efilo 04.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Też lubie motylki ale wyżywam się w pokoju Kruszki cześć i czołem Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzień dobry Odnośnie porannych kubków z kawą moja koleżanka na amerykanistyce pracę ma pisać. A wydawałoby sie, że to taka zwykła rzecz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzień dobry -o kafce gadacie -a jej tu nie widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 O tej gadamyhttp://kanarcek.files.wordpress.com/2007/10/coffeeheaven.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 E... taka... dobrze, ze onna podała w porcelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kasia, nie ma znaczenia w czym tylko z kim. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kochani, na trawertyn mnie nie stac i nie o to mi chodzi, zebym mieszkala w muzeum. No i jak wiadomo beton jest cieply, a kamien jest zimny. Facet wie wszystko, byl u nas, wymierzyl dokladnie i rozwazal wszystko, tylko teraz opowiada, ze to moze pekac bla, bla. Generalnie wzielismy go pod pic, ze wiem o ludziach, ktorzy tez szukaja wykonawcow posadzek w domach czy mieszkaniach (co jest prawda - jak u editty pojawila sie posadzka to od razu posypaly sie pytania) i on chcialby na ten rynek wejsc. Teraz zobaczymy za ile. Nie jestem przygotowana na wiecej niz 10000. To jest prawie 50 m2. kurna bier parkiet..10000..pełne spoko..sie da zalezy od wylewek 200zł z metra loozik..jakiegos deba czy merbau sie da na loozaku..ciepłe to naturalne i ekologiczne.. Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Pomyslimy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Duszku -malgos jest raczej "betonolubna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 alez jej prawo..ja tylko pisze ze sie da..a zalet parkietu ..nie bede objaśniał kase ma mniej wiecej akurat na taki zabieg..[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kubek z poranna kawa kupiona w deli na rogu w pedzie do pracy - to taka chwila relaksu przez zapieprzem.....ponadto nawiazuja sie wiezy ......i jest z kim wymienic rano uwagi o pogodzie .....no i poranna kawa jakkolwiek zdrozala to nie jest to jakis wielki uszczerbek w dochodach a taka odrobina luksusu - ktos rano cie obsluguje...... chociaz ja ze Starbucka przeszlam na Dunkin Donats - bo taniej o dolara na latte Kryzys, panie, kryzys....... Co do podlogi - zaznaczam, ze ghostem nie lacza mnie zadne wiezy i powiazania, - to mam podloge w kuchni - jesion klepka, normalnej szerokosci, polozona jak przemyslowka - i jest to jeden z bardziej udanych pomyslow jakie przytrafif mi sie w tym mieszkaniu. Jest ciepla - to po pierwsze, Wszystko pasuje - bo reszta kuchni biala i nowoczesna z wisniowym blatem. Wyglada modern a jednoczesnie domowo. Naprawde super. Jak bede remontowac to zrobie sobie drewniane podlogi i w lazienkach - przekonalam sie do tego po swojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Zeby tylko to drewno bylo ciut tansze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 i rosło ciut szybciej jakie 5 lat np... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No wlasnie to byloby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Spoko, lubie i drewno i beton - jedno juz mam, chcialabym miec drugie. Szary do wszystkiego pasuje, wiec tez by mi bylo latwo urzadzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 zas trochum ludzisków do głosowanka zwerbowołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja tez zaglosowalam z 2 kompow a maz sie do pracy jeszcze logowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 czesc Malgos kiedy przyjedziesz do mnie? ide glosowac na Nadusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Anja, chcialabym malza wyciagnac, zebysmy moja mame odwiezli do Ostrowa Wlkp. na swieta i wtedy bysmy jechali przez Wroclaw. Trzymaj kciuki, zeby mi sie go udalo namowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 trzymam trzymam u nas macie wikt i opierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts