malgos2 13.05.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 mam pytanie: gdzie zamierzasz kupić czarne płytki dołazienki??? sama szukam aby zrobić podłoge w czarno-białe kwadraty i g.. nie ma błyszczących na podłoge czarnych Cos mi sie wydaje, ze widzialam w Max-Flizie w Krakowie, ale nie pamietam, jakiej byly firmy. Jak juz znajde i kupie to Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no, to zobacz odrazu na cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 właśnie cena ja szukam takich 20 x 20 albo 40 x 40, błysk, na podłoge i ściany - są, owszem, w chorych cenach białe znalazlam, tanie, ale czarnych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Czarne gresy: Saturn (czarny i super czarny) Opoczno Marmi Modeni - Nowa Gala Puerto Nero - Cersanit Niestety wszystkie są mniej lub bardziej maziate. Wszystkie występują w polerze. Najczarniejszy jest chyba ten "super czarny" Saturn. Mój znajomy położył idealnie czarny polerowany gres w kuchni - nie pytajcie Ja zapytałam raz... tę wiązankę słyszę do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 taki zadowolony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Przeszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no, to chyba dobrze, nie??? jak patrzę na moje czarne meble i to matowe to już mam dość, a co dobiero... ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jego już też Jeszcze ma tę kuchnię połączoną z salonem, ale podniesioną chyba ze dwa schodki - tak bliżej oka ten czarny gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 hihihhi to ja Wam napiszę, że wcale nie lepiej mają ci co położyli biały gres, terakotę czy co innego białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no, ale na białym to chociaż kurzu fruwającego w słońcu tak nie widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 nic bardziej mylnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 bardzo możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ale czarny i tak jest gorszy, jak nie wierzysz, to sprawdź u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 14.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja takie ekstremum planuję jedynie do dolnej toalety 1,4 x 1,4 m, bez okna choc i tak wychodzę z założenia, że to, że brudu NIE WIDAĆ nie znaczy, że go tam NIE MA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Święta racja, ale gorsza jest opcja, że brudu nie ma (bo przed chwilą sprzątnięte), ale widać każdy pyłek i kroplę wody, i od razu wygląda jak niemyte od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.05.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Święta racja, ale gorsza jest opcja, że brudu nie ma (bo przed chwilą sprzątnięte), ale widać każdy pyłek i kroplę wody, i od razu wygląda jak niemyte od miesiąca Hello. Sorry, ze Was zaniedbuje, ale nie mam nawet czasu sprawdzic maili. Mam wolne polaczenie, a wczoraj smigalam jeszcze do Poznania i z powrotem. Mam dla Was zdjecia pieknych domow, ktore zrobilam po drodze. Co do czarnych plytek - jeszcze nie zdecydowalam na ich temat, najbardziej pasowalby mi czarny marmur, lazienka jest minimalna - 1x2, wiec nie zbankrutuje. Co do pylkow i zaciekow - licze sie z tym, ze na czarnym widac wszystko (tak jak i na bialym...), ale powierzchnia jest nieduza. Poza tym nic innego mi nie pasuje, bo sciany beda super-wymyslne i blyszczace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Cześć Myślisz o tym marmurze? http://www.artstone.com.pl/file/materialy/marmury/m/NeroMarquina.jpg To jedyny czarny marmur, jaki znalazłam? A może granit, wybór czarnych jest większy. Ten co mam na blacie stołu w kuchni jest genialny, nic na nim nie widać, bo ma taką strukturkę kropkowatą ze złotymi drobinkami (nie mogłam się oprzeć ). Jest niestety raczej drogi, ale płytki widziałam w różnistych promocjach - jak nie potrzebujesz dużo, to może się wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Malgos a uważasz na wątrobę...????????? i gdzie te włosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.05.2008 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Nooooo, o marmurach i granitach mysle roznistych, ale tak naprawde musi cos mi wpasc w oko na zywca, bo na zdjeciach to bardzo roznie wyglada. Nie kazdy marmur tez nadaje sie na podloge. Na watrobe juz przestalam uwazac - chyba przestalam ja miec... Wlosy dam jak posciagam zdjecia z tego tygodnia. Wroce do rzeczywistosci w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 a mnie jutro nie ma ta komunia przed nami... Ty miałaś wątróbkę do mnie przyoszczędzić, nieładnie, oj nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts