rasia 12.12.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Malgoś gratulki 100! Nie uginaj się!!! Porównując ze 100licowymi cenami - to nie drogo Ci facet policzył jeśli z jego materiałem i pełną gwarancją. Beton jest cudowny, a dobrze wyszlifowany, to jak stiuk prawie, no bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej wszystkim. Dzieki Maluszku. Rasia, witaj u mnie w watku. Mysle nad tym wszystkim i wiem, ze brzmie jak kretynka dla niektorych, a jednak... kazda z Was ma inne kalkulacje, bo wiadomo, ze dom to gigantyczny wydatek. U siebie planuje dosc minimalistyczny wystroj, wiec zostaly mi jeszcze 2 najwieksze wydatki - szafa do sypialni dlugosci prawie 5 m i kuchnia + sprzet kuchenny (ktorego nie wymyslam jakiegos super-wypasionego). Reszta to bedzie rekodzielo + pojedyncze meble - toaletka, materac, sofa, fotele, stol, krzesla i to by bylo na tyle. No, moze jeszcze polki do swojego pokoju - tez potrzebuje ich z 5 m. Biurko chce przerobic to, ktore mam, bo lepszego nie znajde, a da sie je odpicowac. Lazienke chce zrobic psim swedem, minimum kafelkow, wiekszosc wykonanie wlasne. Drzwi najtansze sosnowe malz mi pomaluje na drewno jakie bede chciala, itd. itp. No to niech mam chociaz ten cholerny beton, o ktorym marze i snie, no nie? Uparta jestem jak goral mowisz Anja... Chyba tak... Najbardziej to bym chciala zagrac na nosie tym wszystkim niedowiarkom, ktorzy mowili: paniiiiiiiii, to sie nie da, drugie pietrooooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 daaa sie, Małgoś, daaaa się jak się chce to wszystko sie da Małgoś potrzebuję Twojej pomocy, idę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Malgos zawzieta jak goral dzien dobry mam wone i sie chwale, Dejw zostawil mi swoja karte zaraz mykam na zakupy mój by mi napewno karty nie zostawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Malgos zawzieta jak goral dzien dobry mam wone i sie chwale, Dejw zostawil mi swoja karte zaraz mykam na zakupy mój by mi napewno karty nie zostawił.... Mój jakby miał to pewnie w sejfie trzymałby pod kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 mój nie ma sejfu, więc nosi przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A moj swojej karty nie uzywa prawie w ogole, a polskiej nie ma... Kiedys mial dodatkowa do mojej, ale nie uzywal, to zwrocilismy. Nie ma jak niezaleznosc finansowa. Gdzies znalazlam Neferke jak napisala: nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko takie, ktore dluzej trwaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 siem sgadsa witanko jak siem da łodnawiać bethonik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Siem szlifuje i naklada jakis preparat jeszcze raz. A jak popeka cus, to sie jeszcze jakas zywica zakleja to, a potem sie szlifuje. Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 niom to prafwa byc moshe ..bzmi nomalnie sadyn seaquest nie jezd..czyli dopsie snacy wis malgos..kupuj sem to ..ale siem podpytej cym splifuje cym naprawio i napis se gdzies..coby po 5 latach ni miec problemuff..mowie ci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Najwyzej za 5 lat bedziesz mi deski na tym kladl, co sie przejmujesz... Ale za to jaki rowny podklad bedzie... Jak stol. A powaznie to jasne, jak juz dojdzie co do czego to trza bedzie dokladnie o te preparaty sie dowiedziec, co by nie bylo wielkiego placzu i zgrzytania zebow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Małgosiu, ta podłoga tyle będzie kosztować, że nic jej ruszyć nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mam nadzieje... Generalnie o to nam chodzi, zeby nie trzeba juz bylo o tym myslec przez dlugie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 bedzie piknie, mówie Pani, bedzie piknie Nie wiem czy pamietasz z mojego dziennika, jak dostałam wycenę kuchni, no koniecznie miała taka być i cały czas myślałam, że może mi się zamaniło, jakiś kaprys chwilowy mam, bo czy musi tyle kosztować, jak mogliśmy wziąć normalną płytową za 6-7 tys. a nie 2 razy tyle. A teraz? jeszcze jej nie użytkuję ale patrząc na nią jestem przeszczęśliwa, bo nie myślę już o jej cenie tylko jak wygląda dla mnie, jak sie w niej czuję. I git. To jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dokladnie tak jak mowisz Wiolaczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No to super dziewczyny, ze tak myslicie. Kuchnia to bedzie kolejne wyzwanie, ale co mi tam... Najwyzej mnie do pierdla za dlugi wsadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ide sie rozgladac za kuchniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mnie Editta polecila aalto i tam sie zglosze. Ponoc na tle krakowskim nie jest tak zle, a akurat podobaja mi sie ich realizacje, bo sa same nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry.... impreza skończona jak widzę, ale to chyba nie przeszkadza byt się jeszcze czegoś napić, co? a mnie ten beton strasznie nurtuje.... zupełnie nie mam wypbraźni jak on ma wyglądać... dlatego podpinam się pod chęć wylookania foty... ale styczeń to strasznie daleko... umrę z ciekawości... a nie ma nic gorszego niż umierać niespełnionym... Małgoś daj fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasia, wejdz do watka o szarosciach - tam jest sporo betonowych podlog. Napic sie zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts