wiolasz 10.11.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzień bryMałgoś, dopiero zaczęłaś pić i już kaca masz? Ania, z Ty jakie masz ADHD? Też seksualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Poranne witanko, i jak dzisiaj samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzien dobry. Dzisiaj zdecydowanie lepiej. Wiecie co, ja sie ostatnio zaczelam starzec - jakies migreny mnie dopadaja, kace coraz ciezsze, no normalnie zyc nie mozna. Ale czasami wystarczy porzadnie sie wyspac, zeby bylo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja tez mam ADHD ja to już mam za sobą skończyło się wraz z nadejściem drugiej ciąży... to znak, że trzecia nie potrzebna już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja sobie przypomnialam, co jeszcze bylo w paczce i czego nie wymienilam w deklaracji... Swiecznik za pare dolarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no właśnie.. co z tą paczką?? Gdzie ona teraz jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No jest w Warszawie w Urzedzie Celnym i doktoryzuja sie, ile co jest warte. No szlag mnie trafi... Wyslalam im deklaracje, ale czy im sie bedzie zgadzalo czy nie, to nie wiem. Na przyklad teraz mi sie przypomnialo o swieczniku, kto wie, jakie jeszcze smieci tam spakowalismy... To bylo przeciez 2 miesiace temu, pakowane w chaosie przed wyjazdem. Skad ja mam teraz pamietac, co tam dokladnie bylo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzień dobry -chociaż po tych wczorajszych insynuacjach to nie powinnam z wami gadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jakich znowu insynuacjach Kasia? Sama mowisz, ze 4 dni bez chlopa nie wytrzymujesz, to jakie to insynuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzień dobry -chociaż po tych wczorajszych insynuacjach to nie powinnam z wami gadać ... dobra, dobra.. sama zaczełaś.. kto pierwszy pisał, że bez chłopa wytrzymać nie może?? a te panowie gołe u Ciebie to co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Sama mowisz, ze 4 dni bez chlopa nie wytrzymujesz, to jakie to insynuacje? ale nie powiedziałam w jakim sensie te 4 dni, bo może np brakuje mi rozmowy albo wspólnego oglądania TV? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Sama mowisz, ze 4 dni bez chlopa nie wytrzymujesz, to jakie to insynuacje? ale nie powiedziałam w jakim sensie te 4 dni, bo może np brakuje mi rozmowy albo wspólnego oglądania TV? ... ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Sama mowisz, ze 4 dni bez chlopa nie wytrzymujesz, to jakie to insynuacje? ale nie powiedziałam w jakim sensie te 4 dni, bo może np brakuje mi rozmowy albo wspólnego oglądania TV? ... ta... Juz sobie to wyobrazam... Wspolne ogladanie TV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a te panowie gołe u Ciebie to co?? oni dla Was byli -teraz to możecie zapomnieć -najwyżej chór męski zaproszę na imprezkę, a nie Chippendalsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a te panowie gołe u Ciebie to co?? oni dla Was byli -teraz to możecie zapomnieć -najwyżej chór męski zaproszę na imprezkę, a nie Chippendalsów Chor meskich striptizerow? To moze byc interesujace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a te panowie gołe u Ciebie to co?? oni dla Was byli -teraz to możecie zapomnieć -najwyżej chór męski zaproszę na imprezkę, a nie Chippendalsów Chor meskich striptizerow? To moze byc interesujace... no nie wiem czy oni się rozbiorą http://www.arion.poznan.pl/images/top.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Widze Kasia, ze sie na troszke starszych mezczyzn przerzucilas... Ty to masz apetyt... 44 gosci przeleciec to ciezko moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ło matko, na trzezwo tego nie przerobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Bedziemy musialy jej pomoc jakos, bo sie dziewczyna zakatuje na smierc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 44 gosci przeleciec to ciezko moze byc. policzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts