Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja sie boje jak mi ktos ciuchy kupuje, ze nie trafi w rozmiar i bedzie wtopa. :-?

Ale raz mi malz kupil piekne gumiaki w paseczki na obcasie. Superowe. 8)

co Ci kupil? :o :o :o :o :o

Kalosze. :lol: :lol: :lol: :lol: Ale takie piekne, co caly Nowy Jork, Paryz i Londyn w nich chodzi. W kwiatki, paski i takie tam. :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Ci w tajemnicy, ze wolalabym z Toba niz z rodzina mojego malza. Nie o to chodzi, ze sa jacys straszni, ale co roku jest co najmniej niezdrowe zamieszanie z powodu Swiat. Ja tak nie lubie - robie szybka zupe grzybowa, szybkie sledzie, kawalek makowca od Buczka i tyle. Na Swieta tez cos szybkiego, zreszta zupe jem pare dni i po niej mam juz dosyc jedzenia, jakas salatka, troche sera, wedliny i styknie. Najwazniejsze, zeby bylo milo i dobre winko zeby stalo, a nie zeby sie urabac po pachy. A meza matka z siostra szaleja jak glupie, tylko z niczym zdazyc nie moga i wyrabiaja sie z wigilia raptem na 10 wieczorem (rekord byl o 12 w nocy... :lol: :lol: :lol: ). Nie spia calymi nocami, no szalenstwo jakies, a potem jakies tuczace pasztety serwuja, ble... To moze my zostaniemy jednak, co? :roll: :roll: :roll:

ryan air :evil:

na domiar zlego nie dalo sie tam dodzwonic, w koncu Dejw zadzwonil na jakas ich angielska infolinie i byly komendy w stylu nacisnij jeden, cos tam nacisnij dwa

potem tekst "zastanow sie czy chcesz placic pieniadze za połącznie z naszym konsultantem, taniej bedzie skorzystac z serwisu internetowego srata tatatata

a po kilku minutach

"wszyscy nasi konultanci sa zajeci" sproboj pozniej pi pi

masakra

wyslalam tesciowa z nasza rezerwacja na lotnisko i sie okazalo ze nie ma takiej rezerwacji :evil: