markoto 07.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja mam jak zwykel zgryza co kupic tesciom, szwagierce i jej chlopakowi. Rodzicom kupilismy ekspres cisnieniowy i mamy z glowy prezenty na caly rok tylko problem w tym ze ekspres trefny i ciagle jest w naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 My wlasnie myslimy z malzem, zeby tesciowej mikrofale kupic, bo nie ma. Szwagierce tez nie wiem... A mlodemu siostrzencowi meza znalazlam na allegro tani teleskop. Mam nadzieje, ze OK i pomysl sie przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.12.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A jakies mlode i zgrabne sasiadki mieszkaja naprzeciwko siostrzenca ? To pomysl chwyci na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 dzień dobry! -wróciłam! markotko -wąwóz znajduje się w Sandomierzu -i nazywa się Wąwóz Królowej Jadwigi Co do gwiazdki -to mam mętlik -zapewne w większości skończy się na kosmetykach -co do dzieci -to mam nerwę -bo są napędzane reklamami w TV-a oni nie reklamują nic poniżej 100zł (a ja mam do obdarowania 7dzieci....... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Lumpie, siostrzeniec ma 10 lat... Dzieci sa ciezkie, to prawda. Idziesz do Smyka a tam nie dosc, ze wszystko jakies debilne to jeszcze drogie jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Moja 7letnia bratanica zażyczyła sobie to: http://www.allegro.pl/item500922270_pamietnik_na_haslo_elektroniczny_mattel.html oraz to: http://www.allegro.pl/item500476380_piesek_interaktywny_samby_od_epee_promocja.html plus "ewentualnie" jakąś lalkę Czyli conajmniej 4stówy nie moje Chyba się skończy tylko na "jakiejś" lalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Teleskop jedyne 115... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 o matko salatko i miej tu dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Trzeba ich do przedszkola nie posylac, zeby sie nie napatrzyly u kolegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dziewczyny -na TVP1 zaczyna się własnie serial, który toczy się w Sandomierzu! (Ojciec Mateusz) -zachecam do oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dobrze, ze nauczam, przynajmniej mam glos wylaczony... Ale Sandomierz piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 !0 lat ! To siostrzeniec w tych sprawach jest juz obryty teoretycznie . A zainteresowania nalezy rozwijac od bardzo mlodego wieku . Myslisz, ze on glownie gwiazdy, planet i komety .......moze i tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Moze masz racje lumpie. Najwazniejsze jednak, zeby miec problem z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A ja wczoraj na tag sale,u kupilam trzy pary klipsow - vintage - nawet zapiecia maja takie jakich sie juz nie robi , chyba przelom lat 40ych i 50ych- a moja sis ma nieprzeklute uszy .... - wydalam $ 5. Bedzie super prezent. Nie wiem jakie tesciowe i mamy maja gusta, ale znow sa modne kolorowe, cieple , szerokie szale . Takie do zarzucania na ramiona - i na sweter i na elegancka kiecke mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No wlasnie wkurzona jestem na siebie, ze zapomnialam mamie kupic w NY pashmine. W Londynie byly, ale z plastiku, a mi malz w zeszlym roku kupil za $5 czysty kashmir (podpalalam, to wiem). Super sa. Takie cieniutkie, a bardzo cieple. Na moja tarczyce idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 dzięn doberek.... Mikołaj ? u mnie się to nawet jakoś w miarę tanio udało zrobić.... Bartuś klocki magnetyczne + kolotowanki + masa długopisów i kredek + słodycze, MAciej samochód na zdalne sterowanie - duuuży jeep + przytulanka + słodycze.... tatuś - pefruma Lacosta + parasol+ koszula + słodycze... wyszło taniej niż zakładałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A Ty Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A Ty Kasia? no.... o mnie Mikołaj tez pamiętał..... zrobił mi fajne zakupy w Triumfie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A Ty Kasia? no.... o mnie Mikołaj tez pamiętał..... zrobił mi fajne zakupy w Triumfie.... Aaaaaaa... to fajnie. My tak naprawde czekamy na gwiazdke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts