Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No tak, jak zwykle biurko, ale przynajmniej ma lustro duze i normalne szuflady a nie jakies takie waskie szparki. :roll: Wiem o czym mowisz z tym biurkiem z Ikei lumpie - wlasnie gdyby mieli takie o jakim mowisz, tylko jasne, to byloby okejos. Toaletki-toaletki w Ikei sa do bani. Jedna jest ktora ma 190 cm szerokosci!!! Normalnie z jednego konca blatu na drugi rowerem trzeba jechac.

Braza, ja sie juz przyzwyczailam, ze kazdy mebel musi kosztowac 3000, chocby to bylo krzeslo. :-?

Naprawde mam dosc szukania, a chcialabym moc w koncu zamowic szafe, a od tego, jaka bedzie toaletka zalezy, jaka bedzie szafa gdyz... To bedzie jedyny mebel w sypialni. :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie moge, wszystkie sie pod stolem w kuchni maluja... :-?

dzień bry

ja maluję się w kuchni (jak już to robię to rzadko) przy lodówce bo tam jest dobre światło. I na lodówce leżą rozpiżdżone moje malowidła. Choć toaletka przyda się na pewno Julce bo ostatnio mi coś perfum ubywa :roll:

to jest fajne, nieszablonowe takie

http://www.meblekute.pl/data/katalog/produkty/duze/261_1183968553_182868.jpg

http://www.mebledoktor.pl/pl/toaletki/foto/toaletka4_m.jpg