Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mam pytanie: gdzie zamierzasz kupić czarne płytki dołazienki???

sama szukam aby zrobić podłoge w czarno-białe kwadraty i g.. nie ma błyszczących na podłoge czarnych :(

Cos mi sie wydaje, ze widzialam w Max-Flizie w Krakowie, ale nie pamietam, jakiej byly firmy. Jak juz znajde i kupie to Ci powiem.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czarne gresy:

Saturn (czarny i super czarny) Opoczno

Marmi Modeni - Nowa Gala

Puerto Nero - Cersanit

Niestety wszystkie są mniej lub bardziej maziate. Wszystkie występują w polerze. Najczarniejszy jest chyba ten "super czarny" Saturn.

Mój znajomy położył idealnie czarny polerowany gres w kuchni - nie pytajcie :roll: Ja zapytałam raz... tę wiązankę słyszę do tej pory :-?

Święta racja, ale gorsza jest opcja, że brudu nie ma (bo przed chwilą sprzątnięte), ale widać każdy pyłek i kroplę wody, i od razu wygląda jak niemyte od miesiąca :-?

Hello. Sorry, ze Was zaniedbuje, ale nie mam nawet czasu sprawdzic maili. Mam wolne polaczenie, a wczoraj smigalam jeszcze do Poznania i z powrotem. Mam dla Was zdjecia pieknych domow, ktore zrobilam po drodze.

Co do czarnych plytek - jeszcze nie zdecydowalam na ich temat, najbardziej pasowalby mi czarny marmur, lazienka jest minimalna - 1x2, wiec nie zbankrutuje. Co do pylkow i zaciekow - licze sie z tym, ze na czarnym widac wszystko (tak jak i na bialym...), ale powierzchnia jest nieduza. Poza tym nic innego mi nie pasuje, bo sciany beda super-wymyslne i blyszczace.

Cześć :D

Myślisz o tym marmurze?

http://www.artstone.com.pl/file/materialy/marmury/m/NeroMarquina.jpg

To jedyny czarny marmur, jaki znalazłam?

A może granit, wybór czarnych jest większy.

Ten co mam na blacie stołu w kuchni jest genialny, nic na nim nie widać, bo ma taką strukturkę kropkowatą ze złotymi drobinkami (nie mogłam się oprzeć :oops: :wink: ). Jest niestety raczej drogi, ale płytki widziałam w różnistych promocjach - jak nie potrzebujesz dużo, to może się wyrobisz :roll:

Nooooo, o marmurach i granitach mysle roznistych, ale tak naprawde musi cos mi wpasc w oko na zywca, bo na zdjeciach to bardzo roznie wyglada. Nie kazdy marmur tez nadaje sie na podloge.

Na watrobe juz przestalam uwazac - chyba przestalam ja miec... Wlosy dam jak posciagam zdjecia z tego tygodnia. Wroce do rzeczywistosci w niedziele. :D