malgos2 18.05.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 a mnie jutro nie ma ta komunia przed nami... Ty miałaś wątróbkę do mnie przyoszczędzić, nieładnie, oj nieładnie Jestem, jestem. Ledwo zyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dobry, dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 powróciłem z grodu Kraka i wracam do niego...jeszcze dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ja tez do niego powrocilam z wojazy po Polsce i jestem wykonczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.05.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 coś w rodzaju mini wakacji?czy okres komunijny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 coś w rodzaju mini wakacji? czy okres komunijny? Cos w rodzaju mini-wakacji. Na komunie jestem za stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 aha-ha-ha.. ja zawodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 zmykam spac kilka chwil przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 zmykam spac kilka chwil przynajmniej. Mam ten sam pomysl na reszte wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hieloł Przeniosłam się tutki, bo tam już u Ani dość chyba napaplałyśmy pod jej nieobecność Teraz musisz się stopniowo wdrażać do codzienności, po tym brylowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hieloł Przeniosłam się tutki, bo tam już u Ani dość chyba napaplałyśmy pod jej nieobecność Teraz musisz się stopniowo wdrażać do codzienności, po tym brylowaniu Wlasnie moja druga polowka pojechala do mieszkanka z kolega, ktory juz niejeden dom, mieszkanie itp. wyremontowal i relacje sa dosc przerazajace (oczywiscie same takie rzeczy, na ktorych ja sie nie znam i nie przyszlyby mi do glowy...). A grzebki sie nie odzywaja... Moze cos czuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Czuję, że grzebki mają przechlapane Chyba im się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Czuję, że grzebki mają przechlapane Chyba im się należy No tak, tylko co ja zrobie, jesli oni odpuszcza i juz sie nie pojawia? Na szczescie mam tam jakies ich narzedzia. Jak sie wkurze, to po raz kolejny zmienie zamek i niech mnie wtedy szukaja... Maz mi cos przekablowal, ze ta wylewka co niby juz miala byc dobra jakos dziwnie wyglada. Normalnie juz nie mam sily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Czuję, że grzebki mają przechlapane Chyba im się należy No tak, tylko co ja zrobie, jesli oni odpuszcza i juz sie nie pojawia? Na szczescie mam tam jakies ich narzedzia. Jak sie wkurze, to po raz kolejny zmienie zamek i niech mnie wtedy szukaja... Maz mi cos przekablowal, ze ta wylewka co niby juz miala byc dobra jakos dziwnie wyglada. Normalnie juz nie mam sily... Teraz to już Ci siły niepotrzebne Mąż niech się trochę poużera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Czuję, że grzebki mają przechlapane Chyba im się należy No tak, tylko co ja zrobie, jesli oni odpuszcza i juz sie nie pojawia? Na szczescie mam tam jakies ich narzedzia. Jak sie wkurze, to po raz kolejny zmienie zamek i niech mnie wtedy szukaja... Maz mi cos przekablowal, ze ta wylewka co niby juz miala byc dobra jakos dziwnie wyglada. Normalnie juz nie mam sily... Teraz to już Ci siły niepotrzebne Mąż niech się trochę poużera Noooo... Pomysl bardzo dobry, tylko on tak juz jednego przeczolgal, ze gosc zniknal z kluczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Wiesz, czasem taniej zmienić wkładkę w zamku niż płacić drugi raz za tę samą robotę - czasem nawet dużo więcej Więc myślę, że dobrze, jak ich przeczołga - jak są uczciwi to poprawią, jak patałachy to sobie pójdą i nie będą partaczyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.05.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Wiesz, czasem taniej zmienić wkładkę w zamku niż płacić drugi raz za tę samą robotę - czasem nawet dużo więcej Więc myślę, że dobrze, jak ich przeczołga - jak są uczciwi to poprawią, jak patałachy to sobie pójdą i nie będą partaczyć dalej Tyz prowda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja się wkleiłam, jak obiecałam zrudziała.. a Twoich loczków jak nie ma, tak nie ma i tak wogóle, to dobrze, ze już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja się wkleiłam, jak obiecałam zrudziała.. a Twoich loczków jak nie ma, tak nie ma i tak wogóle, to dobrze, ze już jesteś Juz, juz. Przejrze tylko zdjecia z wyjazdu i mam nadzieje, ze jakies cenzuralne trafie zdjatko. Na razie musze troche popracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts