kachna28 20.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A nie macie jakiegos pomyslu na prezent dla tesciowej? Ja właśnie wróciłam z urodzin teściowej kupiłam zestaw kremów z Loreal'a i bombonierę. Prezent praktyczny -każda kobita kremów używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A mi sie zdaje, ze dla tesciowej to taki ladny kosz z lepszymi serami, owocami, czyms egzotycznym i jakas lepsza butla wina - jak zglodnieje to zje a nawet wypije Bo moja nic nie chce a jak kupie jej krem to powie, na 99% , ze nie moze go uzywac bo ja uczula bo ja ja uczulam wiec automatycznie kazdy prezent ode mnie tez Ale druga synowa ) chowa dzieci bez miesa , mleka krowiego ( uzywa tylko sojowe ) i slodyczy i dopowadza tym moja tesciowa do jeszcze wiekszych reakcji alergicznych jak sie wszyscy zbierzemy to jest prawdziwy cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A mi sie zdaje, ze dla tesciowej to taki ladny kosz z lepszymi serami, owocami, czyms egzotycznym i jakas lepsza butla wina - jak zglodnieje to zje a nawet wypije Bo moja nic nie chce a jak kupie jej krem to powie, na 99% , ze nie moze go uzywac bo ja uczula bo ja ja uczulam wiec automatycznie kazdy prezent ode mnie tez Ale druga synowa ) chowa dzieci bez miesa , mleka krowiego ( uzywa tylko sojowe ) i slodyczy i dopowadza tym moja tesciowa do jeszcze wiekszych reakcji alergicznych jak sie wszyscy zbierzemy to jest prawdziwy cyrk to co te dzieci jedzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.11.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mleko sojowe, gotowane i surowe warzywa i owoce ( bez cukru), groch, fasola , ta quinea, kasze, ryz, tofu. Jajka, chleb ale razowy na zakwasie czy jakos tak ( sami pieka ). Zero produktow mlecznych , zero miesa, zero slodyczy ( miesa pod zadna postacia nie wolno przynosic do nich do domu ). Ostatnio pozwoli zjesc dzieciom kawalek sernika co go tesciowa specjalnie piekla, ale tylko j e d e n kawalek, wiec szloch mojej tesciowej niosl sie na cale osiedle. Doprowadzili ja tez do stanu przedzawalowego bo oni na co dzien mieszkaja pod Waszyngtonem a tam jak w calej podmiejskiej Ameryce nie ma chodnikow i wszedzie trzeba sie przemieszczac samochodem wiec jak przyjezdzaja do Warszawy to lubia lazic i szli na Dworzec Wilenski z Zoliborza z dzieciakami.( kawal swiata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nikt nic........ gdzie sa wszyscy ? ? ? !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 do weekendu siem przygotowujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Hej. Jest to cisza przed burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 śniegową... zapadamy w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No wlasnie, wlasnie. Tu tez chyba snieg nadciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 masz czapę i szalik?? Trzeba być na wszystko przygotowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Narty masz ? A jakas butelczyne masz ? ? ( zeby nie zamarznac ) Dawajcie jakies sygnaly zycia spod tego sniegu co ma spac ! ( pewnie cala pierzyna raptem z pol centrymetra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Rekawiczki jakies mam, ale nie przy sobie. Szalika nie nosze (uwiera mnie w tarczyce ) - ostatnio tylko pashmine a czapki to tak roznie... Moze bede miala okazje wyprobowac mojego nowego krolika, na ktorym zarobilam 1000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 na króliku? łoj co to za królik taki wartościowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a poza tym wyplujcie ten śnieg i odpukajcie w niemalowane, ja jeszcze butów zimowych nie mam... AAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Kroliczek taki wartosciowy, bo rok temu plaszcz z niego kosztowal 1500 a w tym roku zaplacilam 500 - taki fart... Buty zimowe na szczescie kupilam w zeszlym roku i jeszcze sie nie rozlecialy. Ale tez wolalabym nie musiec ich uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Tfu, tfu na psa urok W żywym króliku chodzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nieeee... Jeszcze nie chodze. Ale chyba bede. No i on chyba nie jest zywy, bo nic nie mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no ale żywy był...szkoda mi go, biedaka.Wpadnij do mnie jak możesz, odnośnie fugi do płytek, plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Juz wpadam. Mnie tez jest zal wszystkich zwierzatek, wlaczajac w to cielaki, w ktorych chodze i inne zwierzaki, ktore jem... No ale co zrobic w naszym klimacie... W gumiakach chodzic? W tenisowkach? Dlugo sie bronilam przed kozuchem a teraz widze, ze nie ma nic lepszego na -30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Przecież podobno jesteśmy w fazie ocieplenia klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts