lump praski 04.12.2008 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Z samego rana....intensywnie..... - to sprzecznosc niemozliwa do pogodzenia Najbardziej w Polsce doskwiera mi brak jakiegos miejsca gdzie mozna z ranca kupic dobra kawe w kubku - bo rano to moze ubrana przebieram nogami biegusem do metra, ale tak naprawde , w glebi swego jestestwa , to jeszcze spie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Oooooo... Bo Ty z Warszawki... W Krakuffku od switu kawke mozna strzelic. Z tym, ze metra nie mamy, to na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Z samego rana....intensywnie..... - to sprzecznosc niemozliwa do pogodzenia Najbardziej w Polsce doskwiera mi brak jakiegos miejsca gdzie mozna z ranca kupic dobra kawe w kubku - bo rano to moze ubrana przebieram nogami biegusem do metra, ale tak naprawde , w glebi swego jestestwa , to jeszcze spie ...... Zobacza mapkę, chyba, ż CH Ci nie odpowiada : http://www.coffeeheaven.pl/index2.php?menus=8&zaladowane=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 CH jest OK. Przynajmniej szybko obsluguja. Moze w Wawie to norma, ale w Poznaniu... W innych kafejkach, a sprawdzilam chyba wszystkie miedzy dworcem a Rynkiem - minimum oczekiwania na zwykla mala kawe to 20 min. przy zerowej kolejce. Kiedys musialam zostawic cala kawe na dworcu, bo nie zdazylam wypic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 CH jest OK. Przynajmniej szybko obsluguja. Moze w Wawie to norma, ale w Poznaniu... W innych kafejkach, a sprawdzilam chyba wszystkie miedzy dworcem a Rynkiem - minimum oczekiwania na zwykla mala kawe to 20 min. przy zerowej kolejce. Kiedys musialam zostawic cala kawe na dworcu, bo nie zdazylam wypic. żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 CH jest OK. Przynajmniej szybko obsluguja. Moze w Wawie to norma, ale w Poznaniu... W innych kafejkach, a sprawdzilam chyba wszystkie miedzy dworcem a Rynkiem - minimum oczekiwania na zwykla mala kawe to 20 min. przy zerowej kolejce. Kiedys musialam zostawic cala kawe na dworcu, bo nie zdazylam wypic. żartujesz Nieeee... A juz nie daj Boze isc do restauracji, jesli nie masz minimum 3 godzin na zmarnowanie. Mialam tam juz tyle scysji z kelnerkami, ze wole w Warsie jakies g... kupic niz sie na pociag spoznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 To nie chodzi o to, ze w Warszawie nie mozna kupic kawy ...bo mozna. Chodzi o to, ze nie ma kawy do kupienia rano na linii - moj blok - metro. Kawa robiona w domu mi nie smakuje - nie wiem co za urok - tylko kupowana poza.... Wars - nie taki zly .....ale kawe maja tylkozaparzana po turecku czyli tak, ze ja telepie pociagiem a nie pociag mnie albo rozpuszczalna.....tez odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A ja mam ekspres cisnieniowy i nigdzie mi tak nie smakuje jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 To jest mozliwe........ale musisz sie sama obsluzyc...... i to z samego rana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No ja tak rano nie wstaje znowu. Wyjatkiem byly moje podroze do Poznania 5:56, ale na szczescie juz ich nie musze uskuteczniac. I zawsze zrobie sobie taka, jak lubie. A w Warsie podobno jakies zmiany maja nadejsc. Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Hmmm.......ogolnie to nie moge miec pretensji do Warsu - zjadlam bylam w swoim czasie tatara z surowym jajkiem i nic mi nie bylo jeszcze w czasach gdy miesozerna bylam .... A w NY w dobrej restauracji sie strulam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 To chyba jakims Warsem ze zlota jechalas, albo te zmiany juz nadeszly. Jak ja jezdzilam TLK to byly tylko kiielbasa smazona, flaki z paczki i piers z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Cos mi sie wydaje ze z tym tatarem to bylo jakby grac w rosyjska ruletke....ze ja to przezylam .....sama sie dziwie Malgos, ale zeby nie bylo, ze ja ci spac nie daje...ja to dopiero zaczynam zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Spoko, toaletek szukam... Zaraz spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Takie smieszne znalazlam, a'la chinskie. Niedrogie... http://images45.fotosik.pl/37/c230b8c067aa2e6e.jpghttp://images28.fotosik.pl/301/d08165bd9959243b.jpghttp://images49.fotosik.pl/37/f979d63503f9d568.jpghttp://images30.fotosik.pl/301/f904daaddbf8e8b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Podoba mi sie ......ta w kfiatuszki bardziej...ale i ta druga jest ok. A kto to produkuje/sprzedaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Na ebayu w Niemczech gosciu - Chinczyk. Ok. 160 euronow plus nie wiem ile za wysylke. Podobno sprowadza to z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Aha. Moim zdaniem nie jest to zle...jest gdzie lokcie oprzec..i lubie akcenty kwaituszkowe...nie lubie tapet i wielkich kwiatow, ale wlasnie taki akcencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Sa jeszcze inne - w motylki i inne wzorki, tylko sa czerwone albo czarne. Ewentualnie czerwona moglaby byc... Najchetniej zdecydowalabym sie na cos takiego gdyby mozna bylo dobrac do tego jakas mala komode - a akurat do tej bialej facet nie ma. Z drugiej strony moze ma, tylko nie wystawia. Zobacze, co mi odpowie na temat wysylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ale ta chinska czerwien to jest taka moooocna, moooocna czerwien .....az za czerwona........moze przytloczyc caly pokoj. Motylki ...o , to cos pogodnego na dlugie, zimowe wieczory . Lubie motylki . Jestem za motylkami. Daj mu znac a on pewno sprowadzi albo zrobi jaka bedziesz chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts