malgos2 18.11.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Hej. Oczywiscie, ze Christmas juz w pelni. Na razie nie mialam czasu na prezenty, ale kolezanka dala mi namiar na jakis rzekomo kosmiczny sklep - moze sie tam wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a z czym ten kosmiczny sklep?witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzien dobry - dobry wieczor. To napisz co to za sklep i gdzie sie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień dobry! Sheridan wypity ... dzisiaj mam drinka: 1/4 malibu, 1/4 blue curacao, 2/4 sok grejfrutowy Ciężko jest tak codziennie pić -ale muszę trenować przed parapetówką -bo nie chcę żeby znowu Olga wszystkich "załatwiła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... Sklep sie nazywa TK Maxx i jest ich duzo po calym Londynie, a jeden szczegolnie wielki i jest tam wszystko. Opowiem jak dotre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.11.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aha, odnoga TJ Maxa i Marshalla - mozna cos dostac, ale zalezy..... czasami duzo ciekawych rzeczy po przystepnych cenach a czasami null - strata czasu. Napisz czy cos kupilas i czy rzeczywiscie ceny nizsze niz gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 witanko o poranku, obudzil mnie grad bebniacy w okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... jak znam życie, to Ty się znów wymigasz pracą i zwiejesz.. i dlatego Cię nie załatwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... jak znam życie, to Ty się znów wymigasz pracą i zwiejesz.. i dlatego Cię nie załatwi... Bo dla mnie trzeba zaplanowac impreze w poniedzialek, a nie w sobote. Witam slonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Slonecznie, ale zimno - nos odpada w porywach.....jestem w srodku wykazaywania sie w pracy i zakupow gwiazdkowych ( bo nie chce jak w zeszlym roku na dwa tygodnie przed swietami utknac na parkingu na 4 godziny - przez godzine probowalam wycofac samochod z wyznaczonego miejsca - najsmiesniejsze, ze kupilam jakis drobiazg - niesmiertelne rekawiczki czy szalik ) - wszyscy w Polsce prosza mnie o Quinoe i czekolade na ostro czyli z chili i przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... jak znam życie, to Ty się znów wymigasz pracą i zwiejesz.. i dlatego Cię nie załatwi... Bo dla mnie trzeba zaplanowac impreze w poniedzialek, a nie w sobote. Malgos -ale dla mnie się "poswięcisz"! ja napewno dam znać z dużym wyprzedzeniem. Jak dobrze pójdzie to się spotkamy w "okolicy" Dnia Kobiet u mnie Mam nadzieję ze skład bedzie taki jak ostatnio -conajmniej -bo licze też na nitabugę czy Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko, Kasia, damy rade. Najlepiej jak wypada jakis dlugi weekend - tak, zeby impreza wyszla w inny dzien niz sobota czy niedziela. Bedziemy kombinowac. Lumpie - czekolada z chili Lindta jest w Polsce - kup w Tesco w Warszawie i nie tachaj jej ze Stanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... jak znam życie, to Ty się znów wymigasz pracą i zwiejesz.. i dlatego Cię nie załatwi... Bo dla mnie trzeba zaplanowac impreze w poniedzialek, a nie w sobote. Malgos -ale dla mnie się "poswięcisz"! ja napewno dam znać z dużym wyprzedzeniem. Jak dobrze pójdzie to się spotkamy w "okolicy" Dnia Kobiet u mnie Mam nadzieję ze skład bedzie taki jak ostatnio -conajmniej -bo licze też na nitabugę czy Wiolasz łał ależ mnie zaszczyt kopnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Spoko Kasia, mnie nie zalatwi... jak znam życie, to Ty się znów wymigasz pracą i zwiejesz.. i dlatego Cię nie załatwi... Bo dla mnie trzeba zaplanowac impreze w poniedzialek, a nie w sobote. Malgos -ale dla mnie się "poswięcisz"! ja napewno dam znać z dużym wyprzedzeniem. Jak dobrze pójdzie to się spotkamy w "okolicy" Dnia Kobiet u mnie Mam nadzieję ze skład bedzie taki jak ostatnio -conajmniej -bo licze też na nitabugę czy Wiolasz łał ależ mnie zaszczyt kopnął A co? niezadowolona? kryterium jest częstotliwość wzajemnych odwiedzin -a także odległość -wszystkie -oprocz Olgi -jesteśmy z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dobra, dojadę no szafujesz argumentami jak żonglerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No ja myślę tylko malgos mnie martwi -bo ona to albo w Paryzu albo Londynie, albo w NY... grafik ma tak napięty że nie wiem czy taki skromny Sandomierz się jej zmieści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zmieści, zmieści Jak nie to łobu dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No ja myślę tylko malgos mnie martwi -bo ona to albo w Paryzu albo Londynie, albo w NY... grafik ma tak napięty że nie wiem czy taki skromny Sandomierz się jej zmieści ... Kasia, wiesz przeciez, ze w Sandomierzu nigdy nie bylam i chetnie przyjade. Na marzec zadnych egzotycznych podrozy akurat nie planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A to czego marudza z ta czekolade ? A quinoa ? Kupilam juz 10 opakowan w Trader Joe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 w drodze do Kasi można i o mnie zachaczyć... dzień wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts