Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja tez teraz nie mam i mysle, ze zmienic to trzeba.

dać patyczaka :lol: :lol: :lol:

Jasne... :lol: :lol: :lol: Kiedys w szkole zajmowalam sie swierszczami afrykanskimi. Tez byly sympatyczne.

taaa... tylko strasznie płodne :evil: :evil: :lol:

I krwiozercze. Zjadaly jedynego samca... :lol: :lol: :lol:

a to to by mi pasowało :oops: :lol:

Nooo... glupie nie byly, to trzeba przyznac.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, pieknie......wyploszylyscie jedynego chlopa co tu zaglada :D

Chlopu sie wszystko kojarzy z jedzeniem - wyglodnialy jakis :D

Nie martwcie sie - ja to dopiero nie mam nic z matki - Polki, ktora na widok kazdych spodni naboznie sklada rece........ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka ..( nie zawsze, oczywiscie ale czesto - i zawsze na spalonej pozycji jesli chodzi o jakies lepsze stanowisko mimo, ze kwalifikacje te same albo wyzsze ).

Jakis Glowny Inspektor Pracy na Pomorzu zgwalcil bezrobotna......dobrze chociaz z tego powodu Polska weszla do Unii bo przedtem takie rzeczy byly calkowicie bez konsekwencji . :evil:

W US juz niekoniecznie - ciezko, ale ida kobiety w gore..... 8)

Jest niesamowita roznica pod tym wzgledem .

Ostatnio w duzej instytucji byla taka sprawa w wawce, ze facet gnoil studentke piatego roku , niby jakas rada byla zwolana to smo, ale buc ma poparcie - ja tak sie temu przysluchiwalam i w koncu jej powiedzialam - nagraj go i puscimy w inecie z tlumaczeniami angielskimi - i zobaczymy co sie bedzie dzialo....

Ale nadal srednio kobiety zarabiaja 30% mniej. :-? I tez faceci mowia, ze baby nie umieja jezdzic, tylko cicho to mowia, zeby w ryj nie dostac. :lol: :lol: :lol:

nooooo ode mnie to mógłby który zebrać.... bo ja drażliwa jestem na tym punkcie....

i nerwowa, jak widzę co faceci za kółkiem potrafią wyczyniać... :evil:

Cos musza mowic......jezyki nadal maja choc sa im niepotrzebne ..... 8) niech sie wykazuja innym organem :D

Ja sie normalnie scigam i na dziko ( to taki sport na prowincji ) jestem w tym dobra - roznica jest taka, ze oni sa w stanie wziac na siebie wieksze ryzyko - kobieta raczej niechetnie zostawi dzieci sierotami....

ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka ..

żałosne. ale trzyma standardowy poziom,

charakterystyczny dla nie-podgatunku :lol:

Przepraszam Malgos za wtręt- ale nie zdzierżyłam ;)

Pozdrawiam Gospodynię i Gości :D

ze swoja osobowoscia to musialam wyemigrowac z Polski bo kobiety tam to nadal jakis podgatunek czlowieka ..

żałosne. ale trzyma standardowy poziom,

charakterystyczny dla nie-podgatunku :lol:

Przepraszam Malgos za wtręt- ale nie zdzierżyłam ;)

Pozdrawiam Gospodynię i Gości :D

Witam serdecznie i tylko bez zadnych awantur prosze. Juz mi tu jeden ambitny starczy w watku. :wink:

Witam serdecznie i tylko bez zadnych awantur prosze. Juz mi tu jeden ambitny starczy w watku. :wink:

absolutnie żadnych takich :D

ja nadzwyczaj spokojna jestem i mało ambitna :D ;)

Bardzo fajne mieszkanko - też lubiłabym mieć 3,20 m :)

Spałaś już na antresoli ?

3,90 m... I oprocz tej antresoli niewiele jest zrobione. Przede wszystkim czekam az ktos sie nade mna zmiluje i podloge mi zrobi. Na antresoli sypiam w innym mieszkaniu i jeszcze nie spadlam. :roll:

8)

No okazalo sie, ze dziewczyny zawiesily buca na miesiac na razie - wpadl dzieki jakiemus obrazliwemu emailowi, ktory wyslal do dziewczyny z innego dzialu - i zdecydowala sie upublicznic na tym zebraniu jego list i wystapic przeciw niemu - tez kiedys pracowala z nim i potraktowal ja jak smiecia. Moze idzie nowe.....?

Sorry, Malgos, ze z mojego powodu masz naloty.....ale niedlugo jade na swieta i nie bede miala czasu przesiadywac na necie i zawrac ci glowy 8) wszyscy odetchna :D