malgos2 07.12.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... No to u nas odwrotnie. Jedzenie jest znacznie mniej wazne i zdecydowanie krocej trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 nio hej ja tam za gowniarza batona dostałem..lub samochodzik z drewna i byłem szczesliwy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No niestety, dzieciory teraz bardziej przepadliste som. Ale akurat siostrzeniec meza to biedne dziecko jest, wiec zawsze mnie litosc bierze, zeby mu cos kupic porzadnego. Bo jak ja mu nie kupie, to nikt tego nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 mam to samo z siostrzencem.. i siostrzenicą po lapku dostana od wujka jedno w tym roku drugie na nastepny..(ja sobie juz upsa sprawiłem..sem właśniem na niego patsem..fajny jeeezzzdd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No akurat na laptopka bedzie musial poczekac, ale cos tam mozna mu kupic. A co to jest upsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 http://www.awnet.pl/product_info.php?products_id=4253 nio ups..coby ci piorun nie narobieł skompem cego jaki jakis iinnnnee psepiecia prundu wis??i 15 minut tsyma jak prundu braknie druknies..zapises..wyłoncys fajno zec wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A tak, mam... Ale co z tego, ze komputer trzyma, jak monitor siada i nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 no jak ja mam 3wyjscia i monitur tys zasilo stego spoko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No widzisz, a u mnie tylko 1 wyjscie, albo ktos mi to zle podlaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 no nieee..nie wierze...musi byc 3-4 outowe i jedno in..bez jaj..i na internet..musi być on ma wszlekie przepiecia przejac i regulować..nawe antene przez niego trzeba puscic.. taki musi byc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No wlasnie... Obejrze ustrojstwo jak skoncze nauczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A ja Mikołaja "namacalnego" nie dostałam -tylko wyjażdzik był Mikolajkowy Ale za to tydzien temu imieninkową zawieszkę złotą z Apartu dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ale Ci fajnie. Moj malz ma z tymi rzeczami problemy, bo ja uczulona jestem na metale i zawsze sie boi cokolwiek kupowac. Ostatnio biale zloto z Apartu mnie uczulilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... No to u nas odwrotnie. Jedzenie jest znacznie mniej wazne i zdecydowanie krocej trwa. u nas tak samo hejka Ja też mam z głowy prezenty dla chłopaków. Dałam gazetkę z Tesco , starszy wycinał i przyklejał co tam chcą i liczył, żeby za dużo nie wyszło i żeby było po równo wydane dla jednego i drugiego noo, żeby Mikołaj nie splajtował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... No to u nas odwrotnie. Jedzenie jest znacznie mniej wazne i zdecydowanie krocej trwa. u nas tak samo hejka Ja też mam z głowy prezenty dla chłopaków. Dałam gazetkę z Tesco , starszy wycinał i przyklejał co tam chcą i liczył, żeby za dużo nie wyszło i żeby było po równo wydane dla jednego i drugiego noo, żeby Mikołaj nie splajtował O widzisz... Sprytnie to wymyslilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A jak ktos ma duzo dziewczynek w rodzinie do obdarowania to oprocz zaawansowanej technologii maja byc modne na wiosne znow k w i a t k i do wlosow i inne wpinki - niektore bardzo fajne . No i znow sa modne duze brosze, gdyby jeszcze jakas mama i tesciowa zostala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dziewczynek w rodzinie niet. Na razie. Ale zobaczylam, ze ten sprzedawca ma allegro, ktory mial teleskop, ma strasznie duzo negatywow. Zreszta inny od teleskopow tez... Mam chwilowo dosyc pyskowek przez telefon wiec chyba sobie odpuszcze i najwyzej gdzies w sklepach poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dziewczynki to jest dopiero radosc ........i wydatek. Bo musza byc nie tylko na biezaco z zaawansowna technologia ale jeszcze cos na grzbiet musza wrzucic .....jakas sukienczyne lub spodnice bo ilez mozna w dzinsach lazic ....do tego musi zaistniec odpowiedni but a nie adidas i tak dalej i tak dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No tak, tylko dziewczynce latwiej cos kupic, bo same wiemy, co chcialybysmy dostac. Chlopakowi trudniej trafic, szczegolnie jak sie go nie zna jakos super dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 U nas też same chłopy w rodzinie Nie ma tak dobrze, żeby sobie zaprogramować chłopiec lub dziewczynka ale uwierzcie dla płci brzydkiej też jest co kupować ..gorzej z tą starszą brzydką płcią no normalnie nie wiem co kupić i wymyśliłam złoty medal, że siedzi na tej budowie i szlifuje i klei... ja mam już odrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts