Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie?

dzień dobry....

a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować :roll:

Fotosik swiruje. :-?

no ta.... :-?

Moge Ci tylko powiedziec, ze piekny jest... :roll:

eeeeee to już lepiej nic nie mów... :x bo jak piękny i ja go nie mogę zobaczyc to mnie to ciut nerwuje.... :-? :wink: :wink: :wink:

Piekny moze jest......ale ile pali. To pytanie.

Juz nie mowie o pieniadzach, ale czy jest przyjazny srodowisku - jesli ma jakies zostac dla naszych dzieci :roll:

Czekam na elektryczniaka - jest juz w Kalifornii oczywiscie, ale kosztuje 100 tysiecy :evil: :evil: :evil: :evil:

GM mial wypuscic w 09 takiego, ktory przejezdza 40 mil na baterii elektrycznej i dopiero wtedy jest wtrysk benzyny . A baterie ladujesz przez noc w garazu .

Ale przesuneli to na 2010 ( ale futurystyczna data, ) i na dodatek dzieki najmadrzejszym na swiecie CEO ( o ktorych zrobil Moore film wlasnie ) ktorzy brali bonusow po 20 milionow rok w rok, GM, Chevrolet i Ford sa praktycznie bankrutami.

I kto za to zaplaci ? Ja, oczywiscie , bo stoja w kolejce po kolejny bail out z moich podatkow :evil: :evil: :evil: :evil:

Lumpie, kupując stare samochody nie chodzi tu o komfort jazdy, czy ekologię czy oszczędność. To nie jest samochód do jazdy na codzień i tłuczenia do pracy i spowrotem.

Tu chodzi o coś wiecej, to klasyka :lol:

Uwielbiam stare samochody, ale nie chcialabym miec ani nowego ani starego. Za duzo klopotu...

Lumpie, kupując stare samochody nie chodzi tu o komfort jazdy, czy ekologię czy oszczędność. To nie jest samochód do jazdy na codzień i tłuczenia do pracy i spowrotem.

Tu chodzi o coś wiecej, to klasyka :lol:

dokładnie dusza ma byc ..zatrzymany czas..i takie tam..pozdro

Ja to rozumiem ..... :D ale jak napisalam, ze dom ma miec dusze, to mnie malo nie ugotowali i nie zjedli .... :lol: :lol: :lol: :lol:

I gdzie bylyscie wtedy zeby mie bronic, cooooooo ? ? ? ? ? :D :D :D

Malgos, teraz to chyba nie maialas duzo bambetli bos sie spakowal w try mi ga 8)

Tez jestem do polowy spakowana i od jutra idzie fala czyli odliczanie ...... :D

O swiety Urlopie, przyjdz ........zbaw mnie od tego kieratu, choc lubie co robie, ale co za duzo to niezdrowo , amen . :D

Doszly mi tylko ksiazki i ksera. Na szczescie British Airways zmienil polityke i mozna miec 2 kawalki podrecznego bagazu, w tym najciezszy podreczny moze miec maks. 23 kg. Czyli nie ma takiej paniki z pakowaniem jak zawsze bywa. :roll:

Wiecie, ze mnie dzisiaj w Tesco zapytali o ID przy kupowaniu wina? :D :D :D :D Czyli wygladam na mniej niz 21... :D :D :D :D :D 8) :p

Doszly mi tylko ksiazki i ksera. Na szczescie British Airways zmienil polityke i mozna miec 2 kawalki podrecznego bagazu, w tym najciezszy podreczny moze miec maks. 23 kg. Czyli nie ma takiej paniki z pakowaniem jak zawsze bywa. :roll:

Wiecie, ze mnie dzisiaj w Tesco zapytali o ID przy kupowaniu wina? :D :D :D :D Czyli wygladam na mniej niz 21... :D :D :D :D :D 8) :p

no, to nie wiedziałaś o tym??

Małgosiu, Ty to nawet na 18tkę nie wyglądasz :roll:

tylko pozazdrościć :wink:

Hej. Dotarlam do domu. Jestem skatowana, wstalam o 4 rano. Na szczescie wszystko przebieglo dosc sprawnie. Jednak BA to porzadna firma.

Moj bagaz nie zostal zatrzymany Wiola, to paczka, ktora wyslalam i jest w Warszawie na cle i nie mam pojecia, co sie z nia dzieje. Oni licza na lapowe, a ja im satysfakcji nie dam. Od dzisiaj rosna limity wwozu do UE do 120 euro, moze o to chodzi. :roll: