wiolasz 30.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Myślę, że po gwiazdce ale wiesz, można liczyć ze to "pod choinkę" Ostatnio mówiłam, że inni to żonom pod choinkę brylanty kupują a ja? no i jakoś tak od słowa do słowa doszliśmy do samochodu. I tak muszę kupić, bo nie mam jak sie do domu dostać jak się przeprowadzimy-a to już niedługo przecież. To zanim kupi tochę minie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 a na co polujecie? na mały-damski -typu yaris? czy coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 coś Ty? na zwykłe punto, żebym nauczyła sie w końcu normalnie jeździć. ALe są tak drogie i tak ich mało, że nie wiem czy się uda. No i jeszcze seicento są spoko, trochę ciasne- bo wiesz, fotelik z tyłu, no i tylko 3 drzwiowe- ale nadal cenę trzymają. Jak już miałabym kupować coś droższego, to chyba hondę bym chciała. Ale to za kilka lat, jak się odkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 My jak dobrze pójdzie to za rok autko zmienimy na coś nowszego (może nawet nowego ). Nasz Golfik ma już 12 lat ... Ale u nas bedzie jeden "rodzinny" samochód -bo i tak mąż w zasadzie nie jeździ (ma do pracy 10 minut piechotką), tylko ja nabijam licznik -dlatego moje zdanie bedzie decydujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dzien dobry, ja tez bym chciala nowe autko, ale Dejw w pierwszej kolejnosci musi zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No moj maz sie szykuje na 20 letniego merca a co ma gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja to kiedyś kupię amerykańskiego forda mustanga i tak go odszprycuję... Czarny oczywiście będzie, o taki: http://images.hotrod.com/featuredvehicles/hrdp_0604_01_z+1969_ford_mustang_SportsRoof+side.jpg Merce beczki są jednymi z najtrwalszymi samochodami. Ryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ale to nie beczka tylko jakis 190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ale to nie beczka tylko jakis 190 190 też dobre, i ma delikatniejsze kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 doberek jak macie problem z napisami..to napiprojekt..zassac z google wiekszosc napisów posiada..fajny progs.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej. Jak sie ciesze, ze jutro lece do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej. Jak sie ciesze, ze jutro lece do domu. No nareszcie! i chyba pobędziesz trochę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej. Jak sie ciesze, ze jutro lece do domu. No nareszcie! i chyba pobędziesz trochę co? Mam taka nadzieje. Mam dosc tego prymitywu - dwoch kurkow z rura itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hi hi - to powinien byc symbol Wlk Brytanii No to milego lotu, Malgos. Ja stracilam samochod na gieldzie nowojorskiej - a juz sie rozgladalam za jakas nowa toyota albo honda......cholllerrrka A majnowszym mustangiem pojezdzilam sobie przez tydzien w lipcu, ale bialym ( najmodniejszy w tym sezonie kolor byl ) - robil fajne , ciche brrum brrrum i bral wszystko po drodze....troche sie poscigalam, ale niewiele bo balam sie policji - czaja sie tu w krzakach od czasu do czasu i sa bardzo nieprzyjemni . Szczegolnie, ze mam nowojorskie prawo jazdy .....i nawet nie wiem jakie sa przepisy czy powinnam zmienic na inny stan w ktorym mieszkam teraz czy nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Powinnas kochana, powinnas, ale nikt tego nie robi, bo by zglupieli. Nastepnym razem przy wymianie zmienisz adres. Symbolu UK mam juz serdecznie dosc. Ciurcy z niego jak z kroplowki. Na szczescie moj ojciec mial normalny prysznic, wiec sie moglam od czasu do czasu umyc. No i zimno jest i nieprzyjemnie, w domu oszczedzaja na gazie, wiec zimno jest jak w psiarni, nawet nie ma po co do miasta jezdzic, bo pada i zdjecia nie wychodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Tak cos czulam, ze powinnam ........... nieeeee. na stale to mieszkam w NY - teraz fucha sie trafila i to po linii zawodowej to siedze w tych krzaczorach - ale ja to mieszczuch jednak jestem - musze miec metro, halas, spaliny ...... W zeszlym miesiacu jak lecialam przez Londyn to odnioslam takie wrazenie, ze jakos smutno i w ogole inaczej niz bylo jeszce rok temu ....... ktos mi powiedzial, ze wiekszosc tych domow angielskich ma grzyba - sa tak zawilgocone i niedogrzewane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A jak tam Andrzejki ? Ktos cos wrozyl, wosk polal - jakis samochod wywrozyl albo nowego, zasobnego meza /kochanka ? Ghost jak tam twoja watrobka po imprezie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A jak tam Andrzejki ? Ktos cos wrozyl, wosk polal - jakis samochod wywrozyl albo nowego, zasobnego meza /kochanka ? Ghost jak tam twoja watrobka po imprezie ? Zapomnialam o Andrzejkach, ale wyslalam malza po winko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Cieszysz sie, ze zjezdzasz do Krakowa na troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Cieszysz sie, ze zjezdzasz do Krakowa na troche ? Jasne, w koncu sie wyplawie we wlasnej wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts