malgos2 08.12.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja sie boje jak mi ktos ciuchy kupuje, ze nie trafi w rozmiar i bedzie wtopa. Ale raz mi malz kupil piekne gumiaki w paseczki na obcasie. Superowe. co Ci kupil? Kalosze. Ale takie piekne, co caly Nowy Jork, Paryz i Londyn w nich chodzi. W kwiatki, paski i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja dostalam od meza biale w czarne kwiatki jak zaczelismy sie budowac, ale nie byly na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja dostalam od meza biale w czarne kwiatki jak zaczelismy sie budowac, ale nie byly na obcasie No widzisz. Ale ten obcas to nie jest jakas szpilka. Na budowe w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mam nadzieje ze w nich do mnie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mam nadzieje ze w nich do mnie przyjedziesz Jak bedzie padalo to na 100%. No i modlmy sie, zeby nam ta podroz wydala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no to sie modle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A jak nam sie spodoba i zostaniemy na Swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to wtedy beda baaardzo alkoholowe swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Powiem Ci w tajemnicy, ze wolalabym z Toba niz z rodzina mojego malza. Nie o to chodzi, ze sa jacys straszni, ale co roku jest co najmniej niezdrowe zamieszanie z powodu Swiat. Ja tak nie lubie - robie szybka zupe grzybowa, szybkie sledzie, kawalek makowca od Buczka i tyle. Na Swieta tez cos szybkiego, zreszta zupe jem pare dni i po niej mam juz dosyc jedzenia, jakas salatka, troche sera, wedliny i styknie. Najwazniejsze, zeby bylo milo i dobre winko zeby stalo, a nie zeby sie urabac po pachy. A meza matka z siostra szaleja jak glupie, tylko z niczym zdazyc nie moga i wyrabiaja sie z wigilia raptem na 10 wieczorem (rekord byl o 12 w nocy... ). Nie spia calymi nocami, no szalenstwo jakies, a potem jakies tuczace pasztety serwuja, ble... To moze my zostaniemy jednak, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Malgos, no po tym co przeczytalam, to nie mysl ze Was wypuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ech, gdyby nie to, ze malz niedlugo wyjezdza i rodzina sie tez nim chce jeszcze nacieszyc to bysmy wyjechali na Swieta gdzie pieprz rosnie. Ale coraz pewniejsze jest, ze do Pragi pojedziemy na sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a nam sie plany na Sylwestra sypnely, mielismy jechac do Londynu i Brighton, ale okazalo sie ze nie ma naszej rezerwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a nam sie plany na Sylwestra sypnely, mielismy jechac do Londynu i Brighton, ale okazalo sie ze nie ma naszej rezerwacji Jak to nie ma rezerwacji? Samolotu czy hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 samolotu, w Londku mam przyjaciolke a w Brajton szwagierke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 samolotu, w Londku mam przyjaciolke a w Brajton szwagierke No zesz... A co to za linia wspaniala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ryan air na domiar zlego nie dalo sie tam dodzwonic, w koncu Dejw zadzwonil na jakas ich angielska infolinie i byly komendy w stylu nacisnij jeden, cos tam nacisnij dwa potem tekst "zastanow sie czy chcesz placic pieniadze za połącznie z naszym konsultantem, taniej bedzie skorzystac z serwisu internetowego srata tatatata a po kilku minutach "wszyscy nasi konultanci sa zajeci" sproboj pozniej pi pi masakra wyslalam tesciowa z nasza rezerwacja na lotnisko i sie okazalo ze nie ma takiej rezerwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 British Airways jest najlepszy na swiecie, ale pewnie z Wrocka nie lata... I bilety tansze niz EasyJet tylko trzeba duzo wczesniej rezerwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kochane, lump wspomniala o watku agnieszkakusi. Trudno sie do niego dokopac, dlatego wklejam go tu: http://forum.muratordom.pl/post2922090.htm#2922090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzien doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts