malka 11.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no to czekam, w czekaniu dobra jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 zostało coś jeszcze dla mnie??? tak się chciałam z rana na jakąś przekąskę załapać i ciągle mnie wywalało z muratora no i potem to już dzieci mi siąść nie dały i na zakupy pojechałam... a teraz przed spankiem w końcu dotarłam, żeby nie pominąć tej setnej stronki Malgos lecisz z wpisami jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To Wy lecicie jak burza... Z drugiej strony Nitubaga to mnie przegonila ze 2 razy, biorac pod uwage o ile pozniej zaczela. Jak podloge zrobie, to sie dopiero ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Przyciągnęły mnie zapachy imprezki z okazji 100 Moje gratulacje, Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzieki, dzieki. Ciekawe, kiedy 1000 walniemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.12.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 w takim tempie to już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Łał się porobiło - gratulkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Szczegolnie, ze zanim zarobie jakas kase na meble, co najmniej ze 2 lata jeszcze minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A co ? Pali się ? Ja poczekam na 10.000 - z meblami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie pali sie, nie pali, tylko krew mnie zalewa... Na szczescie galki do goscinnego kibla juz mam. I zegarek nakrecany... I alabastrowe pudeleczko na zdjete pierscionki - jako pierwszy mebel do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2008 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie idzie sie z tym facetem od betonu troche potargowac ? ? ? Tak w ogole to przyszlam cos zjesc i czegos sie napic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Bedziem probowac. Zostawiam to malzowi. On sam daje ceny zawsze troche zawyzone, zeby bylo z czego spuscic, wiec wie jak rozmawiac z facetem. Z drugiej strony jak zobaczylam, ile to jest roboty to zwatpilam. Czlowiek sobie mysli, ze to jest tak wziac i wylac, przyniesc jakas maszyne, wypolerowac i gites. A to jest wylewanie, zabezpieczanie jakimis preparatami, dylatacje, szlifowanie, potem znowu cos tam cos tam itd, itd. Etapow jest chyba z 15. Facet powiedzial, ze tydzien bedzie samego szlifowania, bo nie moze na II p. wniesc odpowiednio duzej maszyny, zeby to szybko zrobic. Beton musi byc super jakosci, zeby przy 1 cm warstwie nie popekal itd. itp. Ale jak sobie pomyslalam, ze jesli teraz sie ugne i juz do konca zycia bede patrzec na betonowe podlogi ze lzami w oczach, to... wole wybulic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2008 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jestem jak najbardziej za ....bo jesli jest cos czym cofa mmi sie to sa to kafelki i gres.......jestem za betonem, ale potargowac sie nie zawadzi .......a nuz facetowi zalezy bardziej na tej robocie niz myslisz ....... no na pewno roboty przy tym sporo ale mimo wszystko......niech troche spusci....z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 02:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Sprobujemy go pocisnac troche, posciemniac. Facetowi zalezy na wejsciu w rynek wnetrzarski, podpuscilismy go, ze znamy ludzi, ktorzy tez by chcieli miec taka podloge a nie moga, bo tu nikt tego nie robi w mieszkaniach. No zobaczymy. A moze stanie sie cud i moja mama odzyska od swojego bylego pracodawcy dlug dosc pokazny... Byloby od kogo pozyczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2008 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No jak to wyjdzie odlotowo to nastepni chetni sie znajda........te podlogi robia sie modne. Widzialam na jakiejs fotce - zupelnie biala podloga chyba z betonu wlasnie no bo z czego, biale wnetrze do tego i kanapa - a przez okno - duze , wysokie a nie jak z kurnika - niebieskie niebo - wygladalo to zmyslowo... Lubie jeszcze polacznia cegly z rozbiorki z drewnem, ale kafelkuff i gressa nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Beton fajny jest ale ja bym nie miala dosc zaciecia zeby tyle lat czekac na znalezienie kogos. Podziwiam Twoj upor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Malgos zawzieta jak goral dzien dobry mam wone i sie chwale, Dejw zostawil mi swoja karte zaraz mykam na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.12.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Malgos zawzieta jak goral dzien dobry mam wone i sie chwale, Dejw zostawil mi swoja karte zaraz mykam na zakupy Ale Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 się załapałam jeszcze na setuchnę małgoś - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts