nitubaga 30.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie? dzień dobry.... a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie? dzień dobry.... a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować Fotosik swiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie? dzień dobry.... a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować Fotosik swiruje. no ta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie? dzień dobry.... a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować Fotosik swiruje. no ta.... Moge Ci tylko powiedziec, ze piekny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooooooo nie ma to jak własna wanna, dużo bąbelków, nie? dzień dobry.... a czemu ja nie widzę tego forda co to ma Wiola odpicować Fotosik swiruje. no ta.... Moge Ci tylko powiedziec, ze piekny jest... eeeeee to już lepiej nic nie mów... bo jak piękny i ja go nie mogę zobaczyc to mnie to ciut nerwuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Piekny moze jest......ale ile pali. To pytanie. Juz nie mowie o pieniadzach, ale czy jest przyjazny srodowisku - jesli ma jakies zostac dla naszych dzieci Czekam na elektryczniaka - jest juz w Kalifornii oczywiscie, ale kosztuje 100 tysiecy GM mial wypuscic w 09 takiego, ktory przejezdza 40 mil na baterii elektrycznej i dopiero wtedy jest wtrysk benzyny . A baterie ladujesz przez noc w garazu . Ale przesuneli to na 2010 ( ale futurystyczna data, ) i na dodatek dzieki najmadrzejszym na swiecie CEO ( o ktorych zrobil Moore film wlasnie ) ktorzy brali bonusow po 20 milionow rok w rok, GM, Chevrolet i Ford sa praktycznie bankrutami. I kto za to zaplaci ? Ja, oczywiscie , bo stoja w kolejce po kolejny bail out z moich podatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A ja czekam na samochod na wode... Jestem spakowana i gotowa, zeby sie andrzejkowo upic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Lumpie, kupując stare samochody nie chodzi tu o komfort jazdy, czy ekologię czy oszczędność. To nie jest samochód do jazdy na codzień i tłuczenia do pracy i spowrotem. Tu chodzi o coś wiecej, to klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Lumpie, kupując stare samochody nie chodzi tu o komfort jazdy, czy ekologię czy oszczędność. To nie jest samochód do jazdy na codzień i tłuczenia do pracy i spowrotem. Tu chodzi o coś wiecej, to klasyka Uwielbiam stare samochody, ale nie chcialabym miec ani nowego ani starego. Za duzo klopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Lumpie, kupując stare samochody nie chodzi tu o komfort jazdy, czy ekologię czy oszczędność. To nie jest samochód do jazdy na codzień i tłuczenia do pracy i spowrotem. Tu chodzi o coś wiecej, to klasyka dokładnie dusza ma byc ..zatrzymany czas..i takie tam..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja to rozumiem ..... ale jak napisalam, ze dom ma miec dusze, to mnie malo nie ugotowali i nie zjedli .... I gdzie bylyscie wtedy zeby mie bronic, cooooooo ? ? ? ? ? Malgos, teraz to chyba nie maialas duzo bambetli bos sie spakowal w try mi ga Tez jestem do polowy spakowana i od jutra idzie fala czyli odliczanie ...... O swiety Urlopie, przyjdz ........zbaw mnie od tego kieratu, choc lubie co robie, ale co za duzo to niezdrowo , amen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Doszly mi tylko ksiazki i ksera. Na szczescie British Airways zmienil polityke i mozna miec 2 kawalki podrecznego bagazu, w tym najciezszy podreczny moze miec maks. 23 kg. Czyli nie ma takiej paniki z pakowaniem jak zawsze bywa. Wiecie, ze mnie dzisiaj w Tesco zapytali o ID przy kupowaniu wina? Czyli wygladam na mniej niz 21... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.11.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No to ty wiosenny szczawik jestes ..... Ahhhha, to dlatego po wyjsciu z British w Londynie tylko pare osob ( w tym ja jako dobrze poinformowana) petalo sie przy tasmie po odbior bagazu ..... Reszta wpakowala 25 kilo w podreczny ........niech to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Doszly mi tylko ksiazki i ksera. Na szczescie British Airways zmienil polityke i mozna miec 2 kawalki podrecznego bagazu, w tym najciezszy podreczny moze miec maks. 23 kg. Czyli nie ma takiej paniki z pakowaniem jak zawsze bywa. Wiecie, ze mnie dzisiaj w Tesco zapytali o ID przy kupowaniu wina? Czyli wygladam na mniej niz 21... no, to nie wiedziałaś o tym?? Małgosiu, Ty to nawet na 18tkę nie wyglądasz tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Słuchajcie, a jak skończyła się z bagażem, który został zatrzymany z USA? już odebrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Małgosia, muszę się odmeldować, porządki czekają, do soboty coraz bliżej... potem jadę do lekarza (po 20.00), więc pilnuj czy wszystkie ciocie głosa dały, bo ja nie mam kiedy I dzięki za to, co robisz dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Hellluuu ...juz dzisiaj zaglosowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Hej. Dotarlam do domu. Jestem skatowana, wstalam o 4 rano. Na szczescie wszystko przebieglo dosc sprawnie. Jednak BA to porzadna firma. Moj bagaz nie zostal zatrzymany Wiola, to paczka, ktora wyslalam i jest w Warszawie na cle i nie mam pojecia, co sie z nia dzieje. Oni licza na lapowe, a ja im satysfakcji nie dam. Od dzisiaj rosna limity wwozu do UE do 120 euro, moze o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No tak, ale przecież liczy się data, kiedy został zatrzymany. Chyba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts