Maluszek 09.12.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 to i ja się przywitam miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzien dobry. Tak sie nakrecilam ta akcja Dandiego, ze nie moglam spac... Caly czas wyobrazalam sobie ich reakcje. I chociaz Dandi mowi, ze na wdziecznosc liczyc nie mozna, ja mysle, ze po prostu nigdy wczesniej tym dzieciom nikt niczego porzadnego nie dal, dlatego tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tak, nikt im nie dal milosci ,, troski i wysilku - jest to " najporzadniejsza " rzecz dla kazdego dzieciaka....... nic tego nie zastapi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No tak, ale nawet jesli chodzi o przyziemne sprawy... Mam tego siostrzenca meza - chcialam mu dac rower, uzywany, ale w super stanie. No i... zamiast euforii napotkalam na opor. I co sie okazalo? Ze ostatnio babcia mu dala jakis badziewny, z ktorym sie wstydzil wychodzic na dwor. Jak zobaczyl ten ode mnie to od razu zmienil zdanie. Dzieci nawet jesli biedne, tez maja swoja dume... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 To raczej presja srodowiska - zaczyna sie w pewnym wieku wyscig na rzeczy, kazdy przez to przechodzi. Ale mija. Jednym szybciej , drugim pozniej, innym nigdy Mam taka madra kolezanke, z ktora trzymamy sie od 6 roku zycia - tez ma 2 dziewczyny w wieku moich dziewczyn i zawsze wyjezdzalysmy razem na wkacje . ( jak byla kasa ) Moja kolezanka skonczyla SGH i jest rekinem finansjery w roznych radach nadzorczych itp - ale jest madra a nie tylko wyksztalcona. Przyjezdzamy raz z wakacji, spotykamy sie a ona patrzy na klatke z chomikami co to jej dziewczyny mialy i mowi - wszystko zaczyna sie od milosci. Tak patrze sie na nia i mysle - o kurcze ! bredzi ! A ona na to - przychodzili tesciowie, zajmowali sie chomikami, jesc dawali, pic dawali, klatke sprzatali ale te chomiki wraz nie takie jak przed naszym wyjazdem znaczy sie chomiki przezyly ich wyjazd - malo nie peklam ze smiechu a teraz mysle, ze miala racje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Piekne... Ale to swieta prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dobhre dobhre..siem mnie spodobhalo..dobhry wiecer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A Ty duchu masz jakiegos chomika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 niet zadnego zyjatka niet miałem duzo swierzatek od pieskow przez kotki po rybki i chomiki..ale teraz nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja tez teraz nie mam i mysle, ze zmienic to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Psa, kota polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A jak tam Manius? Dalej ucieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 teraz moze jaki królik..jakby mi sie do sklepu nie chciało ;leciec..pieczen raz dwa..by była.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kroliki sikaja gdzie popadnie, to jest bol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wraca z przepustek na balkon. Jestem ciut spokojniesza bo zanim go wypuszczę to obrożę mu zakładam z napisanym nr tel. Ale wkurza mnie strasznie chwilami. Dzis dobrał się do puszki metalowej z żarciem i przysmakami i tak długo kombinował, aż zrzucił na podłogę i wszystko wysypał. Pewnie obżarł się porządnie. Potrafi otworzyć moją dolną szufladę w komodzie i wyciąga wszystko po całym mieszkaniu. A pech chciał, że tam swoją bielizną trzymam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kroliki sikaja gdzie popadnie, to jest bol... I gryzą wszystkie kable od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 w kojcu ze trzy mogły by byc jakbym sie głodny srobieł dawaj sdjecia jak ci bielisnem kotek jakoms wyciąga hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Z kojca krolik wyskoczy, w koncu skakac umie... Maniek jest slodziak Wiola tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Słodziak, ino wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ni0o jak fiknie to prosto w brytfankiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts