Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też przeczyatałam cały dziennik BetaGreta - bo mnie się ten zielony lasek podobał :)

Na razie nie ma co czytać :roll: Mam nadzieję że jak już będzie gotowy projekt to wszystko ruszy. Następnym etapem będzie wybór firmy która zrobi nam domek.

A taki lasek mam blisko przyszłego domu więc będzie gdzie chodzić na spacery i na grzyby (tydzień temu byliśmy i nawet na naszej działce rosły prawdziwki - na drugi dzień był pyszny obiadek).

Hej, dziewczyny. Szkoda, ze sie dzisiaj napic nie moglysmy, bo ciezko pracowac musialam do nocy. :-? Jutro nadrobimy.

BetaGreta - jak to nie ma czego czytac? Tez sobie poczytalam i milo mi bardzo, ze Ci sie na cos przydalam albo moze jeszcze przydam. Zobaczymy jak to bedzie, ale tematu nie odpuszcze, bo z pomoca wspanialych dziewczyn z tego Forum jestem juz o krok od rozwiazania. 8)

Ja też przeczyatałam cały dziennik BetaGreta - bo mnie się ten zielony lasek podobał :)

Na razie nie ma co czytać :roll: Mam nadzieję że jak już będzie gotowy projekt to wszystko ruszy. Następnym etapem będzie wybór firmy która zrobi nam domek.

A taki lasek mam blisko przyszłego domu więc będzie gdzie chodzić na spacery i na grzyby (tydzień temu byliśmy i nawet na naszej działce rosły prawdziwki - na drugi dzień był pyszny obiadek).

Ja lubię do Ciebie zaglądać, bo jest tak leśnie :)

Ja lubię do Ciebie zaglądać, bo jest tak leśnie :)

Przynajmniej na Forum mozna sobie pochodzic po lesie bez alergii...

dzień dobry.....

ja też byłam w tym leśnym raju.... i mmmmmm latem to tak bardzo przyjemnie musi być.... zazdroszczę 8) ale mam małe pocieszenie, ze ja sama też mam nie daleko do takich miejsc...

Masz bardzo nietypowy projekt domu....już dawno nie widziałam nowego domu z płaskim dachem.... mam nadzieję, że po wybraniu już ekipy reszta pójdzie bez wiekszych kłopotów - czego oczywiście życzę....

Małgoś - jak tam Twój beton? bo kurcze pamiętam jak szukałaś ekipy, ale jakos mi umknęło czy znalazłaś... :oops:

Dzień dobry wszystkim!

Dziękuję za odwiedziny w moim dzienniku. Zapraszam na spacerki jak Was tylko najdzie ochota :)

Co do projektu to zmieniał się właśnie dzięki forum. Na początku było tylko jedno założenie że ma być parterowy. Później oglądając dzienniki, zdjęcia domów i inspiracje innych forumowiczów wyszło nam coś takiego. Zobaczymy co zrobi z tego architekt :roll:

Dzien doberek. :D

Nitubaga, jestem blisko betonu - wprawdzie facet z Katowic na razie sie nie odzywa, ale ostatnio tez tak bylo, ze sie nie odzywal przez tydzien, a potem przyjechal. Zanim wyjedziemy do Londynu odezwiemy sie do niego i bedzie sie musial zdeklarowac. Jesli nic z nim nie wyjdzie, roboty podejmie sie maz Editty (mam nadzieje). Teraz juz jestem tak blisko, ze nie odpuszcze. 8)

Małgoś, wybacz.... :oops:

A sprawdzonego sklepu nie mam...ja sama szukam jakiś fajnych sztybletów. Kiedyś znalazłam na KingHorse ale to wiązane i bardziej damskie. Poza tym w końskich sklepach to i typowe do jazdy są, a Twój Pan pewnie takie stylizowane by chciał...

No wybacz, nie pomogę za wiele.... :oops: