nitubaga 08.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 perfumy lacosta, hugo bossa.... jak dla mnie to piękne są... i właśnie w cenie ok 140-150 zł... w zależności od objętości... albo zestaw koszula + krawat, dobra flaszka, skórzane rękawiczki, męski, składany parasol, może wizytę u okulisty i okulary, zestaw wierteł... (ja kupiłam w ubiegłym roku taką walizeczkę wierteł BOSCHA), kufel na piwko jeśli pija, piersiówkę, ładną papierośnicę - jeśli pali, skórzany pasek do spodni, spinki do mankietów koszuli.... to tak z biegu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No prosze, jaka mamy pomyslowa kolezanke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No prosze, jaka mamy pomyslowa kolezanke... ja już to wsio przerabiałam.... i w tym roku znów miałam zagłostkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-60.htm Wklejam, gdyby ktos jeszcze nie wiedzial o akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Doberek dziewczynki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Doberek chlopcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 perfumy lacosta, hugo bossa.... jak dla mnie to piękne są... i właśnie w cenie ok 140-150 zł... w zależności od objętości... albo zestaw koszula + krawat, dobra flaszka, skórzane rękawiczki, męski, składany parasol, może wizytę u okulisty i okulary, zestaw wierteł... (ja kupiłam w ubiegłym roku taką walizeczkę wierteł BOSCHA), kufel na piwko jeśli pija, piersiówkę, ładną papierośnicę - jeśli pali, skórzany pasek do spodni, spinki do mankietów koszuli.... Mój tato to typowy chłop, który z kosmetyków ani ubrań sie nie ucieszy. Portfele dostaje srednio raz w roku -od siory, która dostaje je jako gratisy w robocie, książki kupują rodzice sami -bo należą do różnych klubów książki (i tak nie mają czasu ich czytać), palić nie pali, piwo pije wprost z puszki, okulary ma nowe -po prostu kicha i tyle! jedyny prezent, z ktorego się naprawdę ucieszył -to był licznik do roweru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skoro jezdzi na rowerze to moze alarm do roweru albo jakies inne gadzety? Swiatelka, elektryczna pompka, no nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skoro jezdzi na rowerze to moze alarm do roweru albo jakies inne gadzety? Swiatelka, elektryczna pompka, no nie wiem... te chłopy to tylko problem- z mamą to nigdy nie mam problemu -zawsze się cieszy z kosmetyków czy perfum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 hahahaa no masz..ci los..jak mi rzykro facet wszycho ma..i jest szczesliwy..i tym sprawia kłopot córuni..hehe tak kasiu? niom to ci kłopot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 hahahaa no masz..ci los..jak mi rzykro facet wszycho ma..i jest szczesliwy..i tym sprawia kłopot córuni..hehe tak kasiu? niom to ci kłopot.. no właśnie.. mój mężul też nie wie co chce -bo twierdzi, ze jakby mu czegoś brakowało to by se sam kupił bo: "w końcu ma kasę":roll: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 hahahaa no masz..ci los..jak mi rzykro facet wszycho ma..i jest szczesliwy..i tym sprawia kłopot córuni..hehe tak kasiu? niom to ci kłopot.. no właśnie.. mój mężul też nie wie co chce -bo twierdzi, ze jakby mu czegoś brakowało to by se sam kupił bo: "w końcu ma kasę":roll: ... O Jesssuuu, jacy Wy jestescie przyziemni. Ja to nie mam problemu, bo moj malz cieszylby sie absolutnie ze wszystkiego, podobnie jak mama. Jedynie tesciowa zawsze krytykuje prezenty, ale najczesciej moich nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jedynie tesciowa zawsze krytykuje prezenty, ale najczesciej moich nie. boi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jedynie tesciowa zawsze krytykuje prezenty, ale najczesciej moich nie. boi się? Pewnie tak. Wie, ze nastepnym razem dostalaby fige z makiem. Ale prawda jest taka, ze ja sie zawsze bardzo staram trafic. Tylko w tym roku jestem wymozdzona co do niej. Moze jeszcze cos ladnego wpadnie mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja na zeszłe urodziny ..powiedziałem nierozmyslnie ze tylko porzadnych..adidasów mi brakuje..i moja byla wymysliła..ze zrobia sciepe na adidasy..w zyciu nie było mi tak wstyd jak dostawałem prezent od kogoś..masakra... Zawsze rozważam co mówie w takich sprawach kobietom...jak sie sostra ostatnio dopytywała ..to wszystko mam i po krzyku..juz nie powiem nikomu jesli bede czegos potrzebował tylko sobie kupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No przeciez prezenty nie sa po to, zeby komus garderobe uzupelniac tylko zeby pokazac, ze sie o nim mysli i pamieta. Jasne, ze teraz jak ktos ma mi dac zel pod prysznic, to wole, zeby kupil 6 kieliszkow do wina do mieszkanka , ale gdyby mial mi dac cos zupelnie glupiego to tez bylabym przeszczesliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja lubie dostawac ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jesli chodzi o prezenty to najlepiej jakos po hobby sie zorientowac. W akcje charytatywna to zaangazowalam sie juz - pomoc biednym rodzinom z dziecmi ktora organizuje agnieszkakusi. Ciuchy to moje hobby uhh - uwielbiam . Ale tak z fantazja bez przesadnego zadecia. Z prezentami to chcialabym po prostu sprawic komus przyjemnosc - i zeby moze uzyteczne troche bylo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja sie boje jak mi ktos ciuchy kupuje, ze nie trafi w rozmiar i bedzie wtopa. Ale raz mi malz kupil piekne gumiaki w paseczki na obcasie. Superowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja sie boje jak mi ktos ciuchy kupuje, ze nie trafi w rozmiar i bedzie wtopa. Ale raz mi malz kupil piekne gumiaki w paseczki na obcasie. Superowe. co Ci kupil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts