Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie rozpijasz go...znaczy chcialam napisac nie rozpieszczasz.....a co mu kupujesz ?

Moj tak sie zapatrzyl w scyzoryk Swiss Army, ze az mnie rozczulil ......komus w Polsce sie zlamalo ostrze po 10 latach i blagal nas zebysmy mu kupili i przywiezli ...jak moj tam wszedl i zaczal sie tymi scyzorykami bawic....a to ostrze takie, a to smakie, a jak przycisniesz to wyskakuje cos tam a jak wcisniesz to sie chowa.... :D

To mu kupie pod choinke jak to taka swietna zabawka.... :D tylko ma byc czerwony albo srebrny :D

Przy tym drozszym jest zalaczona historia, ze ktos byl w gorach, lawina go przysypala, ale mial przy sobie ten wlasnie kozik, za jedyne $ 80 , wydlubal dziure w sniegu i dziekki temu przezyl a potem go znalezli .... 8) niech bedzie .

W tym roku kupilam Giant Size album o Warholu. Widzielismy taki w Centre Pompidou i nie bylo jak kupic, bo wiadomo, ze do samolotu nie wzielibysmy. Widzialam ten blysk w oku, ze chcialby taki album miec. :roll: Kupilam na ebayu - przyslali mi ze Stanow - kosztowal cos 120 dolarow (dolary jeszcze byly tansze, wiec nie taki znowu majatek).

Bywalo, ze kupowalam walizki, torby porzadne, mikrofalowke do pracowni. Na razie chyba nigdy plamy nie dalam... Ale meza to znam dobrze i zawsze sie zdradzi z czyms, co by mu sie przydalo. :wink:

no fakt....

o 4 rano to już przy bluesie chyba tylko się siedzi, co?

jeśli chodzi o mojego Szanownego to mam zawsze, ale to zawsze zgryz... bo jak się pytam, to mi odpowiada, że on wszystko ma... i co? i weż tu coś kup, co by mu się spodobało... do czegoś się nadawało... i mnie nie zrujnowało....

w tym roku jak mi powiedział, że on nie wie co Mikołaj może mu dać, więc może dać cokolwiek to powiedziałam, że rozumiem, że jak przyniesie mu królika miniaturkę, to nie będzie miał do Mikołaja żalu... :lol: :lol: :lol: :lol:

moment.... zdanie się zmieniło... :lol:

Małgoś Ty też do 4 siedziałaś? :roll: To coś związane czy co :roll: bo ja też tak ostatnio :roll:

U mnie butelka odpada :roll: , sweter.....nie ma mowy, nie lubi :evil:

scyzorki , wiatrówki bardzo, bardzo ale ma już tyle tego, że ja już się w tym nie rozeznaje :wink:

Normalnie medal mi potrzebny taki złoty, dziecinny , będzie przynajmniej wesoło :lol:

No, ja tak codziennie sobie obiecuje, ze pojde wczesnie spac i codziennie mi nie wychodzi. Wzielam sie za pisanie sprawozdania ze stypendium i tak mi zeszlo. :-?

Ja jakos z malzem problemow nigdy nie mam. A dzisiaj znalazlam piekny portfel z krysztalkami swarovskiego dla mamy. Ostatnio narzekala, ze ten, ktory sobie kupila nie miesci banknotow i trzeba je skladac w pol. :o

Moze ksiazke - no z zakresu jakiegos poradnictwa czy to budowlanego czy medycznego . Plus wode po goleniu , oczywiscie :D

Ja to nadaje z US, wiec jest roznica czasu - moja 10 wieczor to w Polsce 4 rano 8)

Malgos a wiesz, za Andy z pochodzenia byl Huculem ?

Ja troche w Stanach mialam do czynienia z Ludzmi z Gor to znaczy ich wnukami raczej- czyli posrednio raczej z historia ich dziadkow - po wojazu przez Ocean osiedlali sie tez w terenach gorzystych -

--strasznie utalentowani choc czesto niepismienni - mowili paroma jezykami, pewno nie na poziomie literackim, ale zeby sie dogadac, i po polsku i po rosyjski i po wegiersku - mezczyzni grali na skrzypeczkach, kobiety pieknie spiewaly - ich historia jest nie napisana bo nie ma kto a bardzo ciekawa .....troche sie tym teraz zajmuje :D

No jasne, ale ze byl Huculem to malo kto wie......i ze byli to ludzie szalenie artysycznie utalentowani ale najczesciej niepismienni .....teraz jak w tym siedze to szczeka mi opada....... nie dziwie sie, ze Warhol zostal tak slynnym artycha bo wyszedl z nieslychanie artystycznego srodowiska Huculow.