Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, na trawertyn mnie nie stac i nie o to mi chodzi, zebym mieszkala w muzeum. No i jak wiadomo beton jest cieply, a kamien jest zimny. :wink: Facet wie wszystko, byl u nas, wymierzyl dokladnie i rozwazal wszystko, tylko teraz opowiada, ze to moze pekac bla, bla. Generalnie wzielismy go pod pic, ze wiem o ludziach, ktorzy tez szukaja wykonawcow posadzek w domach czy mieszkaniach (co jest prawda - jak u editty pojawila sie posadzka to od razu posypaly sie pytania) i on chcialby na ten rynek wejsc. Teraz zobaczymy za ile. :roll: Nie jestem przygotowana na wiecej niz 10000. To jest prawie 50 m2.

kurna bier parkiet..10000..pełne spoko..sie da zalezy od wylewek 200zł z metra loozik..jakiegos deba czy merbau sie da na loozaku..ciepłe to naturalne i ekologiczne..

Doberek

Kubek z poranna kawa kupiona w deli na rogu w pedzie do pracy - to taka chwila relaksu przez zapieprzem.....ponadto nawiazuja sie wiezy ......i jest z kim wymienic rano uwagi o pogodzie .....no i poranna kawa jakkolwiek zdrozala to nie jest to jakis wielki uszczerbek w dochodach a taka odrobina luksusu - ktos rano cie obsluguje...... chociaz ja ze Starbucka przeszlam na Dunkin Donats - bo taniej o dolara na latte :D

Kryzys, panie, kryzys.......

Co do podlogi - zaznaczam, ze ghostem nie lacza mnie zadne wiezy i powiazania, - to mam podloge w kuchni - jesion klepka, normalnej szerokosci, polozona jak przemyslowka - i jest to jeden z bardziej udanych pomyslow jakie przytrafif mi sie w tym mieszkaniu.

Jest ciepla - to po pierwsze, Wszystko pasuje - bo reszta kuchni biala i nowoczesna z wisniowym blatem.

Wyglada modern a jednoczesnie domowo. Naprawde super.

Jak bede remontowac to zrobie sobie drewniane podlogi i w lazienkach - przekonalam sie do tego po swojej kuchni.