OK 04.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? OK, juz zapraszam! Czuję się zaproszona Przeciez juz zapraszalam wszystkich w okolicy sylwestra ! (Tylko nie wiem jeszcze ktorego roku ). Patrz Pani A ja myślałam... że to imienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 hihi, to może zrobimy jakąś głośniejszą parapetówę? kilkudniową? OK, juz zapraszam! Czuję się zaproszona Przeciez juz zapraszalam wszystkich w okolicy sylwestra ! (Tylko nie wiem jeszcze ktorego roku ). Patrz Pani A ja myślałam... że to imienne Jak sie mam naprawde dac we znaki sasiadom, to nie moze nas byc malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Eeeeeeeeeeee wystarczy zjechać żeliwną wanna po schodach i serdecznie CIĘ znienawidzą Testowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Eeeeeeeeeeee wystarczy zjechać żeliwną wanna po schodach i serdecznie CIĘ znienawidzą Testowane Auuuć, zabolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Eeeeeeeeeeee wystarczy zjechać żeliwną wanna po schodach i serdecznie CIĘ znienawidzą Testowane Auuuć, zabolało Nie mam czym zjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Eeeeeeeeeeee wystarczy zjechać żeliwną wanna po schodach i serdecznie CIĘ znienawidzą Testowane Auuuć, zabolało Nie mam czym zjechac... Trudno, musisz poczekać do parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 05.05.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jak czekać? jestem spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Jak czekać? jestem spakowany Mozesz przyjechac przed parapetowa. Wlasnie szukamy pomocnika do wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. No i z mdfu to byle grzebek może zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. No i z mdfu to byle grzebek może zrobić Noooo... Jak slysze o zrobieniu czegos przez grzebka, to tysiace mi przelatuja przed oczami... Bedzie pani zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. No i z mdfu to byle grzebek może zrobić Noooo... Jak slysze o zrobieniu czegos przez grzebka, to tysiace mi przelatuja przed oczami... Młotek, siekierka, klucz francuski, piła łańcuchowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. No i z mdfu to byle grzebek może zrobić Noooo... Jak slysze o zrobieniu czegos przez grzebka, to tysiace mi przelatuja przed oczami... Młotek, siekierka, klucz francuski, piła łańcuchowa.... I do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To była tzw. "propozycja nie do odrzucenia" Dla Ciebie tez sie cos znajdzie... Wiem, wiem Hydraulika czeka Ale chwilowo niestety jestem uziemiona - znów sajgon w robocie - kontrola z UC Dawno nic się nie działo - właśnie przy okazji pobytu Hiszpanów kazałam wynieść kartony z dokumentami do archiwum (po poprzednich kontrolach, pół roku temu ) No doooooobra, hydraulika moze poczekac. Na razie mam dobre wiadomosci na temat malowania mdfu - da sie to zrobic po przeszlifowaniu szlifierka i cos tam zrobieniu. No i z mdfu to byle grzebek może zrobić Noooo... Jak slysze o zrobieniu czegos przez grzebka, to tysiace mi przelatuja przed oczami... Młotek, siekierka, klucz francuski, piła łańcuchowa.... I do roboty... I pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam w ten piekny, majowy dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Cześć U nas też piękna pogoda, choć nocka była chłodna i w cieniu jeszcze ziąb. Za to na słoneczku cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Maz mi wyemigrowal do Zakopanego, wiec jestem dzisiaj cala dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts