malgos2 05.11.2008 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie przejmuj sie Ania, przynajmniej nastepna stronke strzelilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2008 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I nikt mnie nie pocieszyl... Nie bawie sie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie wiem, dlaczego miałabym Ciebie pocieszać, ale pitulam mocno i spadam spać Brazylka powiedziała, że ma chorobę morską i klaustrofobię, nici z podrózy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 a co sie stalo Malgosja pocieszambuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobry!!!!!!!! Małgoś, co tam słychać??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja tez jestem... i jak trza pitulać to mogem pitulać... tylko nie wiem co siem stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A bo nikt dziennika nie czyta, to nikt nie wie... Celnicy mi paczke zatrzymali, musze ja jakos od nich wyciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 o celnikach czytalam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 aaa ja to też czytałam i o tym, ze z tym betonem z Kielc krucho też wiem... ale na celnikach się nie znam... a na polerowanym betonie tym bardziej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wyslalam im oswiadczenie, ze to sa uzywane rzeczy (bo sa) o znikomej wartosci. Mam nadzieje, ze uwierza i przede wszystkim, ze nie zniszcza mi tego wszystkiego. Tego w sumie boje sie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No wlasnie widzialam przedwczoraj jak brytolskie celniki wyzywaly sie na jakims chlopaczku z Polski - mial taka smieszna walizke z lat 70ych chyba i smieszna czapeczke - malo sobie zyl nie wypruli szukajac wczorajeszego dnia. ....... ..chyba musza udowodniac, ze ciezko pracuja ......frustranci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 yyyy to znaczy, że Ci rozpirzyli tę paczkę? czy tylko jakoś prześwietlili i coś im się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wróciłam do Was! dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wrocilam od dentysty i nawet nie wiecie jak mnie teraz boli jak mi znieczulenie schodzi normalnie bol nie do wytrzymania wypilam 2 driny i nie pomaga pomocy!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 http://www.ministerstwogadzetow.com/img/lodowe%20diamenty.jpg Może lód pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dzieki Ci dobra kobieto, a jakis drink do tego lodu bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 yyyy to znaczy, że Ci rozpirzyli tę paczkę? czy tylko jakoś prześwietlili i coś im się nie podoba? Tego jeszcze nie wiem. Na razie wyslali mi papiery do wypelnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 małgoś to ja teraz pocieszam, bo wcześniej mnie nie było nic się nie martw wszystko będzie git teraz mi się przypomniała historia lecieliśmy z wojtekiem do anglii (jeszcze nawet nie byliśmy eu, więc dodatkowo wielki stres), a tu po odprawie wzywają wojtka i to nie przez megafon, tylko z za biurka kobieta machała, bo taki wtedy ruch na balicach wielki był co się okazało: wojtek w prezencie wiózł zapalniczkę zrobiona z łuski po naboju z II wojny, a na ekranie wiadomo jak to wyglądało. nie niezła to była historia będzie dobrze, a zaglądnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Małgoś dzień dobryNie martw sie, oddadzą, bo po co im to, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts