko to nie bedzie czasu tluc sie autobusami. Siostra nie ufa mi i nie chce pozyczac samochodu bo mowi - Ty nie masz pojecia jak sie w Polsce jezdzi i albo Ty kogos zabijesz albo ciebie zabija ......o. Wstretne, kochane siostrzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja mam czajnik philipsa ale nie cutchina i dziala juz wieeele lat. Markotko -miałam Cucinę przez 2 lata -spalił się, kupiłam ponownie (też Cucina) i dokładnie po 2 latach się spalił (wczoraj). KONIEC z Philipsem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cos w tym jest....podobno tak robia teraz czesc rzeczy...ze po wygasnieciu gwarancji - kicha. Zeby kupowac nowe. Ale moze to tylko teorie spiskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 To prawda, pralki, odkurzacze itp..po latach gwarancji są albo do ciągłej naprawy albo do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja mam czajnik Zelmera.. już 4 lata i nie chce się zepsuć jak na złość, bo chcę juz nowy, ten żółty kolor mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja mam czajnik Zelmera.. już 4 lata i nie chce się zepsuć jak na złość, bo chcę juz nowy, ten żółty kolor mi nie pasi ja mam tak samo z philips'owym.... dostaliśmy jako prezent na nowe mieszkanko i nic - jak nówka.....tylko lekko zakamieniony. Ale ja powiedziałam, że trzeba kupić jakiś byle jaki na budowę... i jak już byliśmy w sklepie to zakręciłam męza i udało mi się go naciągnąć na nowy do domu, a ten z mieszkania poszedł na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A ja to sobie chyba "wykrakałam" -bo cały czas mówiłam, że do nowej kuchni to by mi inox pasował, a ten co się spalił był biały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ja mam czajnik philipsa ale nie cutchina i dziala juz wieeele lat. Markotko -miałam Cucinę przez 2 lata -spalił się, kupiłam ponownie (też Cucina) i dokładnie po 2 latach się spalił (wczoraj). KONIEC z Philipsem! a ja mam czajnik, toster i misker cicina i tylko mikser sie spalil, toster ukradli (podczas przeprowadzki czesc rzeczy byla w garazu) a czajnik dziala do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a czajnik dziala do dzis Powiadam Ci Aniu -Nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 to był czajnik philipsa? ważne że doświadczyłam najbardziej zakręconej mikrofali na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a czajnik dziala do dzis Powiadam Ci Aniu -Nie znasz dnia ani godziny ja tam plakac nie bede jak sie mu cos stanie tez chce jakis stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 to był czajnik philipsa? ważne że doświadczyłam najbardziej zakręconej mikrofali na świecie z mikrofali sie nie smiej kupilam ja w 2000 roku za pieniadze zarobione w Niemczech na wakacjach a czajnik phillipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts