magi 31.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Małgoś ciesz się, że na alkohol nie masz alergii a jest taka? pewnie, że jest zwie się ta choroba fruktozemia nietolerancja fruktozy a każdy alkohol ją ma chyba bym sie zabila ja też ja to w ogóle nie wiem co to sztyblet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Wg słownika PWN to krótki but męski z wszytymi po bokach cholewki kawałkami gumyA inne źródła podają:SztybletyKrótkie buty do jazdy konnej używane w połączeniu z czapsami do treningów, a także z czapsami oficerkowymi, dopuszczone do jazdy podczas zawodów w skokach.Czarne lub brązowe .Wykonane z wysokiej jakości skóry bydlęcęcej o obniżonej nasiąkliwościNa zwykłej podeszwie, klejone. Wyściółka z delikatnej skóry . Zamek z boku ułatwia wkładanie.Bardzo wygodne . Dzięki temu ,że są ze skóry, łatwo dopasowują się do stopy . http://www.sklep.hippica.pl/photo/product_info/0/3/7/1_037c1b994f34.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A na te buty zakłada sie to http://www.masterjang.pl/sklep/zdjecia/zdjecie_m_2053.jpeg Są to Czapsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. a Ty skąd wiesz takie rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Małgoś ciesz się, że na alkohol nie masz alergii a jest taka? pewnie, że jest zwie się ta choroba fruktozemia nietolerancja fruktozy a każdy alkohol ją ma chyba bym sie zabila ja też pewnie, pewnie ja to bym próbowała inny rodzaj procenta wynaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. a Ty skąd wiesz takie rzeczy?? Od malza, bo on konserwatywny w temacie obuwia jest... Na temat alergii na alkohol sie nie wypowiadam. Tez bym sie zabila. No i jak sie ma chore nerki to mozna pic tylko piwo i wodke, a nie mozna pic winka. To tez smutne musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a tego też nie wiedziałam... a szkoda, bo winka takie dobre som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. a Ty skąd wiesz takie rzeczy?? Od malza, bo on konserwatywny w temacie obuwia jest... Na temat alergii na alkohol sie nie wypowiadam. Tez bym sie zabila. No i jak sie ma chore nerki to mozna pic tylko piwo i wodke, a nie mozna pic winka. To tez smutne musi byc. Jak sie było młodym to nikt nie wybrzydzał i na zdrowie nie patrzył. Piło się co było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzieńdoberek Betagreta chapeau bas - ja mam problem z nadrobieniem zaległosci dwudniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. a Ty skąd wiesz takie rzeczy?? Od malza, bo on konserwatywny w temacie obuwia jest... Na temat alergii na alkohol sie nie wypowiadam. Tez bym sie zabila. No i jak sie ma chore nerki to mozna pic tylko piwo i wodke, a nie mozna pic winka. To tez smutne musi byc. Jak sie było młodym to nikt nie wybrzydzał i na zdrowie nie patrzył. Piło się co było tak, ale te lata już za nami... teraz coraz więcej boleści na wierzch wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czesc wszystkim. Widze Wiola, ze edukujesz narod. Sa jednak dwa "ale". Po pierwsze klasyczne nie maja zamka, a po drugie guma powinna byc maskowana skora, bo jak jest deszcz to guma przemaka. A poza tym spoko. a Ty skąd wiesz takie rzeczy?? Od malza, bo on konserwatywny w temacie obuwia jest... Na temat alergii na alkohol sie nie wypowiadam. Tez bym sie zabila. No i jak sie ma chore nerki to mozna pic tylko piwo i wodke, a nie mozna pic winka. To tez smutne musi byc. Jak sie było młodym to nikt nie wybrzydzał i na zdrowie nie patrzył. Piło się co było tak, ale te lata już za nami... teraz coraz więcej boleści na wierzch wyłazi Ja tam wszystkiego nie pilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no, ja też nie... ja wogóle to mało co piłam, bo jakoś mi tak nie podchodzi dużo rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ja mogę przeżyć bez alkoholu -zresztą Ania i malgos mogą potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Potwierdzamy. To co dzisiaj pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja jak zwykle... sok jabłkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Prosze bardzo... http://images43.fotosik.pl/25/9b767c7c98a39208.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Potwierdzamy. To co dzisiaj pijemy? Ja proszę malibu z sokiem ananasowym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A dla tych, ktore moga, maly dodatek do soczku. http://images41.fotosik.pl/25/d2305ef9fc2caefc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dla Kasi... http://images25.fotosik.pl/289/f198f6731b694c76.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts