Anoleiz 20.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 przynajmniej jedna rzecz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No i dzieki temu, ze co roku w octoberfest pije paulanera, mam mase kufli do piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja ostatnio przywiozłam po mamie różnych zastaw obiadowych i innych, kieliszkowych, i nie mam gdzie ich rozpakować nawet, więc szlaban na jakiekolwiek domowe zakupy, zanim nie wyremontujemy chałupy... )) inaczej będę sypiać na pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a kufle do piwa mam dwa, ale do piwa się nie nadają... bo to takie barbórkowe wielgachne... z 3 l mają jak nic... może kwiatki w tym trzymać? bo wywalić szkoda, w końcu pamiątkowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 widzę, że nie tylko ja zaczęłam temat na czasie co roku się ma problemy z prezentami najgorzej to swojemu chłopu coś kupić mam, bo jakiś gadżet.. to powie, że do naszego domu, czyli nie dla niego, winko.. mąż nie pija, ja jestem od tego on wiecznie piwko i piwko. I to nie może być jakieś tam. Choćby i fortunę kosztowało, to jak smak mu nie podejdzie to nici z prezentu a przecież nie dam mu na mikołaja skrzynki Warki Strong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 zegarek jakiś gadżeciarski? maszynkę jakąś fajną do strzyżenia, golenia elektryczną? jak się interesuje zabawkami męskimi, to np. wózek widłowy zdalnie sterowany... mój szanowny dostał na urodziny... no jak duże dziecko no... hmm... nei wiem czym się interesuje oprócz warki strong... coś się wspólnie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a kufle do piwa mam dwa, ale do piwa się nie nadają... bo to takie barbórkowe wielgachne... z 3 l mają jak nic... może kwiatki w tym trzymać? bo wywalić szkoda, w końcu pamiątkowe ... ja też mam sentyment do pamiątek teraz leżą na strychu, wszystkie wielkie kufle też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 zegarek jakiś gadżeciarski? maszynkę jakąś fajną do strzyżenia, golenia elektryczną? jak się interesuje zabawkami męskimi, to np. wózek widłowy zdalnie sterowany... mój szanowny dostał na urodziny... no jak duże dziecko no... hmm... nei wiem czym się interesuje oprócz warki strong... coś się wspólnie wymyśli do warki już mu dokupiłam prezent... na mikołaja jako, że codziennie wciska mi się do zamrażalnika z piwskiem... to teraz będzie wciskał to.. (oby ) http://www.toys4boys.pl/gfx/more/Lodowaty-kufel-do-piwa-w257-1.jpg jeszcze została kwestia imienin i gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mój mąż wie, że nic nie dostanie, bo dostał Junaka. Najbliższe 10 lat mam z głowy, szczególnie że co chwilę dokupuje do niego jakieś zapasowe "na wszelki wypadek" części Julce koncepcja zmienia sie od bajki do bajki. W tym roku dostanie Mariana + 15 samochodzików. Prezent już leży w kącie schowany. A ja? ja tam skromna jestem. W tym roku tylko mp4 mam znaleźć pod drzewkiem, mąż zapowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No to masz problem Ania... Za duzo okazji jedna po drugiej. Mojemu malzowi dosc latwo dogodzic, a tez miewam problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Julce koncepcja zmienia sie od bajki do bajki. W tym roku dostanie Mariana + 15 samochodzików. Prezent już leży w kącie schowany. a co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzień dobry To wszystko prawda co mówicie. wszyściuśko Ja wczoraj męża ładnie pytałam czy pożyczy mi samochód do Sandomierza, jakoś niechętnie bo mówi, że to nasz jedyny Więc musze jechac pociągiem Kasia wiolasz -pociągiem nie dojedziesz -chociaż mieszkam przy dworcu PKP -to u nas już tylko towarowe jeżdżą Za to PKSy z Rzeszowa i do Rzeszowa to się zatrzymują 30m od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzień dobry To wszystko prawda co mówicie. wszyściuśko Ja wczoraj męża ładnie pytałam czy pożyczy mi samochód do Sandomierza, jakoś niechętnie bo mówi, że to nasz jedyny Więc musze jechac pociągiem Kasia wiolasz -pociągiem nie dojedziesz -chociaż mieszkam przy dworcu PKP -to u nas już tylko towarowe jeżdżą Za to PKSy z Rzeszowa i do Rzeszowa to się zatrzymują 30m od mojego domu Lo matko, to PKSem trza bedzie jechac... Z powrotem zwlaszcza bedzie ciezko. Och, te wstrzasy nastepnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wczoraj bylo o wadach serca....pokazali dzis dziewczynke 15 lat - pierwszy przeszczep serca sie nie przyjal i wszczepili jej w szpitalu na Florydzie dwie pompy - i tak przezyla d w a miesiace zanim drugi przeszczep sie udal.....serce to maja dosc dobrze opanowane ........wiec to kicha, ze w Polsce to wyrok.... Zmieniajac ten smutny temat.......udal mi sie rewelacyjnie jeden prezent - dziewczyna wziela ode mnie kota - szary w czarne cetki, bo moje psy chcialy go rozszarpac wiec nie moglismy go trzymac - i znalazlam narzute - imitujaca kolory siersciucha - ale imitacja udana - miekka , ciepla i delikatna - nie jakas job twoju mac, taka , ze mozna sie owinac na kanapie przed telewizorem - super, ma kota i a teraz dostanie prawie drugiego. Z produktow zywnosciowych to bede taszczyla wina , czekolady i ta quinoe, maslo z dyni ( bo starzyki w rodzinie nie moga juz jesc regularnego masla ) i maslo z zorawin - ale w sloiczkach, wiec chyba psy na lotnisku sie nie przyczepia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Julce koncepcja zmienia sie od bajki do bajki. W tym roku dostanie Mariana + 15 samochodzików. Prezent już leży w kącie schowany. a co to jest?? http://tbn0.google.com/images?q=tbn:R9TSqlJWLVjrcM:http://www.e-budus.pl/all/YZAB2.jpg Fajne pomysły na prezenty są tu http://www.galeria.vox.pl/10procent/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a.. ten Maniek nie zajarzyłam normalnie Julcia lubi ten film, zapomniałam A gdzie to zdobyłaś?? Bo Dawidek też jest maniak autek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ania, na Allegro kupiliśmy razem z mapą miasteczka po 209 zł. Fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A nie macie jakiegos pomyslu na prezent dla tesciowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Książka? lampka nocna jakaś fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a fajna teściowa?? mojej ostatnio portfel zafundowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts