Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej.......dobry wieczor 8) 8) 8) 8)

Dochodze do siebie bo bylam w Polsce przez tydzien, lecialam przez Londyn.

W British Airwayys w tym magazynie pokladowym jest ranking 50 najbardziej a u t e n t y c z n y c h miejsc na swiecie.....jasne jest trochez Anglii, Irlandii, Nowej Zelandii, Australii, Azji, Stanow, jakies wyspy to tamto a na 48 miejscu....co widze ? ? ? ?

W a r s aw , miasto moje kochane ...........ze ma ciezkawy wdziek, ale ma...i a u t en t y c z n y do tego :D

swoj, wlasny, a u t e n t y c z n y - eeee, tam rankingi :D :D :D :D

Ale w podrozy na czyms oko zawiesic trzeba.....wiec pisze o tym co przeczytalam :D

A o Krakowie nie napisali, ze autentyczny........ :D moze byli zbyt pijani zeby zauwazyc jak wodka byla dla nich tania...... :D :D :D

Mnie jakos Londyn nie rusza, Paryz tez mnie juz nie fascynuje - sie zbalazowalam :D :D :D

Widocznie maja to wspolne - pija do 10 30 i chwacit :D :D :D :D

No to wyobraz sobie jak na mnie to dziala po NY, ktory chodzi na okraglo 24 na 7

:D

Ale dobrze, ze Angolom sie Warsaw podoba - o Krakowie napisali, ze stary, ale maly .

:D

Nie ma nic do rozumienia - w samolocie firmy British Airways z Warsaw Zdroj do London Zdroj przegladalam kolorowy magazyn pokladowy ( kazda linia ma takie ) i tam jest jak wol na 48 miejscu najbardziej a u t e n t y c z ny c h ( niekoniecznie najpiekniejszych czy najzdrowszych 0miejsc na swiecie ) moje miasto rodzinne, Warszawa. :D

Tylko ona z autentycznych miejsc w Polsce. Nawet Krakow nie......co mnie zdziwilo nawet.

No, ale ranking jak ranking - trzeba podchodzic z przymruzeniem oka. 8)

Mialo byc, ze jestem zblazowana ....... a jak juz Angole zaczynaja piac jaka to Anglia piekna ....to sie nudze do kwadratu.

A mnie sie Londyn jakos tak perwersyjnie podoba... Ze taki zimny... Paryz jest sliczny, ale miejscami brudny, smierdzacy i biedny. A tu nie ma takich miejsc. Zycie zorganizowane dobrze, pogoda - no coz... nie wszystko musi byc idealne. Ale czysto jest i przyjemnie. W porownaniu z NY jest wrecz sterylnie. :roll: Jest to trudne miejsce i dosc wysmakowane - trzeba wiedziec, gdzie pojsc, zeby sie czyms zachwycic. Nic nie jest oczywiste jak w Paryzu chociazby. I to ma wlasnie swoj smaczek.