malgos2 04.12.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A ja jeszcze nie wiem, czy piekne, ale chyba najwczesniej na parapetowe dotre. jak jej dożyjemy To co - obstawiamy zaklady? Moj beton, czy Twoja parapetowa? Co bedzie wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a jakbyśmy nie dożyły -to proszę -kilka fotek http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/629305900.jpg http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/2017884361.jpg http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/1281298960.jpg http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/963865867.jpg http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/1104689410.jpg a impreza bedzie w tej kamienicy z prawej strony : http://www.sandomierz.pl/gfx/sandomierz/pl/default_galerie/154/1/1/1400549043.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A ja jeszcze nie wiem, czy piekne, ale chyba najwczesniej na parapetowe dotre. jak jej dożyjemy To co - obstawiamy zaklady? Moj beton, czy Twoja parapetowa? Co bedzie wczesniej? hmmm... ciężko cokolwiek wnioskować... a może będą w jeden dzień!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A ja jeszcze nie wiem, czy piekne, ale chyba najwczesniej na parapetowe dotre. jak jej dożyjemy To co - obstawiamy zaklady? Moj beton, czy Twoja parapetowa? Co bedzie wczesniej? hmmm... ciężko cokolwiek wnioskować... a może będą w jeden dzień!? Fotki piekne. Wolalabym, zeby ktos obstawil. Mozna by sie napic przy okazji, bo zaklad jest o flaszke oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 OOOO znam te miejsca znam.... randkowałam tam z moim ślubnym gdy ślubnym jeszcze nie był.... pięknie tam.... ja planów na Sylwka nie mam, ale pewnie będzie co zawsze... kinder party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Miasto cudo, a gdzie ten wawoz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Hej. Wawoz tez mnie zaintrygowal. Sa dwie wiadomosci - dobra i zla. Dobra jest taka, ze przyszla paczka - nienaruszona. Zla - ze mialam do zaplacenia 211 zl. A teraz uwaga - clo wynioslo jedyne 75 zl za 3 z 7 akcesoriow lazienkowych (widac, ze bardzo chcieli cos oclic, a nie wiedzieli, co - duzo wiecej wart byl zabytkowy i pozlacany zamek z galkami - tego nie odkryli idioci)... Reszta to oplata za zgloszenie do Urzedu przez POLAMER (przy okazji - pan, ktory przyniosl paczke nie umial dodawac - 75 + 122 + 20 dla niego rowna sie 211). No to teraz... Niech no tylko malz moj wroci do NY, a z Polamerem zobaczy sie w sadzie. Ulzylo mi, w koncu to tylko pieniadze - i tak mi sie oplacalo. Tylko dywanik (wiecie, ten od kanalu), o ktorym zapomnialam, ze tam jest pekl na srodku. Na szczescie nie widac tego z wierzchu. Reszta rzeczy chyba jest cala. Otwarlam przy gosciu paczke, strasznie byl wkurzony, jak rzecz po rzeczy zaczelam je ogladac, czy nie sa zniszczone... Zgloszenie do sadu to pestka, najczesciej pozwana strona w ogole sie nie zglasza i w ten sposob sie wygrywa. Jedno ostrzezenie - bron Was Panie Boze od POLAMERU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 No to super ze skonczylo sie w miare dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jestem pewna, ze malz reszte kasy - poza tymi 75 zlociszami odzyska. Czasami jak mam cos takiego zaplacic to sobie mysle - a niech mi tam, niech Panstwo zarobi. Pojdzie na domy dziecka, szkoly, przedszkola. Ale pierdzieleni agenci skasowali wiecej za "fatyge" mimo, ze czlowiek wysylajac paczke nie jest swiadomy, ile kosztuje usluga agenta. Jak przychodzi przez poczte, to poczta bierze oplate manipulacyjna 5 zlotych czy cos takiego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no Małgoś to teraz pełen relaxxxxx.... paczka jest, wsio całe i zdrowe więc można odetchnąć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no Małgoś to teraz pełen relaxxxxx.... paczka jest, wsio całe i zdrowe więc można odetchnąć, nie? Noooo... Teraz zaczynam szukac nastepnych graciskow. Akcesoria do nastepnej lazienki przede wszystkim musze zakupic (i przewiezc tym razem na wlasnym grzbiecie). Najbardziej mi ulzylo z powodu galek z Cejlonu. Reszte jakos bym jeszcze przebolala. Teraz tylko to musze do mieszkanka zawiezc, bo musze wokol tego wielkiego kartonu skakac teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 czesc Malgos kiedy przyjedziesz do mnie? ide glosowac na Nadusie Dobry wieczór Dobrze, że Ania przypomniała - ja też idę zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no Małgoś to teraz pełen relaxxxxx.... paczka jest, wsio całe i zdrowe więc można odetchnąć, nie? Noooo... Teraz zaczynam szukac nastepnych graciskow. Akcesoria do nastepnej lazienki przede wszystkim musze zakupic (i przewiezc tym razem na wlasnym grzbiecie). Najbardziej mi ulzylo z powodu galek z Cejlonu. Reszte jakos bym jeszcze przebolala. Teraz tylko to musze do mieszkanka zawiezc, bo musze wokol tego wielkiego kartonu skakac teraz. Małgoś, jak potrzebujesz pomocy, to gadaj, śmiało Mam wprawę po noszeniu desek na grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no Małgoś to teraz pełen relaxxxxx.... paczka jest, wsio całe i zdrowe więc można odetchnąć, nie? Noooo... Teraz zaczynam szukac nastepnych graciskow. Akcesoria do nastepnej lazienki przede wszystkim musze zakupic (i przewiezc tym razem na wlasnym grzbiecie). Najbardziej mi ulzylo z powodu galek z Cejlonu. Reszte jakos bym jeszcze przebolala. Teraz tylko to musze do mieszkanka zawiezc, bo musze wokol tego wielkiego kartonu skakac teraz. Małgoś, jak potrzebujesz pomocy, to gadaj, śmiało Mam wprawę po noszeniu desek na grzbiecie Dzieki. W razie czego bede wiedziec, do kogo sie zwrocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 witanko, Mikolaj byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Hej. Mikolaj to byl juz w piatek a wczoraj wypatrywalismy go do piatej rano. A co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 co Ci przyniosl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Office 2007 i takie tam. Nie poznaje komputera w kazdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ło jaki nowoczesny Mikolaj, tez bym chciala jakis fajny gadzet z rodzaju nowe technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dzien dobry. I jak tam po Mikolaju? Ja teraz mam tylko zgryza, co kupic mamie na Gwiazdke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts