OK 03.05.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja też po całości nowoczesnych rzeczy nie odrzucam Jak mam oryginalną staroć to mam, ale jak mam kupić jakąś replikę za kupę kasy, to wolę znaleźć jakiś współczesny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czytam i czytam i sporo mi uciekło i była flaszka, vip-ki, a kiedy wylewka?I o zakupach poczytać można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czytam i czytam i sporo mi uciekło i była flaszka, vip-ki, a kiedy wylewka? I o zakupach poczytać można... Wylewka jak sie zbierzemy i grzebkow wykopiemy. Najpierw musza to i owo dokonczyc, a na inna robote poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 coś o różnicach w cen dupereli moge powiedzieć - kupowaliśmy ostatnio folię malarską - w OBI byla najdroższa, w Realu kupiliśmy za 5 zł (mocna miała być, a mocno jest tylko zlepiona, nie da się jej rozłożyć niemalże...). Potem kupiliśy więcej w jakims magazynie budowlanym gdzie płytki, parkiety narzędzia i inne rzeczy - za 1,50 cienką i za 3,50 mocniejszą. Ale ta rzeczywiście jest grubsza. No i takie przebitki - jak w markecie coś się kupuje "przy okazji" to się na tym przepłaca straszliwie... Taka sytuacja jest tzw. norma handlową, OBI czy inny budowlany market stosuje zasadę ze pewien towar sprzedaje się sam czyli tzw. jako dodatek narzucają marze ponad 300 %, wiedząc ze u rak zostanie sprzedany w myśli jako najtańszy artykuł w koszyku. Szczególnie tzw. atrakcje cenowe blisko kas.- w myśl kliencie kup a na pewno skorzystasz. Real czy inne jako towar zalęgający półki często po złym magazynowaniu, standardy jak farby przemarzane lub inne specyfiki po złym składowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czytam i czytam i sporo mi uciekło i była flaszka, vip-ki, a kiedy wylewka? I o zakupach poczytać można... Wylewka jak sie zbierzemy i grzebkow wykopiemy. Najpierw musza to i owo dokonczyc, a na inna robote poszli. Sami zakończcie po tych fachowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czytam i czytam i sporo mi uciekło i była flaszka, vip-ki, a kiedy wylewka? I o zakupach poczytać można... Wylewka jak sie zbierzemy i grzebkow wykopiemy. Najpierw musza to i owo dokonczyc, a na inna robote poszli. Sami zakończcie po tych fachowcach Najpierw musza przejsc meza kontrole, w razie gdyby mieli ochote na reszte kasy, ktora im wisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Jasne... alkowa juz wiele nie potrzebuje, wlasciwie tylko materaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Jasne... alkowa juz wiele nie potrzebuje, wlasciwie tylko materaca... Co za wygodnictwo za dawnych czasów ściana wystarczała lub tzw. coś czyli nic.. z racji klimatu ew baranica. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Jasne... alkowa juz wiele nie potrzebuje, wlasciwie tylko materaca... Co za wygodnictwo za dawnych czasów ściana wystarczała lub tzw. coś czyli nic.. z racji klimatu ew baranica. . Sciany za duzo mnie kosztowaly Ewentualnie podloga, parapet - jakies takie mniej podatne na uszkodzenia miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Jasne... alkowa juz wiele nie potrzebuje, wlasciwie tylko materaca... Co za wygodnictwo za dawnych czasów ściana wystarczała lub tzw. coś czyli nic.. z racji klimatu ew baranica. . Sciany za duzo mnie kosztowaly Ewentualnie podloga, parapet - jakies takie mniej podatne na uszkodzenia miejsca. mam dobre miejsce....sory ,ale łzy mi lecą....., miejscem tym jest....skup butelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja też po całości nowoczesnych rzeczy nie odrzucam Jak mam oryginalną staroć to mam, ale jak mam kupić jakąś replikę za kupę kasy, to wolę znaleźć jakiś współczesny wzór Jeszcze gdyby te cholerne toaletki jakies ciekawe teraz robili, to juz bylabym cala szczesliwa... Wlasciwie same repliki zostaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 ok, bylismy na działce, nad jeziorem..deszczowe dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Goń ślubnego do roboty szkoda czasu i nerwów, zaczniesz nowy pamiętnik pt.,,,,,,,, np.....z nowo oddanej alkowy.. , albo....coś. Jasne... alkowa juz wiele nie potrzebuje, wlasciwie tylko materaca... Co za wygodnictwo za dawnych czasów ściana wystarczała lub tzw. coś czyli nic.. z racji klimatu ew baranica. . Sciany za duzo mnie kosztowaly Ewentualnie podloga, parapet - jakies takie mniej podatne na uszkodzenia miejsca. mam dobre miejsce....sory ,ale łzy mi lecą....., miejscem tym jest....skup butelek... Jak w tym czeskim filmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 , lub pt Pociągi pod soecjalnym nadzorem" stempel i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 , lub pt Pociągi pod soecjalnym nadzorem" stempel i... Mam troche pieczatek w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 zawsze coś innego , tez tak leje w smoczym grodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 zawsze coś innego , tez tak leje w smoczym grodzie? Nieeee. W smoczym grodzie zawsze piekna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 zawsze coś innego , tez tak leje w smoczym grodzie? Nieeee. W smoczym grodzie zawsze piekna pogoda! Teraz rozumiem jak zaoszczędzać na parasolach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 zawsze coś innego , tez tak leje w smoczym grodzie? Nieeee. W smoczym grodzie zawsze piekna pogoda! Teraz rozumiem jak zaoszczędzać na parasolach.. Nosimy kaptury w razie czego... Ale jesli chodzi o oszczedzanie to sa tu kolezanki z Warszawy - one sie bardziej na tym znaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts