Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jasne... Tylko zaraz bede musiala sie jeszcze z chlopem rozstac na pare miesiecy i tak w kolko. Jak ja mam dosc tego. :x

No dobra, nie narzekam juz. Wszystko sie jakos ulozy, na szczescie piechota chodzic nie musimy. :wink:

Zobaczcie, co znalazlam...

http://www.interfaceflor.eu/internet/web.nsf/webpages/2257_PL.html

Ciekawe, ile to cudo moze kosztowac... :-?

Nieeee... Po pierwsze musze skonczyc ten p&^%$ doktorat - dopoki tego nie zrobie musze chociaz udawac, ze jestem w kontakcie z uczelnia. Zawsze mi moga jakies zajecia dac do prowadzenia czy cus. No i sytuacja w NY jest niepewna - niebawem mozemy stracic mieszkanie itd., a ja chce gniazdko w Krakowie w koncu zrobic, bo mozemy na lodzie zostac. Wszystko wskazuje na to, ze to raczej moja druga polowa bedzie musiala do Krakowa sie przeprowadzic, ale nie zrobi tego, zanim sytuacja z mieszkaniem nie posypie sie na dobre. Wiesz o co chodzi, typowa nowojorska sytuacja - landlord chce sie Ciebie pozbyc, ale nie moze i z kazdym miesiacem cena rosnie. :roll: :roll: :roll: W koncu cos sie bedzie musialo zdarzyc, ale to jeszcze nie ten moment. :-?

Hej.

Dzisiaj mam nadzieje sniegu nie bedzie i nastroj tez lepszy w zwiazku z tym. :wink:

Ania, lokatorka sie wyprowadzila zanim wyjechalismy - przynajmniej tak to wygladalo, chociaz nie wiemy, kto tam mieszka, bo ostatecznie mieszka u nas jej brat. Ale nikt nie wspominal w zadnym mailu, ze mieszka tam jakas baba, wiec mysle, ze sie wyprowadzila na dobre. :roll: Zreszta ten jej brat tez sie wyprowadza zaraz jak malz wroci, wiec cale to towarzystwo bedziemy mieli z glowy.