Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uff, przebrnęłam przez komentarze. Faktycznie gaduły jesteście niesamowite :)

Niesamowite historie przewijają się przez ten wątek. Chociaż chyba najbardziej mnie zaskoczył motyw z lokatorką w NY. Nie wspomnę że bardzo dużo pijecie :p a mi ślina na mojito cieknie od wczoraj.

A jeśli chodzi o mule to w Tesco w wybranych sklepach pojawiają się świeże i chyba ostatnio kg był za 18 zł. Naprawdę polecam. Ładne duże i mało odpadów. W Warszawie na pewno w Tesco na Kabatach.

Cieszę się że już jestem na bieżąco :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pamiętam na której to było stronie ale na pewno w czasie pobytu w NY

pasta putanesca

(makaron kure....ski, bo jest tak prosty i tani, ze robily go prostytutki we Wloszech). Nie wiem, czy znacie, czy nie, ale sie pochwale, bo sos jest super na lato - wersja klasyczna - bez gotowania. Dwie duze puszki pomidorow (mozna oczywiscie wiecej albo mniej) - juz zmiazdzonych albo calych (wtedy sie je kroi albo tak jak moj malz - ciupie praska do ziemniakow), puszka czarnych oliwek pokrojonych w plasterki, sloiczek kaparow, co najmniej 3 duze zabki czosnku, mala puszka anchois (pokrojonych jak najdrobniej), 3 lyzki oliwy z oliwek, lyzeczka papryki w platkach (najlepiej), sol. Wszystko sie ciupie, miesza i odstawia na godzine w temp. pokojowej. Potem tylko makaron penne (albo jakis inny, najlepiej jakies srubki albo rurki), na goracy wrzuca sie ten zimny sos i posypuje parmezanem. Et voila! Bez stania przy garach...

Uff, przebrnęłam przez komentarze. Faktycznie gaduły jesteście niesamowite :)

Niesamowite historie przewijają się przez ten wątek. Chociaż chyba najbardziej mnie zaskoczył motyw z lokatorką w NY. Nie wspomnę że bardzo dużo pijecie :p a mi ślina na mojito cieknie od wczoraj.

A jeśli chodzi o mule to w Tesco w wybranych sklepach pojawiają się świeże i chyba ostatnio kg był za 18 zł. Naprawdę polecam. Ładne duże i mało odpadów. W Warszawie na pewno w Tesco na Kabatach.

Cieszę się że już jestem na bieżąco :D

Ona nie zarrtuje, ona to wszystko przeczytala :o :o :o :o

czapki z glow i witanko wieczorne

mam ochote sie upodlic

To dawaj te porady... :roll:

Malgos -to ma być praca zbiorowa :) Np u mnie w wątku pisałam o wysyłaniu mężowi MMMsów z fajnymi swoimi fotkami, Bianca pisała o zdjęcicach w sepii i w bieliźnie na pulpicie mężowego kompa, wiolasz i Ty o lustrach w sypialni ... no coś by się zawsze z tych naszych rozmów na FM uzbierało :)

Aniu -proszę -w celu upodlenia :wink: :

http://www.lifebar.pl/reklama/files/0408/fd056b5fdae4677cfc91c5316c5a305b.jpg

mam ochote sie upodlic

Twój dziennik też cały przeczytałam, ale komentarze muszę się przyznać że już bardzo pobieżnie :oops: Jednak miałam więcej stron do nadrobienia. Ale jeszcze długie zimowe wieczory przede mną więc pewnie też nadrobię. W każdym bądź razie codziennie zaglądam.

mam ochote sie upodlic

Twój dziennik też cały przeczytałam, ale komentarze muszę się przyznać że już bardzo pobieżnie :oops: Jednak miałam więcej stron do nadrobienia. Ale jeszcze długie zimowe wieczory przede mną więc pewnie też nadrobię. W każdym bądź razie codziennie zaglądam.

:oops: :oops: :oops:

i tak rzadko sie ujawniasz ??????????