wiolasz 01.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ile startów tyle lądowań życzę Małgoś Jak znamy Małgoś to foty będą ale nieliczne MIałam ostatnio zamawiać bilety do Angli, mieliśmy we trójkę lecieć na jakiś tydzień ale wybraliśmy na wiosnę wycieczke do Kraka do Ikei na zakupy. Już nawet hak zakładamy do samochodu wogke to dzień dobry.. U nas deszcz zaczął padać a ja nadal elewacji nie mam skończonej. Na dodatek, gdzieś pod balkonem zacieka za styropian.. No jak można robić elewację przez 2 tygodnie i jeszcze jej nie skończyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Hej dziewczyny. Tymczasowe pozdrowienia z Wellingborough, dzisiaj jade sobie Stonehenge obejrzec. Mieszkanko w Londynie mam fajne, zaraz obok Tesco. Trzymajcie sie cieplo i sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Koleżanka mówi, że do Stonehage za blisko nie podejdziesz, no chyba że zapłacisz ekstra Ale i tak miłego oglądania. Może Cię Celtowie natchną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.11.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 foty foty foty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 foty foty foty!!!!! Fooooooooooooooty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a fota gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kochane, jeszcze tak mnie remont nie wykonczyl, zebym nie mogla 6.5 funta za wejscie zaplacic. Foty beda, nie przejmujcie sie. Na razie sie urzadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 heloł, heloł.... Moałgoś... znalazłam coś w kontekście Twej działki z pięknym ogródkiem... szukałam altanek ogrodowych i mnie tu wrzuciło... pisałaś coś o zakupie przyczepy, więc poddaję pod rozwagę myślę ciekawą alternatywę... niestety drogą, ale zawsze można popatrzeć... http://auriva.pl/index.php/pageid/615 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 więc poddaję pod rozwagę myślę ciekawą alternatywę... niestety drogą, ale zawsze można popatrzeć... http://auriva.pl/index.php/pageid/615 O! i ile miejsca dla gości !: http://auriva.pl/page/upload/modtext_47fd3b9245e97_b4.gif Wpadłam się pożegnać -bo znowu jade się szkolić wracam w piątek wieczorkiem -PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Udanego szkolenia i wypoczynku przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzieki kobitki za pamiec. Bede sie odzywac regularniej, tylko sobie musze wszystko poustawiac, bo Londyn wiecie - wielki, drogi i ciagle pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej dziewczyny. Tymczasowe pozdrowienia z Wellingborough, dzisiaj jade sobie Stonehenge obejrzec. Mieszkanko w Londynie mam fajne, zaraz obok Tesco. to blisko po wszystko.. można imprezkę od ręki urządzić... zakrapianą.. my w każdym razie jesteśmy w Tesco regularnie przed każdą imprezą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzieki kobitki za pamiec. Bede sie odzywac regularniej, tylko sobie musze wszystko poustawiac, bo Londyn wiecie - wielki, drogi i ciagle pada... i zimno pewnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nooo, mrozu nie ma, ale chlodnawo jest i mokro bardzo. A Tesco obok nas to takie male, niewiele w nim jest i winko drogie. W Anglii Tesco w ogole uchodzi za drogi sklep. Jedno dobre, ze jest otwarte cala dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 u nas też niektóre rzeczy są drogie w Tesco ale przynajmniej jak biorę listę to wszystko tam kupię i nie szwędam się po paru sklepach za towarem i wszystko jest choć duży ten sklepik to u nas też nie jest i chyba całodobowy też nie, o ile pamiętam to jest czynny do północy.. Małgosia, nie przezięb się tam czasem, bo taka pogoda sprzyja chorobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ania - wzruszylam sie, ze sie martwisz o mnie... Sprobuje sie nie przeziebic, chociaz to trudne bedzie z tego co widze za oknem... Dobrze, ze w miare cieplo w domu jest, bo zwykle tu tak nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no, a to źle, że się martwię? musisz zdrowa wrócić, żeby małą odwiedzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie no, dobrze. Bardzo mi milo. Oczywiscie, ze musze byc w dobrej kondycji, co by mlodej niczym nie zarazic. No i porzadnie sie jej przyjrzec, co to z niej wyrosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzień dobry -przyszłam się znowu pożegnać, bo jadę za godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzien dobry, Kachna a Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts