Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi sie zdaje, ze dla tesciowej to taki ladny kosz z lepszymi serami, owocami, czyms egzotycznym i jakas lepsza butla wina - jak zglodnieje to zje a nawet wypije 8)

Bo moja nic nie chce a jak kupie jej krem to powie, na 99% , ze nie moze go uzywac bo ja uczula :D bo ja ja uczulam wiec automatycznie kazdy prezent ode mnie tez :D

Ale druga synowa ) chowa dzieci bez miesa , mleka krowiego ( uzywa tylko sojowe ) i slodyczy i dopowadza tym moja tesciowa do jeszcze wiekszych reakcji alergicznych 8) jak sie wszyscy zbierzemy to jest prawdziwy cyrk 8)

A mi sie zdaje, ze dla tesciowej to taki ladny kosz z lepszymi serami, owocami, czyms egzotycznym i jakas lepsza butla wina - jak zglodnieje to zje a nawet wypije 8)

Bo moja nic nie chce a jak kupie jej krem to powie, na 99% , ze nie moze go uzywac bo ja uczula :D bo ja ja uczulam wiec automatycznie kazdy prezent ode mnie tez :D

Ale druga synowa ) chowa dzieci bez miesa , mleka krowiego ( uzywa tylko sojowe ) i slodyczy i dopowadza tym moja tesciowa do jeszcze wiekszych reakcji alergicznych 8) jak sie wszyscy zbierzemy to jest prawdziwy cyrk 8)

:o :o :o

to co te dzieci jedzą?? :o

Mleko sojowe, gotowane i surowe warzywa i owoce ( bez cukru), groch, fasola , ta quinea, kasze, ryz, tofu.

Jajka, chleb ale razowy na zakwasie czy jakos tak ( sami pieka ).

Zero produktow mlecznych , zero miesa, zero slodyczy ( miesa pod zadna postacia nie wolno przynosic do nich do domu ).

Ostatnio pozwoli zjesc dzieciom kawalek sernika co go tesciowa specjalnie piekla, ale tylko j e d e n kawalek, wiec szloch mojej tesciowej niosl sie na cale osiedle. 8)

Doprowadzili ja tez do stanu przedzawalowego bo oni na co dzien mieszkaja pod Waszyngtonem a tam jak w calej podmiejskiej Ameryce nie ma chodnikow i wszedzie trzeba sie przemieszczac samochodem wiec jak przyjezdzaja do Warszawy to lubia lazic i szli na Dworzec Wilenski z Zoliborza z dzieciakami.( kawal swiata ) 8)

Juz wpadam.

Mnie tez jest zal wszystkich zwierzatek, wlaczajac w to cielaki, w ktorych chodze i inne zwierzaki, ktore jem... No ale co zrobic w naszym klimacie... W gumiakach chodzic? W tenisowkach? Dlugo sie bronilam przed kozuchem a teraz widze, ze nie ma nic lepszego na -30. :roll: