Aluland 03.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 milknę. , W pewnych czasach krążył taki sobie, tekst- wypowiedz, kto jest krakusem a kto warszawiakiem pewnie znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 milknę. Wejdz do Tosinki, ona ma ksywe Krolowa Rabatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 rabat..Rabat jest wytworem stworzonym przez kupującego. dla zapewnienia dobrego samopoczucie podczas dokonywania zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 milknę. , W pewnych czasach krążył taki sobie, tekst- wypowiedz, kto jest krakusem a kto warszawiakiem pewnie znasz... Nie... ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 przeczytaj PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 przeczytaj PW Myslalam, ze cos o skapstwie bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 była minister finansów to "baba" z lublina...Niedługo tu zaczną szukać skner finansowych. Idąc dalej mamy sporo wspólnych cech...tzn nasze miasta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 była minister finansów to "baba" z lublina...Niedługo tu zaczną szukać skner finansowych. Idąc dalej mamy sporo wspólnych cech...tzn nasze miasta.. Kiedy powstal rzad Suchockiej to mowili, ze jak ona z Poznania (chociaz jest z Pleszewa tak naprawde) a Rokita z Krakowa beda ciagneli zlotowke, to tory kolejowe zrobia z Krakowa do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Stolicą był , mój także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Stolicą był , mój także. Lubelszczyzny? No wiem, wiem, chodzi Ci o rzad lubelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Kazimierz , u mnie Dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Kazimierz , u mnie Dolny Ale tez nad Wisla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Malgos, przeczytałam dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem! Skąd Ty wzięłaś to mieszkanie, i gołębie, i taaaacy sąsiedzi! Przecież to normalne, że jak jest remont, to i kurz, i hałas ... Wiem, że to uciążliwe, bo przeżyłam kilka remontów w mojej klatce, ale przecież to nie trwa wiecznie . Wystarczy deko wyobraźni i wyrozumiałości! Małgosiu, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Malgos, przeczytałam dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem! Skąd Ty wzięłaś to mieszkanie, i gołębie, i taaaacy sąsiedzi! Przecież to normalne, że jak jest remont, to i kurz, i hałas ... Wiem, że to uciążliwe, bo przeżyłam kilka remontów w mojej klatce, ale przecież to nie trwa wiecznie . Wystarczy deko wyobraźni i wyrozumiałości! Małgosiu, powodzenia! Witam i dzieki za zyczenia! Na szczescie golebi sie pozbylam, a sasiedzi nie wszyscy tacy popieprzeni, ale wystarczy jeden, zeby Ci krwi napsuc. Ja im tez dam popalic, niech tam sie tylko wprowadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Malgos, przeczytałam dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem! Skąd Ty wzięłaś to mieszkanie, i gołębie, i taaaacy sąsiedzi! Przecież to normalne, że jak jest remont, to i kurz, i hałas ... Wiem, że to uciążliwe, bo przeżyłam kilka remontów w mojej klatce, ale przecież to nie trwa wiecznie . Wystarczy deko wyobraźni i wyrozumiałości! Małgosiu, powodzenia! Witam i dzieki za zyczenia! Na szczescie golebi sie pozbylam, a sasiedzi nie wszyscy tacy popieprzeni, ale wystarczy jeden, zeby Ci krwi napsuc. Ja im tez dam popalic, niech tam sie tylko wprowadze. popalić tylko bez tytoniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? biedna wątroba i sasiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? OK, juz zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? OK, juz zapraszam! Czuję się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? OK, juz zapraszam! Czuję się zaproszona Przeciez juz zapraszalam wszystkich w okolicy sylwestra ! (Tylko nie wiem jeszcze ktorego roku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts