Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry! -wróciłam! :)

markotko -wąwóz znajduje się w Sandomierzu -i nazywa się Wąwóz Królowej Jadwigi :)

Co do gwiazdki -to mam mętlik -zapewne w większości skończy się na kosmetykach -co do dzieci -to mam nerwę -bo są napędzane reklamami w TV-a oni nie reklamują nic poniżej 100zł (a ja mam do obdarowania 7dzieci....... :roll: )

Moja 7letnia bratanica zażyczyła sobie to:

http://www.allegro.pl/item500922270_pamietnik_na_haslo_elektroniczny_mattel.html

oraz to:

http://www.allegro.pl/item500476380_piesek_interaktywny_samby_od_epee_promocja.html

plus "ewentualnie" jakąś lalkę :o

Czyli conajmniej 4stówy nie moje :evil: Chyba się skończy tylko na "jakiejś" lalce :roll:

A ja wczoraj na tag sale,u kupilam trzy pary klipsow - vintage - nawet zapiecia maja takie jakich sie juz nie robi , chyba przelom lat 40ych i 50ych- a moja sis ma nieprzeklute uszy .... - wydalam $ 5.

Bedzie super prezent. 8)

Nie wiem jakie tesciowe i mamy maja gusta, ale znow sa modne kolorowe, cieple , szerokie szale . Takie do zarzucania na ramiona - i na sweter i na elegancka kiecke mozna.

dzięn doberek....

Mikołaj ? u mnie się to nawet jakoś w miarę tanio udało zrobić.... Bartuś klocki magnetyczne + kolotowanki + masa długopisów i kredek + słodycze, MAciej samochód na zdalne sterowanie - duuuży jeep + przytulanka + słodycze.... tatuś - pefruma Lacosta + parasol+ koszula + słodycze...

wyszło taniej niż zakładałam... :o :lol: :lol: :lol: