Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Myślę, że po gwiazdce ale wiesz, można liczyć ze to "pod choinkę" :lol:

Ostatnio mówiłam, że inni to żonom pod choinkę brylanty kupują a ja?

no i jakoś tak od słowa do słowa doszliśmy do samochodu. I tak muszę kupić, bo nie mam jak sie do domu dostać jak się przeprowadzimy-a to już niedługo przecież. To zanim kupi tochę minie, nie?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś Ty? na zwykłe punto, żebym nauczyła sie w końcu normalnie jeździć. ALe są tak drogie i tak ich mało, że nie wiem czy się uda. No i jeszcze seicento są spoko, trochę ciasne- bo wiesz, fotelik z tyłu, no i tylko 3 drzwiowe- ale nadal cenę trzymają.

Jak już miałabym kupować coś droższego, to chyba hondę bym chciała. Ale to za kilka lat, jak się odkuję :wink:

My jak dobrze pójdzie to za rok autko zmienimy na coś nowszego (może nawet nowego :wink: ). Nasz Golfik ma już 12 lat :roll: ... Ale u nas bedzie jeden "rodzinny" samochód -bo i tak mąż w zasadzie nie jeździ (ma do pracy 10 minut piechotką), tylko ja nabijam licznik -dlatego moje zdanie bedzie decydujące 8)

Ja to kiedyś kupię amerykańskiego forda mustanga i tak go odszprycuję... :lol: :lol: Czarny oczywiście będzie, o taki:

http://images.hotrod.com/featuredvehicles/hrdp_0604_01_z+1969_ford_mustang_SportsRoof+side.jpg

Merce beczki są jednymi z najtrwalszymi samochodami. Ryli :lol:

Hi hi - to powinien byc symbol Wlk Brytanii 8) No to milego lotu, Malgos.

Ja stracilam samochod na gieldzie nowojorskiej - a juz sie rozgladalam za jakas nowa toyota albo honda......cholllerrrka

A majnowszym mustangiem pojezdzilam sobie przez tydzien w lipcu, ale bialym ( najmodniejszy w tym sezonie kolor byl ) - robil fajne , ciche brrum brrrum i bral wszystko po drodze....troche sie poscigalam, ale niewiele bo balam sie policji - czaja sie tu w krzakach od czasu do czasu i sa bardzo nieprzyjemni . :D Szczegolnie, ze mam nowojorskie prawo jazdy .....i nawet nie wiem jakie sa przepisy czy powinnam zmienic na inny stan w ktorym mieszkam teraz czy nie.....

Powinnas kochana, powinnas, ale nikt tego nie robi, bo by zglupieli. :wink: Nastepnym razem przy wymianie zmienisz adres.

Symbolu UK mam juz serdecznie dosc. Ciurcy z niego jak z kroplowki. Na szczescie moj ojciec mial normalny prysznic, wiec sie moglam od czasu do czasu umyc. :-? No i zimno jest i nieprzyjemnie, w domu oszczedzaja na gazie, wiec zimno jest jak w psiarni, nawet nie ma po co do miasta jezdzic, bo pada i zdjecia nie wychodza... :roll:

Tak cos czulam, ze powinnam ........... 8) nieeeee. na stale to mieszkam w NY - teraz fucha sie trafila i to po linii zawodowej to siedze w tych krzaczorach - ale ja to mieszczuch jednak jestem - musze miec metro, halas, spaliny ...... 8)

W zeszlym miesiacu jak lecialam przez Londyn to odnioslam takie wrazenie, ze jakos smutno i w ogole inaczej niz bylo jeszce rok temu ....... ktos mi powiedzial, ze wiekszosc tych domow angielskich ma grzyba - sa tak zawilgocone i niedogrzewane .