malgos2 15.11.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Wiola dobrze kombinuje. ZUS mozna ominac zatrudniajac na umowe o dzielo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.11.2008 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ale trzeba siedziec ciurkiem na 4 literach i biznesu pilnowac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wszystko co swoje trzeba pilnować Z Urzędem Skarbowym też można wygrać, tylko to sie ciągnie. Ale nie jest nie do ruszenia dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wiola dobrze kombinuje. ZUS mozna ominac zatrudniajac na umowe o dzielo itp. pod warunkiem, że się kogoś w ogóle zatrudnia -ja pracowałam sama -i i tak musiałam do biznesu dokładać . W naszej dzielnicy to tylko babki emerytki mieszkają -kupowały szary papier i proszek E za 3zł -dlatego zamknęłam -i wielkim fuksem udalo mi się 4 m-ce później znaleźć pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dawno mnie nie bylo, oj dawno, ale nadrabiamdzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kasia, to jeszcze w centrum miasta lokal musisz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam, wróciłam w środę z Londynu i w zasadzie nie wiem w co włożyć ręce. Aż trudno uwierzyć, że przez tydzień czasu może się nazbierać tyle zaległości. Głównie chodzi mi o pracę a na drugim miejscu forum Tyle mam powiadomień o odpowiedziach że nie wiem kiedy zaś to wszystko nadgonię A co do Londynu to całe szczęście że była tam z nami siostra męża bo w wiele miejsc pewnie sami byśmy nie trafili. Jednak najbardziej zachwyciła nas podróż nad ocean. Pojechaliśmy do kuzyna męża w Bath a on nas zabrał w tak urocze miejsca że aż nie chciało się wracać. Dobrze że jeszcze do końca przyszłego roku tam zostają to może uda nam się latem tam polecieć. Będąc w Londynie myślałam o Tobie malgos2 ale mieliśmy tak napięty grafik że nawet na forum nie miałam czasu. Jednak 6 dni na taką podróż to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej dziewczyny. Sorry za milczenie, ale musialam troche popracowac wczoraj. Nie przejmuj sie BetaGreta - ja tez mam napiety grafik. Jest wiele miejsc na swiecie, w ktorych bedziemy jeszcze (byc moze) mialy okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej dziewczyny. Sorry za milczenie, ale musialam troche popracowac wczoraj. Tak "o suchym pysku" to przeprosin nie przyjmujemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.11.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej dziewczyny. Sorry za milczenie, ale musialam troche popracowac wczoraj. Tak "o suchym pysku" to przeprosin nie przyjmujemy ! o może się na co załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien - dobry czyli dobry wieczor...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien dobry wieczor moje Wy alkoholiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien dobry wieczor moje Wy alkoholiczki... No ja właśnie poijam Sheridana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien dobry wieczor moje Wy alkoholiczki... No ja właśnie poijam Sheridana Acha... No to ja juz stawiac nie musze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzien dobry wieczor moje Wy alkoholiczki... No ja właśnie poijam Sheridana Acha... No to ja juz stawiac nie musze... No jak to nie jak tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jestem tak padnięta, że chyba łyk jednego czegoś mocniejszego by mnie zaraz ululał. Ale jednak trochę siły znalazłam żeby do Was zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Widzisz Kasia, nie mozemy wszystkich upijac. A Ty bys sie podzielila z kolezankami, a nie tak calego Sheridana sama chcesz wypic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Fajnie Beta, ze wycieczka sie udala......no i dziekuje za pocieszenie, ze idzie jakos pozalatwiac sprawy z Urzedem Skarbowym bo panuja nastroje buntownicze z opcja zrzekania sie obywatelstwa polskiego - bo jestesmy od dawna obywatelami polskimi z sentymentu a nie koniecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Urzad Skarbowy jest do przejscia, a jak sie go nie przejdzie to jeszcze sa sady, ktore sa zwykle mniej dozarte. Bedzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.11.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ufff ...... .mam nadzieje...teraz zbieranie papierkow. A jak ci tam w tym Londynie ? Nadal nie pada ? Sa juz dekoracje swiateczne ? bo tu juz sie zaczyna .... i zimno ......bedziesz kupowac jakies prezenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts