kachna28 24.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobry wieczór -widzę że tu bardzo melancholijnie jest to chyba ta pogoda też ma wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No pogoda typowo melancholijna... Nastepnym razem musze zaplanowac wizyte w Londonie na jakis bardziej optymistyczny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Małgoś, nie żegnasz się na zawsze, Tata może odwiedzić Ciebie w Krakowie, prawda? Nie musi czekać aż na CIebie. Czemu w następnym roku? z braku czasu w tym roku. Podejrzewam, ze to ciężki przypadek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No wlasnie nie moze mnie odwiedzic, w tym sek... Az taki ciezki ten przypadek? Moze do tanca z gwiazdami go? Albo you can dance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 To ty go odwiedzisz za pare miesiecy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No jasne... Tylko zaraz bede musiala sie jeszcze z chlopem rozstac na pare miesiecy i tak w kolko. Jak ja mam dosc tego. No dobra, nie narzekam juz. Wszystko sie jakos ulozy, na szczescie piechota chodzic nie musimy. Zobaczcie, co znalazlam... http://www.interfaceflor.eu/internet/web.nsf/webpages/2257_PL.html Ciekawe, ile to cudo moze kosztowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.11.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Moze nie tak drogo........ A nie moglabys zamieszkac na stale w NY po prostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nieeee... Po pierwsze musze skonczyc ten p&^%$ doktorat - dopoki tego nie zrobie musze chociaz udawac, ze jestem w kontakcie z uczelnia. Zawsze mi moga jakies zajecia dac do prowadzenia czy cus. No i sytuacja w NY jest niepewna - niebawem mozemy stracic mieszkanie itd., a ja chce gniazdko w Krakowie w koncu zrobic, bo mozemy na lodzie zostac. Wszystko wskazuje na to, ze to raczej moja druga polowa bedzie musiala do Krakowa sie przeprowadzic, ale nie zrobi tego, zanim sytuacja z mieszkaniem nie posypie sie na dobre. Wiesz o co chodzi, typowa nowojorska sytuacja - landlord chce sie Ciebie pozbyc, ale nie moze i z kazdym miesiacem cena rosnie. W koncu cos sie bedzie musialo zdarzyc, ale to jeszcze nie ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.11.2008 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Malgos, no to trzeba przetrwac ta zime ......a na swieta bedziecie razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Spoko, na Swieta jeszcze tak. Zimy ciezkie zawsze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.11.2008 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to jeszcze .........pozniej ci szybko zleci. Mialam pare swiat gdy musial pracowac....to dopiero byla kaszana........wszyscy zjezdzali na swieta do warszawy a ja w tych lasach ...i parkach krajobrazowych....chcialam wszystkich powystrzelac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czesc Malgos a co to za zimowe nastroje, glowa do gory, wiosna tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 oby oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Hej wszystkim Małgoś, znaczy się zakrętasy się robią... Nie ma bata, trzeba je jakoś przetrwać i wziąć niekoneicznie z poślizgiem Buziaki i miłęgo dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Małgoś, a co z tą panienką lokatorką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Hej. Dzisiaj mam nadzieje sniegu nie bedzie i nastroj tez lepszy w zwiazku z tym. Ania, lokatorka sie wyprowadzila zanim wyjechalismy - przynajmniej tak to wygladalo, chociaz nie wiemy, kto tam mieszka, bo ostatecznie mieszka u nas jej brat. Ale nikt nie wspominal w zadnym mailu, ze mieszka tam jakas baba, wiec mysle, ze sie wyprowadzila na dobre. Zreszta ten jej brat tez sie wyprowadza zaraz jak malz wroci, wiec cale to towarzystwo bedziemy mieli z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i już nie będzie żadnych lokatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie no... Musimy miec lokatorow, bo bysmy z glodu zdechli. Trzeba jakiegos znalezc na miejsce tamtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Laski, a co Wy na taka toaletke? http://images30.fotosik.pl/298/fafbe1fb11f3769e.jpg Malo ja widac niestety, ale nie moge zrobic jej wiekszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Laski, a co Wy na taka toaletke? http://images30.fotosik.pl/298/fafbe1fb11f3769e.jpg Malo ja widac niestety, ale nie moge zrobic jej wiekszej. no mnie to ona sie wcale nie podoba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts