DarioAS 07.05.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jesteś cała dla nas... to gdzie jesteś?? fryzura zrobiona?? bo ja się tu doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jesteś cała dla nas... to gdzie jesteś?? fryzura zrobiona?? bo ja się tu doczekać nie mogę Jestem, jestem. Wrocilam z fryzura, ale z lekka jest zwichrowana wskutek moich dzisiejszych wyczynow na rowerze stacjonarnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 na czym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 na czym?? Na rowerze stacjonarnym . Chodze tluszczyk spalic, ale on sie nie daje (ten tluszczyk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 wcale się nie dziwię... trzeba go mieć najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 wcale się nie dziwię... trzeba go mieć najpierw Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie . A rowerek to niezla rzecz, 500 kalorii za kazdym razem idzie jak nic (mam pulsometr, to wiem ) . Oczywiscie potem ja te kalorie szybko, myk, myk, uzupelniam, ale wyrzuty sumienia mam mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wcale się nie dziwię... trzeba go mieć najpierw Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie . no napewno przecież wiem jak wyglądasz,więc mi tu nie truj a jak przyjdzie do wykończeniówki to jeszcze Ci ubędzie parę kilo. Będziesz tak zajęta i zapracowana, że nie będzie czasu ani na dłużzy odpoczynek ani na konkretne jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wcale się nie dziwię... trzeba go mieć najpierw Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie . no napewno przecież wiem jak wyglądasz,więc mi tu nie truj a jak przyjdzie do wykończeniówki to jeszcze Ci ubędzie parę kilo. Będziesz tak zajęta i zapracowana, że nie będzie czasu ani na dłużzy odpoczynek ani na konkretne jedzonko Zdjecia wybralam korzystne... Moze jak wylewke bedziemy robic, to zamiast silowni bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Malgos, na jakiej stronie grzebka??? a gdzie ta fryzura, nie powiesz mi, że nadal jest zwichrowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Malgos, na jakiej stronie grzebka??? a gdzie ta fryzura, nie powiesz mi, że nadal jest zwichrowana... Grzebek ma strone internetowa, ale wybacz, ze nie bede go tu reklamowac . Dzisiaj mieszkanko przeszlo komisje sprawdzajaca w skladzie: maz (i ja) i chyba bede musiala sobie z kims porozmawiac ostro . Tu i owdzie niedomalowane, gory doliny w moim gabineciku, rozne takie. Rozliczac to sie chcieli do zera, a polowa z tego co na rachunku nie zrobiona . Juz ja im pokaze, gdzie raki zimuja... Z fryzura sie poprawie. Wstawie przy najblizszej okazji, obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 a co tu tak cicho ????????? myślałam, że nie nadążę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 a co tu tak cicho ????????? myślałam, że nie nadążę czytać No widzisz, nikt nie mnie lubi. Mieszkanko przeszlo ekspertyze meza, jest duzo do poprawienia. Wiele rzeczy zupelnie przeoczylam . Grzebki sie nie odzywaja, mam nadzieje, ze niedlugo wroca i dokoncza co trzeba, bo potem ja pojade i sie nie wyrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 co Ty opowiadasz jak Cię można nie lubieć??? niektórzy to nawet chyba za bardzo.... ja na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 co Ty opowiadasz jak Cię można nie lubieć??? niektórzy to nawet chyba za bardzo.... ja na ten przykład Bardzo mi milo to slyszec. Niewiele sie dzieje, ale zapewne jest to cisza przed burza... Jak znam zycie grzebki sie ujawnia w przyszlym tygodniu. A potem mam tyle zalatwiania zanim wyjade, ze nie chce mi sie nawet o tym myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pilnuj wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pilnuj wątroby Dzieki, postaram sie przywiezc jakas z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 jakąś przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 coś trzeba tej wątroby jeszcze do mnie przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 coś trzeba tej wątroby jeszcze do mnie przywieźć Hej! Dzisiaj tylko 4 piwa, watroba ma sie w porzadku! Piotrkow Trybunalski noca jest piekny jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.05.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 mam pytanie: gdzie zamierzasz kupić czarne płytki dołazienki??? sama szukam aby zrobić podłoge w czarno-białe kwadraty i g.. nie ma błyszczących na podłoge czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts