malgos2 11.11.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 hmm ... idę poszukać w barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No jestem -w barku znalazłam też barmana -zapraszam! http://images26.fotosik.pl/293/ef7b2ca3d6752c88med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No prosze, full wypas obsluga, tak to rozumiem. To co pan dzisiaj serwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No prosze, full wypas obsluga, tak to rozumiem. To co pan dzisiaj serwuje? Twierdzi że jest w stanie spełnić KAŻDE życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No prosze, full wypas obsluga, tak to rozumiem. To co pan dzisiaj serwuje? Twierdzi że jest w stanie spełnić KAŻDE życzenie To niech cos zaproponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Może być?http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Orzezwiajace_zdjecia_z_cytryna,_cytrynka.__Drinki_-_zdjecie_1139_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Może być?http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Orzezwiajace_zdjecia_z_cytryna,_cytrynka.__Drinki_-_zdjecie_1139_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 malgoś, że się tak wcisnę, Dzisiaj byliśmy w knajpce i czekając na rachunek przeglądałam sobie jakiś folderek turystyczny z moich okolic.... I przypadkiem natknęłam się na coś takiego :"FEST Zbigniew Mitura. Monolityczne posadzki przemyslowe"tzn. namiar na firmę z mojej okolicy, która sie zajmuje posadzkami. Może tam też warto spytac skoro tak szukasz i szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 malgoś, że się tak wcisnę, Dzisiaj byliśmy w knajpce i czekając na rachunek przeglądałam sobie jakiś folderek turystyczny z moich okolic.... I przypadkiem natknęłam się na coś takiego : "FEST Zbigniew Mitura. Monolityczne posadzki przemyslowe" tzn. namiar na firmę z mojej okolicy, która sie zajmuje posadzkami. Może tam też warto spytac skoro tak szukasz i szukasz??? Onna -na drinka zasłużyłaś kobieto! http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Orzezwiajace_zdjecia_z_cytryna,_cytrynka.__Drinki_-_zdjecie_1139_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzieki, zapisze sobie go. Szkoda, ze nie ma swojej strony... Tylko czy bedzie mu sie dla 50 m2 chcialo jechac z Lublina?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nie mam pojęcia malgoś, ale spiszę Ci numer tel. bo na zdjęciu z komórki nie zobaczysz. Przy opisie napisane było o zastosowaniach i np dyskoteki... Może mniejsze powierzchnie niż hale też robią... A może znają jakąś firmę z branży koło Krakowa ??Kachna, za drinka dzięki, z czego ten drink??? Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nie mam pojęcia malgoś, ale spiszę Ci numer tel. bo na zdjęciu z komórki nie zobaczysz. Przy opisie napisane było o zastosowaniach i np dyskoteki... Może mniejsze powierzchnie niż hale też robią... A może znają jakąś firmę z branży koło Krakowa ?? Kachna, za drinka dzięki, z czego ten drink??? Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś??? To dawaj, dawaj, kazdy namiar sie przyda. Dyskoteki wprawdzie nie mam, ale moze zima beda mieli mniej zamowien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś??? Onna -wielkie dzięki -ale chyba już znalazłam Kamieniarz z miejscowości 10km od Sandomierza zrobi mi ten kamień (a w zasadzie plytę rainforest + półkę z innego koloru marmuru), tak jak chcę i zamontuje za 3tys Teraz tylko czekamy na nową dostawę marmurów bo po wszystkich świętych składy są wyczyszczone i nie ma na czym oka zawiesić W przyszłym tyg jak dobrze pójdzie powinien się zjawić mój Rainforest w hurtowni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nazwa jak wyzej. tel.0817429358 komórki nie spisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nazwa jak wyzej. tel.0817429358 komórki nie spisalam Dzieki. Nie przejmuj sie, stad mi latwiej dzwonic na stacjonarne. A nuz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 kachna, no widzialam u Ciebie. Fajnie. A ja próbuję wklejac zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dziewczyny -sorki ale ja się zmywam. Mąż jutro wyjeżdza na 4 dni -więc same rozumiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 spać nie mogę, a wy gdzie? mogę drina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Edytko, dla Ciebie wszedzie i o kazdej porze drin sie znajdzie... A na co masz ochote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts