malgos2 11.12.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dobra, dobra, ale z tego, co slysze, to drewno takie jakie ewentualnie wchodziloby w gre to taka sama cena mniej wiecej. U mnie na szczescie nie ma takich hektarow jak u Was. A kosztorys wyglada dobrze pod wzgledem technicznym - gosc wie, o czym mowi i etapow jest masa, zeby to dobrze wygladalo i nie popekalo. Generalnie to nie jest kasa za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 taka cena... za beton ...drewno sobie możesz położyć dla mnie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Sek w tym, ze ja wole beton od drewna... Nie po to szukalam go 2 lata, zeby zaoszczedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Sek w tym, ze ja wole beton od drewna... Nie po to szukalam go 2 lata, zeby zaoszczedzic. no to kładź beton i się nie pytaj , marzenia po to , żeby je spełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Sek w tym, ze ja wole beton od drewna... Nie po to szukalam go 2 lata, zeby zaoszczedzic. no to kładź beton i się nie pytaj , marzenia po to , żeby je spełniać No wlasnie... Najtaniej to w ogole byloby gres polozyc, ale nie o to mi chodzilo. A to drewno musialoby byc rowniez w kuchni i tu sie boje, ze efekt moze byc okejos, ale nie na dlugo. No i nie zaoszczedze tu za wiele, bo w drewnie jest wiecej "ukrytych kosztow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Malgos a ile masz metrów tego betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No drewno wyjdzie z 200zl , ale mozna odnawiac Nie wiem jak z betonem. Jesli to dla Ciebie cena do przyjecia i spelnienie marzen to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Malgos a ile masz metrów tego betonu? 50. To wychodzi 12,500 mniej wiecej + VAT. Fakture wezme na firme, to sie VAT odzyska... Markotko, 2,5 to juz nie jest taka znowu roznica, a czy to by sie zamknelo w 200 to tez pewnosci nie ma. Beton tez mozna jakos tam odnawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Małgoś, latasz za tym betonem jak kot z pęcherzem, jak już go znalazłaś to bierz i odżałuje te kilkanaście tysiaków i już. Oby zrobili dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No wlasnie... Jeszcze tylko malz wyslal do niego maila, czy aby na pewno nie bedzie jakichs finansowych niespodzianek, zeby mi sie nie okazalo jak przyjde umowe podpisywac, ze jeszcze tak z 1000 trzeba na cos wydac. No i moze sprobujemy cos wytargowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no to co - załapałam się na tę setę? Małgoś - oby jak najszybciej do następnej... tez przyjdziem pić... a w sprawie tego betonu ta ja mam pewien dysonans Ty chcesz taki zwykły za taka kasę? czy to jakis artystyczny ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hmm... Oczywiscie, ze artystyczny. Polerowany i sliczny. Zwyklego nawet sie wylac nie da, bo strop nie wytrzyma, ten ma miec 8 do 10 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hej, a jak Ci sie widzi cena 245 za m2 podlogi (netto)? Muszę się napić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Pij Kasia, jeszcze troche zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hej, a jak Ci sie widzi cena 245 za m2 podlogi (netto)? Muszę się napić..... mnie też polej Ja pragne zobaczyc ten beton, pragnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hej, a jak Ci sie widzi cena 245 za m2 podlogi (netto)? Muszę się napić..... mnie też polej Ja pragne zobaczyc ten beton, pragnę... Witam w moich skromnych progach. Ja tez tego pragne najbardziej na swiecie. Juz to gryzlam z kazdej strony i nie dawalo sie, jak sie w koncu dalo to cena... No coz, swietujmy setna stronke i do roboty trza sie wziac, co by na to teraz zarobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A witam, znów przyburaczyłam, tak bez dzień dobry wpadłam Małgosiu, a Ty tak choć mniej więcej wiesz jaki bedzie efekt końcowy ?? czy to tak zupełnie w ciemno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wiem, wiem... Gosciu probki przyniosl i w razie czego moge jeszcze isc na jakas hale zobaczyc jak to w calosci wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a jest szansa bys jakąś fote wrzuciła, no ciekawa jestem diabelnie. Raczej się nie skuszę nie zapłacę 40 tys za podłoge. Choć może kuchnia ??? hymmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jasne, wrzuce jak zrobie jakas fote. A jak poczekasz do stycznia, to moze bede ja miala juz zrobiona u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts