malgos2 09.12.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja tez teraz nie mam i mysle, ze zmienic to trzeba. dać patyczaka Jasne... Kiedys w szkole zajmowalam sie swierszczami afrykanskimi. Tez byly sympatyczne. taaa... tylko strasznie płodne I krwiozercze. Zjadaly jedynego samca... a to to by mi pasowało Nooo... glupie nie byly, to trzeba przyznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nooo... glupie nie byly, to trzeba przyznac. Bo nie zjadły żadnej samicy - dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nooo... glupie nie byly, to trzeba przyznac. Bo nie zjadły żadnej samicy - dobry wieczór Taaaa, wolaly kruszone rozwielitki z pokarmem dla rybek i cukrem pudrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No, pieknie......wyploszylyscie jedynego chlopa co tu zaglada Chlopu sie wszystko kojarzy z jedzeniem - wyglodnialy jakis Nie martwcie sie - ja to dopiero nie mam nic z matki - Polki, ktora na widok kazdych spodni naboznie sklada rece........ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka ..( nie zawsze, oczywiscie ale czesto - i zawsze na spalonej pozycji jesli chodzi o jakies lepsze stanowisko mimo, ze kwalifikacje te same albo wyzsze ). Jakis Glowny Inspektor Pracy na Pomorzu zgwalcil bezrobotna......dobrze chociaz z tego powodu Polska weszla do Unii bo przedtem takie rzeczy byly calkowicie bez konsekwencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ze nie ma szans na dobre stanowisko to moze jest przesada, ale ze jesli stanie do konkursu facet i kobitka, to facet ma wieksze szanse i to chyba wszedzie tak jest, nie tylko w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 W US juz niekoniecznie - ciezko, ale ida kobiety w gore..... Jest niesamowita roznica pod tym wzgledem . Ostatnio w duzej instytucji byla taka sprawa w wawce, ze facet gnoil studentke piatego roku , niby jakas rada byla zwolana to smo, ale buc ma poparcie - ja tak sie temu przysluchiwalam i w koncu jej powiedzialam - nagraj go i puscimy w inecie z tlumaczeniami angielskimi - i zobaczymy co sie bedzie dzialo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale nadal srednio kobiety zarabiaja 30% mniej. I tez faceci mowia, ze baby nie umieja jezdzic, tylko cicho to mowia, zeby w ryj nie dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale nadal srednio kobiety zarabiaja 30% mniej. I tez faceci mowia, ze baby nie umieja jezdzic, tylko cicho to mowia, zeby w ryj nie dostac. nooooo ode mnie to mógłby który zebrać.... bo ja drażliwa jestem na tym punkcie.... i nerwowa, jak widzę co faceci za kółkiem potrafią wyczyniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Cos musza mowic......jezyki nadal maja choc sa im niepotrzebne ..... niech sie wykazuja innym organem Ja sie normalnie scigam i na dziko ( to taki sport na prowincji ) jestem w tym dobra - roznica jest taka, ze oni sa w stanie wziac na siebie wieksze ryzyko - kobieta raczej niechetnie zostawi dzieci sierotami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 jestem, grzecznie się melduję i idę się witać dalej, bo zaraz monsz mnie od kompa przegoni musimy wrócić teraz do normalności po tych gonitwach chrzcinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Fajnie, ze jestes z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka .. żałosne. ale trzyma standardowy poziom, charakterystyczny dla nie-podgatunku Przepraszam Malgos za wtręt- ale nie zdzierżyłam Pozdrawiam Gospodynię i Gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka .. żałosne. ale trzyma standardowy poziom, charakterystyczny dla nie-podgatunku Przepraszam Malgos za wtręt- ale nie zdzierżyłam Pozdrawiam Gospodynię i Gości Witam serdecznie i tylko bez zadnych awantur prosze. Juz mi tu jeden ambitny starczy w watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam serdecznie i tylko bez zadnych awantur prosze. Juz mi tu jeden ambitny starczy w watku. absolutnie żadnych takich ja nadzwyczaj spokojna jestem i mało ambitna Bardzo fajne mieszkanko - też lubiłabym mieć 3,20 m Spałaś już na antresoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam serdecznie i tylko bez zadnych awantur prosze. Juz mi tu jeden ambitny starczy w watku. absolutnie żadnych takich ja nadzwyczaj spokojna jestem i mało ambitna Bardzo fajne mieszkanko - też lubiłabym mieć 3,20 m Spałaś już na antresoli ? 3,90 m... I oprocz tej antresoli niewiele jest zrobione. Przede wszystkim czekam az ktos sie nade mna zmiluje i podloge mi zrobi. Na antresoli sypiam w innym mieszkaniu i jeszcze nie spadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 bo pewnie jeszcze nie wypiłaś tyle ile trzeba, żeby spaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 bo pewnie jeszcze nie wypiłaś tyle ile trzeba, żeby spaść... No wlasnie, jak jestem strasznie pijana to spimy na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 wiedziałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 wiedziałam!!! Tego lata tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.12.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No okazalo sie, ze dziewczyny zawiesily buca na miesiac na razie - wpadl dzieki jakiemus obrazliwemu emailowi, ktory wyslal do dziewczyny z innego dzialu - i zdecydowala sie upublicznic na tym zebraniu jego list i wystapic przeciw niemu - tez kiedys pracowala z nim i potraktowal ja jak smiecia. Moze idzie nowe.....? Sorry, Malgos, ze z mojego powodu masz naloty.....ale niedlugo jade na swieta i nie bede miala czasu przesiadywac na necie i zawrac ci glowy wszyscy odetchna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts