Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zostało coś jeszcze dla mnie???

tak się chciałam z rana na jakąś przekąskę załapać i ciągle mnie wywalało z muratora :roll: :evil: :evil: :evil:

no i potem to już dzieci mi siąść nie dały i na zakupy pojechałam...

a teraz przed spankiem w końcu dotarłam, żeby nie pominąć tej setnej stronki :roll: :wink:

Malgos lecisz z wpisami jak burza :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Bedziem probowac. :roll: Zostawiam to malzowi. On sam daje ceny zawsze troche zawyzone, zeby bylo z czego spuscic, wiec wie jak rozmawiac z facetem. Z drugiej strony jak zobaczylam, ile to jest roboty to zwatpilam. Czlowiek sobie mysli, ze to jest tak wziac i wylac, przyniesc jakas maszyne, wypolerowac i gites. A to jest wylewanie, zabezpieczanie jakimis preparatami, dylatacje, szlifowanie, potem znowu cos tam cos tam itd, itd. Etapow jest chyba z 15. Facet powiedzial, ze tydzien bedzie samego szlifowania, bo nie moze na II p. wniesc odpowiednio duzej maszyny, zeby to szybko zrobic. Beton musi byc super jakosci, zeby przy 1 cm warstwie nie popekal itd. itp. Ale jak sobie pomyslalam, ze jesli teraz sie ugne i juz do konca zycia bede patrzec na betonowe podlogi ze lzami w oczach, to... wole wybulic. :roll:

Jestem jak najbardziej za ....bo jesli jest cos czym cofa mmi sie to sa to kafelki i gres.......jestem za betonem, ale potargowac sie nie zawadzi .......a nuz facetowi zalezy bardziej na tej robocie niz myslisz ....... no na pewno roboty przy tym sporo ale mimo wszystko......niech troche spusci....z ceny 8)

Sprobujemy go pocisnac troche, posciemniac. Facetowi zalezy na wejsciu w rynek wnetrzarski, podpuscilismy go, ze znamy ludzi, ktorzy tez by chcieli miec taka podloge a nie moga, bo tu nikt tego nie robi w mieszkaniach. No zobaczymy. A moze stanie sie cud i moja mama odzyska od swojego bylego pracodawcy dlug dosc pokazny... :roll: Byloby od kogo pozyczyc... :roll:

No jak to wyjdzie odlotowo to nastepni chetni sie znajda........te podlogi robia sie modne. Widzialam na jakiejs fotce - zupelnie biala podloga chyba z betonu wlasnie no bo z czego, biale wnetrze do tego i kanapa - a przez okno - duze , wysokie a nie jak z kurnika - niebieskie niebo - wygladalo to zmyslowo... :D

Lubie jeszcze polacznia cegly z rozbiorki z drewnem, ale kafelkuff i gressa nie lubie.