Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzę, że nie tylko ja zaczęłam temat na czasie 8)

co roku się ma problemy z prezentami :roll:

najgorzej to swojemu chłopu coś kupić mam, bo jakiś gadżet..

to powie, że do naszego domu, czyli nie dla niego, winko..

mąż nie pija, ja jestem od tego 8)

on wiecznie piwko i piwko. I to nie może być jakieś tam. Choćby i fortunę kosztowało, to jak smak mu nie podejdzie to nici z prezentu :-?

a przecież nie dam mu na mikołaja skrzynki Warki Strong :roll:

zegarek jakiś gadżeciarski?

maszynkę jakąś fajną do strzyżenia, golenia elektryczną?

jak się interesuje zabawkami męskimi,

to np. wózek widłowy zdalnie sterowany...

mój szanowny dostał na urodziny...

no jak duże dziecko no... :)

hmm... nei wiem czym się interesuje oprócz warki strong...

coś się wspólnie wymyśli ;)

a kufle do piwa mam dwa, ale do piwa się nie nadają...

bo to takie barbórkowe wielgachne... z 3 l mają jak nic...

może kwiatki w tym trzymać?

bo wywalić szkoda, w końcu pamiątkowe ...

:oops:

ja też mam sentyment do pamiątek :roll:

teraz leżą na strychu, wszystkie wielkie kufle też 8)

zegarek jakiś gadżeciarski?

maszynkę jakąś fajną do strzyżenia, golenia elektryczną?

jak się interesuje zabawkami męskimi,

to np. wózek widłowy zdalnie sterowany...

mój szanowny dostał na urodziny...

no jak duże dziecko no... :)

hmm... nei wiem czym się interesuje oprócz warki strong...

coś się wspólnie wymyśli ;)

do warki już mu dokupiłam prezent...

na mikołaja :wink:

jako, że codziennie wciska mi się do zamrażalnika z piwskiem...

to teraz będzie wciskał to..

(oby :roll: )

http://www.toys4boys.pl/gfx/more/Lodowaty-kufel-do-piwa-w257-1.jpg

jeszcze została kwestia imienin i gwiazdki :-?

Mój mąż wie, że nic nie dostanie, bo dostał Junaka. Najbliższe 10 lat mam z głowy, szczególnie że co chwilę dokupuje do niego jakieś zapasowe "na wszelki wypadek" części :roll:

Julce koncepcja zmienia sie od bajki do bajki. W tym roku dostanie Mariana + 15 samochodzików. Prezent już leży w kącie schowany.

A ja? ja tam skromna jestem. W tym roku tylko mp4 mam znaleźć pod drzewkiem, mąż zapowiedział :wink:

Dzień dobry

To wszystko prawda co mówicie. wszyściuśko :lol:

Ja wczoraj męża ładnie pytałam czy pożyczy mi samochód do Sandomierza, jakoś niechętnie bo mówi, że to nasz jedyny :wink: Więc musze jechac pociągiem Kasia 8)

wiolasz -pociągiem nie dojedziesz -chociaż mieszkam przy dworcu PKP -to u nas już tylko towarowe jeżdżą :roll: Za to PKSy z Rzeszowa i do Rzeszowa to się zatrzymują 30m od mojego domu :)

Dzień dobry

To wszystko prawda co mówicie. wszyściuśko :lol:

Ja wczoraj męża ładnie pytałam czy pożyczy mi samochód do Sandomierza, jakoś niechętnie bo mówi, że to nasz jedyny :wink: Więc musze jechac pociągiem Kasia 8)

wiolasz -pociągiem nie dojedziesz -chociaż mieszkam przy dworcu PKP -to u nas już tylko towarowe jeżdżą :roll: Za to PKSy z Rzeszowa i do Rzeszowa to się zatrzymują 30m od mojego domu :)

Lo matko, to PKSem trza bedzie jechac... Z powrotem zwlaszcza bedzie ciezko. :roll: Och, te wstrzasy nastepnego dnia. :x

Wczoraj bylo o wadach serca....pokazali dzis dziewczynke 15 lat - pierwszy przeszczep serca sie nie przyjal i wszczepili jej w szpitalu na Florydzie dwie pompy - i tak przezyla d w a miesiace zanim drugi przeszczep sie udal.....serce to maja dosc dobrze opanowane ........wiec to kicha, ze w Polsce to wyrok....

Zmieniajac ten smutny temat.......udal mi sie rewelacyjnie jeden prezent - dziewczyna wziela ode mnie kota - szary w czarne cetki, bo moje psy chcialy go rozszarpac wiec nie moglismy go trzymac - i znalazlam narzute - imitujaca kolory siersciucha - ale imitacja udana - miekka , ciepla i delikatna - nie jakas job twoju mac, taka , ze mozna sie owinac na kanapie przed telewizorem - super, ma kota i a teraz dostanie prawie drugiego. 8)

Z produktow zywnosciowych to bede taszczyla wina , czekolady i ta quinoe, maslo z dyni ( bo starzyki w rodzinie nie moga juz jesc regularnego masla ) i maslo z zorawin - ale w sloiczkach, wiec chyba psy na lotnisku sie nie przyczepia .

Julce koncepcja zmienia sie od bajki do bajki. W tym roku dostanie Mariana + 15 samochodzików. Prezent już leży w kącie schowany.

a co to jest?? :o

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:R9TSqlJWLVjrcM:http://www.e-budus.pl/all/YZAB2.jpg

Fajne pomysły na prezenty są tu

http://www.galeria.vox.pl/10procent/