braza 22.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Jassooo ... w królikach chodzą!!! Ja z tych, co to prawdziwego futra w życiu na siebie nie założą Cześc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 A sztyblety z gumy nosisz Brazuniu? Kasia, widzialam to kiedys w Skandalach - babka meza wyprawila i powiesila nad lozkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nie, nie ja mówię o futrze, prawdziwym futrze. Wiem, że dla skóry też giną zwierzaki, ale skóa jest nam potrzebna do wszystkiego praktycznie, chociaż już i tak wypierają ją inne, czasami nawet lepsze, materiały. Siodło mam ze skóry ekologicznej i jestem zachwycona ... lekkie, wygodne, czego mi więcej trzeba. Natomiast nie zrozumiem nigdy, jak można na siebie nałożyć np. futro z tygrysa czy pantery.... miałabym koszmary senne, poważnie. Ale błagam, nie bierz tego do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Spoko, nie biore. Tez tak myslalam przez wiele lat, ale raz dostalam od uczennicy taka kurteczke i sie przelamalam... Po prostu jest w niej cieplo. Futra z lisa czy tygrysa tez bym nie zalozyla, ale spodziewam sie, ze te kroliki trafily i tak na mieso (w przeciwienstwie do lisa czy pantery). Zeby byc tak zupelnie w zgodzie ze soba musialabym przejsc na wegetarianizm, ale z roznych wzgledow nie zrobie tego, chociaz nie jest mi przyjemnie, ze zjadam krowke, swinke czy kurke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Musze dbac o Was, zebyscie mi biedne nie pozamarzaly. Dzięki bardzo! przyda się -bo królika nie mam Jak krolika nie ma to tylko chlop zostal... To Ty dlatego masz tego królika, bo chłop daleko aaaaa....rozumiem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Musze dbac o Was, zebyscie mi biedne nie pozamarzaly. Dzięki bardzo! przyda się -bo królika nie mam Jak krolika nie ma to tylko chlop zostal... To Ty dlatego masz tego królika, bo chłop daleko aaaaa....rozumiem więcej Chlopa akurat mam teraz blisko, ale niebawem bede miec daleko i wtedy... tylko krolik mi zostanie. A chlop wylaczyl ogrzewanie takie co to sie tylko w nocy wlacza i dzieki temu marzne dzisiaj az do 1 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Jasssooo ... ja bym zwariowała. Jestem ciepłolubne zwierzę jak cholera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ja tak samo, śpię pod kołdrą, kocem i w piżamie. Mało brakuje a nakładałabym skarpety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nooo... Dal popalic. Z drugiej strony w tych angielskich wynalazkach mozna sie pogubic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Akurat na noc tu sie zrobi cieplo. Teraz jest lodowa. W dodatku te angielskie domki strasznie szybko traca cieplo, scianki cienkie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 To moze grzanca? http://images49.fotosik.pl/33/470407b080e2c097.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Wlasnie tatus zrobil mi grzana whiskey... Na zywca duuuuzo lepiej smakuje niz wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzień dobry Małgoś, ekspresjoniści w tle Fajny temat? Ja już nie pamiętam dokładnie ale strasznie toto pokręcone było, wszystkie te style. Pracę doktorską piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dzień dobry! w Anglii też tak cholernie zimno jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzien dobry. Tez zimno niestety i wieje. Wiola, nic nie pisze... Testuje alkohole tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hej Ja też testuję. Wczoraj przypomniało mi się, dlaczego kiedys tak lubiłam gin + tonic znalazlam butelkę 0,3 i pychotka była. Muszę zamówić skrzynkę u brata bo to zagraniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hej! ja tak kiedyś lubiłam Żubrówkę z sokiem jablkowym... ale po wieczorze panieńskim mi ta miłość przeszła... może kiedyś powróci ? A co chcecie na parapetówce pić -bo muszę zacząć barek zapełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts