BetaGreta 29.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Uff, przebrnęłam przez komentarze. Faktycznie gaduły jesteście niesamowite Niesamowite historie przewijają się przez ten wątek. Chociaż chyba najbardziej mnie zaskoczył motyw z lokatorką w NY. Nie wspomnę że bardzo dużo pijecie a mi ślina na mojito cieknie od wczoraj. A jeśli chodzi o mule to w Tesco w wybranych sklepach pojawiają się świeże i chyba ostatnio kg był za 18 zł. Naprawdę polecam. Ładne duże i mało odpadów. W Warszawie na pewno w Tesco na Kabatach. Cieszę się że już jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No to BetaGreta - GRATULACJE! Witam w gronie bedacych na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A i zapomniałam napisać że skopiowałam sobie przepis na makaron k...wski. Na pewno wkrótce go zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 na jaki makaron?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pasta Putanesca - czyli makaron prostytutek eufemistycznie rzecz ujmujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie pamiętam na której to było stronie ale na pewno w czasie pobytu w NY pasta putanesca (makaron kure....ski, bo jest tak prosty i tani, ze robily go prostytutki we Wloszech). Nie wiem, czy znacie, czy nie, ale sie pochwale, bo sos jest super na lato - wersja klasyczna - bez gotowania. Dwie duze puszki pomidorow (mozna oczywiscie wiecej albo mniej) - juz zmiazdzonych albo calych (wtedy sie je kroi albo tak jak moj malz - ciupie praska do ziemniakow), puszka czarnych oliwek pokrojonych w plasterki, sloiczek kaparow, co najmniej 3 duze zabki czosnku, mala puszka anchois (pokrojonych jak najdrobniej), 3 lyzki oliwy z oliwek, lyzeczka papryki w platkach (najlepiej), sol. Wszystko sie ciupie, miesza i odstawia na godzine w temp. pokojowej. Potem tylko makaron penne (albo jakis inny, najlepiej jakies srubki albo rurki), na goracy wrzuca sie ten zimny sos i posypuje parmezanem. Et voila! Bez stania przy garach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Powinnysmy swoja droga wydac ksiazke kucharska muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Powinnysmy swoja droga wydac ksiazke kucharska muratora. I poradnik w stylu: "Jak urozmaicić życie erotyczne w małżeństwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Powinnysmy swoja droga wydac ksiazke kucharska muratora. I poradnik w stylu: "Jak urozmaicić życie erotyczne w małżeństwie" Kasia, Ty tylko o jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kasia, Ty tylko o jednym... No co? w koncu jestem zdrową prawie 30-latką -to chyba objaw prawidłowy zainteresowanie TYMI sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kasia, Ty tylko o jednym... No co? w koncu jestem zdrową prawie 30-latką -to chyba objaw prawidłowy zainteresowanie TYMI sprawami To dawaj te porady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Uff, przebrnęłam przez komentarze. Faktycznie gaduły jesteście niesamowite Niesamowite historie przewijają się przez ten wątek. Chociaż chyba najbardziej mnie zaskoczył motyw z lokatorką w NY. Nie wspomnę że bardzo dużo pijecie a mi ślina na mojito cieknie od wczoraj. A jeśli chodzi o mule to w Tesco w wybranych sklepach pojawiają się świeże i chyba ostatnio kg był za 18 zł. Naprawdę polecam. Ładne duże i mało odpadów. W Warszawie na pewno w Tesco na Kabatach. Cieszę się że już jestem na bieżąco Ona nie zarrtuje, ona to wszystko przeczytala czapki z glow i witanko wieczorne mam ochote sie upodlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 To dawaj te porady... Malgos -to ma być praca zbiorowa Np u mnie w wątku pisałam o wysyłaniu mężowi MMMsów z fajnymi swoimi fotkami, Bianca pisała o zdjęcicach w sepii i w bieliźnie na pulpicie mężowego kompa, wiolasz i Ty o lustrach w sypialni ... no coś by się zawsze z tych naszych rozmów na FM uzbierało Aniu -proszę -w celu upodlenia : http://www.lifebar.pl/reklama/files/0408/fd056b5fdae4677cfc91c5316c5a305b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Tez bym sie upodlila, ale pracowac musze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Tez bym sie upodlila, ale pracowac musze... o tej porze? ja ledwo juz widze na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Tez bym sie upodlila, ale pracowac musze... o tej porze? ja ledwo juz widze na oczy Do 12.30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ona nie zarrtuje, ona to wszystko przeczytala czapki z glow i witanko wieczorne mam ochote sie upodlic Twój dziennik też cały przeczytałam, ale komentarze muszę się przyznać że już bardzo pobieżnie Jednak miałam więcej stron do nadrobienia. Ale jeszcze długie zimowe wieczory przede mną więc pewnie też nadrobię. W każdym bądź razie codziennie zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ona nie zarrtuje, ona to wszystko przeczytala czapki z glow i witanko wieczorne mam ochote sie upodlic Twój dziennik też cały przeczytałam, ale komentarze muszę się przyznać że już bardzo pobieżnie Jednak miałam więcej stron do nadrobienia. Ale jeszcze długie zimowe wieczory przede mną więc pewnie też nadrobię. W każdym bądź razie codziennie zaglądam. i tak rzadko sie ujawniasz ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Bo ja tu w miarę nowa na forum to tak jeszcze nieśmiało. Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts