magi 29.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 czesc a na co głosujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A zeby niedziela trwala 5 dni a tydzien roboczy 2. Pieniadze oczywiscie te same . Nie , na Nadie zeby misia dostala - info na poprzedniej stronie . Wczoraj pierwszy raz wzielam udzial w black friday - czyli zakupach w piatek po czwartkowym Dniu Dziekczynienia. On jest czarny ten piatek bo ludzie sie tratuja i potrafia ustawic sie w kolejki przed sklepami o trzeciej nad ranem - ale w tym roku tylko na Long Island - tam mieszka najwieksza d z i c z - zadeptali pracownika Walmartu. Musialam kupic laptopy pod choinke i postanowilam zaryzykowac wlasnym zyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No pieknie Lumpie, pieknie. A w tym oslawionym TKMaxx to naprawde nic nie ma. Cos jak KMart, troche lepszy, ale niewiele. Nie wiem, dlaczego Polacy tak sie nim ekscytuja. Do naszego Century 21 sie nie umywa. Magi masz glosowac na Nadusie, ale juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 O no to szkoda , ze ten sklep to niewypal.....tak poza tym to unikaj duzych sklepow i popularnych miejsc......na wszelki wypadek. Wiadomo co komu do glowy strzeli w sezonie przedswiatecznym....... Kryzys daje sie odczuc - raptem o 10 ej w sklepie elektronicznym byla kolejka na 10 osob - dawali akurat talony ( jeden na lebka )na laptopy hewlett;a 4GB plus drukarka-skanowarka do tego, to wzielam ........ cisna mnie o te laptopy w Polsce....to co mam robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No wlasnie uczennica mi opowiadala, ze facet od niej z firmy zginal w Bombaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No wlasnie uczennica mi opowiadala, ze facet od niej z firmy zginal w Bombaju... przykro myśleć co się dzieje na tym świecie skąd się tacy idioci biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No wlasnie uczennica mi opowiadala, ze facet od niej z firmy zginal w Bombaju... przykro myśleć co się dzieje na tym świecie skąd się tacy idioci biorą To raz. Ale tez jak to jest mozliwe, ze przez 3 dni ludzie walcza z 11 terrorystami - nastolatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 To chyba jest dosc skomplikowana sprawa.........Stany to moja przybrana ojczyzna i bardzo ja lubie, ale politycy i polityka prowadzona wobec 25% ludnosci swiata czyli ludnosci muzulmanskiej byla fatalna przez ostatnie 60 lat ....o polityce kolonialnej Anglii i Francji to wole nie wspominac....., politycy wielkich mocarstw to chyba mysla , ze ich sa kraje wieczne i nieomylne a ich polityka nie ma negatywnych konsekwencjii .....tymczasem ma i to dlugofalowe. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Magi masz glosowac na Nadusie, ale juz! no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No wlasnie uczennica mi opowiadala, ze facet od niej z firmy zginal w Bombaju... przykro myśleć co się dzieje na tym świecie skąd się tacy idioci biorą To raz. Ale tez jak to jest mozliwe, ze przez 3 dni ludzie walcza z 11 terrorystami - nastolatkami? jak zwykle wszystko jest do dooopy poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 I w dodatku wczoraj ogladalam "Sicko". Wiedzialam, co tam jest wczesniej, ale jak zobaczylam ten film to mi sie plakac zachcialo. Amerykanie to jest taki fajny narod, nie zasluguja na to, zeby umierac na ulicy. Miesiac w Londynie mi wystarczyl, zeby sie przekonac, ze chociaz Amerykanow lubie 100 razy bardziej niz Anglikow to jednak podstawowe potrzeby czlowieka sa tu 300 razy lepiej zabezpieczone. A teraz jeszcze ci terrorysci... Do dooopy z takim swiatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 a co to jest Sicko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Taki film o sluzbie zdrowia w Stanach Michaela Moore'a. Pokazuja, ze nawet na Kubie maja lepszy system, bo bezplatny dla wszystkich. Nie mowiac o Kanadzie, Anglii, czy Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 a gdzie znalazłaś ten film?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A to moja druga polowa wszystko piratuje. Warto zobaczyc, tylko trudno znalezc polskie napisy do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ja też trochę piratuję... ściągam bajki młodemu... cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Na mnie zrobil tez duze wrazenie film Moore' a o tych CEO wielkich korporacji motoryzacyjnych i tej Ameryce , ktora tracila miejsca pracy dzieki ich decyzjom - tytul byl chyba Mr Rogers and me czy jakos tak. Moore ma pazur spoleczny - jest znienawidzony przez partiie republikanskia - osmieszaja go jak moga , ( grubas i w czapeczce ) zarzucaja, ze sam jest milionerem - tylko, ze on jest milionerem z pracy ' wlasnych rak" , pomyslu i spolecznemu zaangazowaniu ....i ludzie chca go po prostu ogladac. Kwestia powszechnego ubezpieczenia zdrowotnego byla jedna z wazniejszych kwestii tych ostatnich wyborow. Ale w Polsce nikt tego nie lapie......a w ogole to nie zalamujcie sie, dziewczyny Sadzmy, przyjacielu, roze dlugo jeszcze temu swiatu szumiec beda sniezne burze Sadzmy je przyszlemu latu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Kasia, zaglosowalas dzisiaj? tak -i wczoraj i dzisiaj Dzień dobry! u nas piękne słońce ale mróz okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzień dobry U mnie nie wiem jak jest, ale głosowałam z rańca. Mąż pojechał na giełdę, oblukać mi samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Mąż pojechał na giełdę, oblukać mi samochód dostaniesz samochód na Gwiazdkę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts