Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobra, dobra, ale z tego, co slysze, to drewno takie jakie ewentualnie wchodziloby w gre to taka sama cena mniej wiecej. U mnie na szczescie nie ma takich hektarow jak u Was. A kosztorys wyglada dobrze pod wzgledem technicznym - gosc wie, o czym mowi i etapow jest masa, zeby to dobrze wygladalo i nie popekalo. :roll: Generalnie to nie jest kasa za nic.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sek w tym, ze ja wole beton od drewna... Nie po to szukalam go 2 lata, zeby zaoszczedzic. :lol: :lol: :lol:

no to kładź beton 8) :lol: :lol: :lol: i się nie pytaj , marzenia po to , żeby je spełniać :D

No wlasnie... Najtaniej to w ogole byloby gres polozyc, ale nie o to mi chodzilo. A to drewno musialoby byc rowniez w kuchni i tu sie boje, ze efekt moze byc okejos, ale nie na dlugo. No i nie zaoszczedze tu za wiele, bo w drewnie jest wiecej "ukrytych kosztow".

Malgos a ile masz metrów tego betonu?

50. To wychodzi 12,500 mniej wiecej + VAT. Fakture wezme na firme, to sie VAT odzyska... :roll:

Markotko, 2,5 to juz nie jest taka znowu roznica, a czy to by sie zamknelo w 200 to tez pewnosci nie ma. Beton tez mozna jakos tam odnawiac.

no to co - załapałam się na tę setę?

Małgoś - oby jak najszybciej do następnej... tez przyjdziem pić... :lol: :lol:

a w sprawie tego betonu ta ja mam pewien dysonans :roll:

Ty chcesz taki zwykły za taka kasę? czy to jakis artystyczny ma być :o

Hej, a jak Ci sie widzi cena 245 za m2 podlogi (netto)?

:o :o :o

Muszę się napić.....

mnie też polej :o

Ja pragne zobaczyc ten beton, pragnę...

:lol: :lol: :lol: Witam w moich skromnych progach. Ja tez tego pragne najbardziej na swiecie. Juz to gryzlam z kazdej strony i nie dawalo sie, jak sie w koncu dalo to cena... :-? No coz, swietujmy setna stronke i do roboty trza sie wziac, co by na to teraz zarobic... :-?