Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry. Tak sie nakrecilam ta akcja Dandiego, ze nie moglam spac... Caly czas wyobrazalam sobie ich reakcje. I chociaz Dandi mowi, ze na wdziecznosc liczyc nie mozna, ja mysle, ze po prostu nigdy wczesniej tym dzieciom nikt niczego porzadnego nie dal, dlatego tak jest. :(

No tak, ale nawet jesli chodzi o przyziemne sprawy... Mam tego siostrzenca meza - chcialam mu dac rower, uzywany, ale w super stanie. No i... zamiast euforii napotkalam na opor. I co sie okazalo? Ze ostatnio babcia mu dala jakis badziewny, z ktorym sie wstydzil wychodzic na dwor. Jak zobaczyl ten ode mnie to od razu zmienil zdanie. Dzieci nawet jesli biedne, tez maja swoja dume... :roll:

To raczej presja srodowiska - zaczyna sie w pewnym wieku wyscig na rzeczy, kazdy przez to przechodzi. Ale mija. Jednym szybciej , drugim pozniej, innym nigdy :D

Mam taka madra kolezanke, z ktora trzymamy sie od 6 roku zycia - tez ma 2 dziewczyny w wieku moich dziewczyn i zawsze wyjezdzalysmy razem na wkacje . ( jak byla kasa )

Moja kolezanka skonczyla SGH i jest rekinem finansjery w roznych radach nadzorczych itp - ale jest madra a nie tylko wyksztalcona.

Przyjezdzamy raz z wakacji, spotykamy sie a ona patrzy na klatke z chomikami co to jej dziewczyny mialy i mowi - wszystko zaczyna sie od milosci.

Tak patrze sie na nia i mysle - o kurcze ! bredzi !

A ona na to - przychodzili tesciowie, zajmowali sie chomikami, jesc dawali, pic dawali, klatke sprzatali ale te chomiki wraz nie takie jak przed naszym wyjazdem :D znaczy sie chomiki przezyly ich wyjazd - malo nie peklam ze smiechu a teraz mysle, ze miala racje......

Wraca z przepustek na balkon. Jestem ciut spokojniesza bo zanim go wypuszczę to obrożę mu zakładam z napisanym nr tel.

Ale wkurza mnie strasznie chwilami. Dzis dobrał się do puszki metalowej z żarciem i przysmakami i tak długo kombinował, aż zrzucił na podłogę i wszystko wysypał. Pewnie obżarł się porządnie.

Potrafi otworzyć moją dolną szufladę w komodzie i wyciąga wszystko po całym mieszkaniu. A pech chciał, że tam swoją bielizną trzymam.. :-?