Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... :wink: takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... :lol:

No to u nas odwrotnie. Jedzenie jest znacznie mniej wazne i zdecydowanie krocej trwa. :roll:

u nas tak samo :lol:

hejka :lol:

Ja też mam z głowy prezenty dla chłopaków.

Dałam gazetkę z Tesco , starszy wycinał i przyklejał co tam chcą i liczył, żeby za dużo nie wyszło :lol: :lol: :lol: i żeby było po równo wydane dla jednego i drugiego :o :lol:

noo, żeby Mikołaj nie splajtował :D

u nas duuuuże paczki są na Mokołaja....pod choinkę też są, ale już takie no... symboliczne... :wink: takie no by po obżarstwie mieć czym ręce zająć... :lol:

No to u nas odwrotnie. Jedzenie jest znacznie mniej wazne i zdecydowanie krocej trwa. :roll:

u nas tak samo :lol:

hejka :lol:

Ja też mam z głowy prezenty dla chłopaków.

Dałam gazetkę z Tesco , starszy wycinał i przyklejał co tam chcą i liczył, żeby za dużo nie wyszło :lol: :lol: :lol: i żeby było po równo wydane dla jednego i drugiego :o :lol:

noo, żeby Mikołaj nie splajtował :D

O widzisz... Sprytnie to wymyslilas. 8)

Dziewczynek w rodzinie niet. Na razie. :roll: Ale zobaczylam, ze ten sprzedawca ma allegro, ktory mial teleskop, ma strasznie duzo negatywow. Zreszta inny od teleskopow tez... Mam chwilowo dosyc pyskowek przez telefon wiec chyba sobie odpuszcze i najwyzej gdzies w sklepach poszukam.

Dziewczynki to jest dopiero radosc ........i wydatek. Bo musza byc nie tylko na biezaco z zaawansowna technologia ale jeszcze cos na grzbiet musza wrzucic .....jakas sukienczyne lub spodnice bo ilez mozna w dzinsach lazic ....do tego musi zaistniec odpowiedni but a nie adidas i tak dalej i tak dalej.... 8)

U nas też same chłopy w rodzinie :lol:

Nie ma tak dobrze, żeby sobie zaprogramować chłopiec lub dziewczynka :lol:

ale uwierzcie dla płci brzydkiej też jest co kupować :wink: ..gorzej z tą starszą brzydką płcią :roll: no normalnie nie wiem co kupić :roll: i wymyśliłam złoty medal, że siedzi na tej budowie i szlifuje i klei... ja mam już odrzut :evil: :lol: