Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malgoś, że się tak wcisnę, Dzisiaj byliśmy w knajpce i czekając na rachunek przeglądałam sobie jakiś folderek turystyczny z moich okolic.... I przypadkiem natknęłam się na coś takiego :

"FEST Zbigniew Mitura. Monolityczne posadzki przemyslowe"

tzn. namiar na firmę z mojej okolicy, która sie zajmuje posadzkami. Może tam też warto spytac skoro tak szukasz i szukasz???

malgoś, że się tak wcisnę, Dzisiaj byliśmy w knajpce i czekając na rachunek przeglądałam sobie jakiś folderek turystyczny z moich okolic.... I przypadkiem natknęłam się na coś takiego :

"FEST Zbigniew Mitura. Monolityczne posadzki przemyslowe"

tzn. namiar na firmę z mojej okolicy, która sie zajmuje posadzkami. Może tam też warto spytac skoro tak szukasz i szukasz???

Onna -na drinka zasłużyłaś kobieto! :)

http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Orzezwiajace_zdjecia_z_cytryna,_cytrynka.__Drinki_-_zdjecie_1139_mini.jpg

nie mam pojęcia malgoś, ale spiszę Ci numer tel. bo na zdjęciu z komórki nie zobaczysz. Przy opisie napisane było o zastosowaniach i np dyskoteki... Może mniejsze powierzchnie niż hale też robią... A może znają jakąś firmę z branży koło Krakowa ??

Kachna, za drinka dzięki, z czego ten drink??? Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś???

nie mam pojęcia malgoś, ale spiszę Ci numer tel. bo na zdjęciu z komórki nie zobaczysz. Przy opisie napisane było o zastosowaniach i np dyskoteki... Może mniejsze powierzchnie niż hale też robią... A może znają jakąś firmę z branży koło Krakowa ??

Kachna, za drinka dzięki, z czego ten drink??? Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś???

To dawaj, dawaj, kazdy namiar sie przyda. :wink: Dyskoteki wprawdzie nie mam, ale moze zima beda mieli mniej zamowien... :roll:

Dla CIebie też mialam jakies namaiary na kominki tudzież kamienie, w okolicy moich rodziców, ale Ty już chyba zdecydowalaś???

Onna -wielkie dzięki -ale chyba już znalazłam :) Kamieniarz z miejscowości 10km od Sandomierza zrobi mi ten kamień (a w zasadzie plytę rainforest + półkę z innego koloru marmuru), tak jak chcę i zamontuje za 3tys :) Teraz tylko czekamy na nową dostawę marmurów bo po wszystkich świętych składy są wyczyszczone i nie ma na czym oka zawiesić :roll: W przyszłym tyg jak dobrze pójdzie powinien się zjawić mój Rainforest w hurtowni :) !