Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No tak, ale przecież liczy się data, kiedy został zatrzymany. Chyba, nie?

Nie wiem i w sumie nie wiem, o co im chodzi, bo to byly wylacznie uzywane rzeczy, bez pudelek i bez wiekszej wartosci. (o wartosci sentymentalnej raczej). Napisalam im, ze sa warte circa about 75 dolarow. Potem sobie przypomnialam, ze byl tam jeszcze swiecznik za 7... Czepiaja sie zwyczajnie. Ludzie samochody przewoza udajac, ze to mienie przesiedlenia i tak robia raz na pare lat a mnie beda drutowac za pare kubkow... Niech by co przyslali do domu, to im zaplace, ale nie bede tak jak moja uczennica placic za falszywy protokol zniszczenia. Nie jestem z tych. :-? Poza tym maja moj numer telefonu, niech dzwonia w razie czego. Caly czas tylko sie boje, ze mi cos tam zniszczyli.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgos, moim zdaniem wysmaz oficjalna note - ze paczka zatrzymana, ze uzywane rzeczy ...i niech oni sie zastanawiaja jaka dac odp w ciagu dwoch tygodni.

Wyraz rowniez nadzieje, ze rzeczy sa niezniszczone bo byly cale jak paczka przyszla.......tam strasznie czyhaja na naiwnych i pieniadze . Podaja jakies astronomiczne kwoty wartosci przesylki, a tam sa raptem jakies pierdolki .

Mialam to samo - zatrzymali mi meble vintage - wedlug nich mialy kolosalna wartosc - a tu ludzie wyrzucali na ulice .......

:D :D :D :D :D

Dzien dobry. :D Kawka z ekspresu, wanna, cieplutko, lozko wygodne... Nie ma jak w domu. :D

Lumpie - oni mi sami wyslali papiery do wypelnienia, co tam jest i jakiej to jest wartosci. Wypelnilam, odeslalam i sie nie odzywaja. Probowalam dzwonic do POL-Ameru (nieszczesny dzien, w ktorym wybralam te firme), ale tam nikt nie odbiera. Paczka jest ubezpieczona, ale co z tego... Jej wartosc nie polega na wartosci pienieznej - widzialas sama, co tam jest. Zamek z galka, zegarek na polke, akcesoria lazienkowe... To w zasadzie wszystko, ale ile trzeba bylo sie nastarac, zeby to upolowac. Moze jeszcze raz sprobuje zadzwonic, ale krew mnie juz zalewa, bo wiem, jak to bylo z moja uczennica - dopoki nie dala 300 zl lapowy celnikowi za protokol zniszczenia, nic sie nie dalo zrobic... :roll: Tylko, ze wartosc jej paczki to bylo ok. 3000 dolarow i byly to leki pochodzenia zwierzecego. :-? Malz dzwonil do NY do biura i tam kobita jak zwykle nic nie wie. :evil: :evil: :evil:

nosz wczoraj było jak wlazłem około 14stej 317 głosików a teraz ponad 500 jest ..180 na dzien to nie mało chyba??

nie mało, nie mało..

ale jak patrzyłam na naczęściej oceniane, to jesteśmu koło 30 strony, mała miała ponad 2 tys głosów, a była wśród tych co dopiero dobijali powoli do tych 2 tys :roll: