Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wcale się nie dziwię...

trzeba go mieć najpierw :roll:

Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie :roll: :evil: . A rowerek to niezla rzecz, 500 kalorii za kazdym razem idzie jak nic (mam pulsometr, to wiem 8) ) . Oczywiscie potem ja te kalorie szybko, myk, myk, uzupelniam, ale wyrzuty sumienia mam mniejsze.

wcale się nie dziwię...

Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie :roll: :evil: .

no napewno :lol: :lol: :lol: :lol:

przecież wiem jak wyglądasz,więc mi tu nie truj :evil:

a jak przyjdzie do wykończeniówki to jeszcze Ci ubędzie parę kilo. Będziesz tak zajęta i zapracowana, że nie będzie czasu ani na dłużzy odpoczynek ani na konkretne jedzonko :wink:

wcale się nie dziwię...

Och, kochana. Mam go cale poklady. Nie mam chyba tylko na uszach i pod wlosami na glowie :roll: :evil: .

no napewno :lol: :lol: :lol: :lol:

przecież wiem jak wyglądasz,więc mi tu nie truj :evil:

a jak przyjdzie do wykończeniówki to jeszcze Ci ubędzie parę kilo. Będziesz tak zajęta i zapracowana, że nie będzie czasu ani na dłużzy odpoczynek ani na konkretne jedzonko :wink:

Zdjecia wybralam korzystne... :wink: Moze jak wylewke bedziemy robic, to zamiast silowni bedzie :lol:

Malgos, na jakiej stronie grzebka??? :o

a gdzie ta fryzura, nie powiesz mi, że nadal jest zwichrowana... :lol:

Grzebek ma strone internetowa, ale wybacz, ze nie bede go tu reklamowac :wink: . Dzisiaj mieszkanko przeszlo komisje sprawdzajaca w skladzie: maz (i ja) i chyba bede musiala sobie z kims porozmawiac ostro :evil: :evil: :evil: . Tu i owdzie niedomalowane, gory doliny w moim gabineciku, rozne takie. Rozliczac to sie chcieli do zera, a polowa z tego co na rachunku nie zrobiona :evil: :evil: :evil:. Juz ja im pokaze, gdzie raki zimuja... :roll:

Z fryzura sie poprawie. Wstawie przy najblizszej okazji, obiecuje. :roll:

a co tu tak cicho :o :o ?????????

myślałam, że nie nadążę czytać :roll:

No widzisz, nikt nie mnie lubi. :cry: :cry: :cry:

Mieszkanko przeszlo ekspertyze meza, jest duzo do poprawienia. Wiele rzeczy zupelnie przeoczylam :roll: :roll: :roll: :roll: . Grzebki sie nie odzywaja, mam nadzieje, ze niedlugo wroca i dokoncza co trzeba, bo potem ja pojade i sie nie wyrobimy.

co Ty opowiadasz :o

jak Cię można nie lubieć??? :wink:

niektórzy to nawet chyba za bardzo....

ja na ten przykład :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Bardzo mi milo to slyszec. :oops: :oops: :oops:

Niewiele sie dzieje, ale zapewne jest to cisza przed burza... Jak znam zycie grzebki sie ujawnia w przyszlym tygodniu. A potem mam tyle zalatwiania zanim wyjade, ze nie chce mi sie nawet o tym myslec.