Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Malgoś gratulki 100! :D

Nie uginaj się!!! Porównując ze 100licowymi cenami - to nie drogo Ci facet policzył jeśli z jego materiałem i pełną gwarancją. Beton jest cudowny, a dobrze wyszlifowany, to jak stiuk prawie, no bajka!!! :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej wszystkim. Dzieki Maluszku. Rasia, witaj u mnie w watku. Mysle nad tym wszystkim i wiem, ze brzmie jak kretynka dla niektorych, a jednak... kazda z Was ma inne kalkulacje, bo wiadomo, ze dom to gigantyczny wydatek. U siebie planuje dosc minimalistyczny wystroj, wiec zostaly mi jeszcze 2 najwieksze wydatki - szafa do sypialni dlugosci prawie 5 m i kuchnia + sprzet kuchenny (ktorego nie wymyslam jakiegos super-wypasionego). Reszta to bedzie rekodzielo + pojedyncze meble - toaletka, materac, sofa, fotele, stol, krzesla i to by bylo na tyle. No, moze jeszcze polki do swojego pokoju - tez potrzebuje ich z 5 m. Biurko chce przerobic to, ktore mam, bo lepszego nie znajde, a da sie je odpicowac. Lazienke chce zrobic psim swedem, minimum kafelkow, wiekszosc wykonanie wlasne. Drzwi najtansze sosnowe malz mi pomaluje na drewno jakie bede chciala, itd. itp. No to niech mam chociaz ten cholerny beton, o ktorym marze i snie, no nie? :lol: :lol: :lol: Uparta jestem jak goral mowisz Anja... Chyba tak... Najbardziej to bym chciala zagrac na nosie tym wszystkim niedowiarkom, ktorzy mowili: paniiiiiiiii, to sie nie da, drugie pietrooooooooo. :wink:

A moj swojej karty nie uzywa prawie w ogole, a polskiej nie ma... Kiedys mial dodatkowa do mojej, ale nie uzywal, to zwrocilismy. :lol: :lol: :lol: Nie ma jak niezaleznosc finansowa. :roll:

Gdzies znalazlam Neferke jak napisala: nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko takie, ktore dluzej trwaja... :roll:

Najwyzej za 5 lat bedziesz mi deski na tym kladl, co sie przejmujesz... :lol: :lol: :lol: Ale za to jaki rowny podklad bedzie... Jak stol. :lol: :lol: :lol:

A powaznie to jasne, jak juz dojdzie co do czego to trza bedzie dokladnie o te preparaty sie dowiedziec, co by nie bylo wielkiego placzu i zgrzytania zebow.

bedzie piknie, mówie Pani, bedzie piknie :lol:

Nie wiem czy pamietasz z mojego dziennika, jak dostałam wycenę kuchni, no koniecznie miała taka być i cały czas myślałam, że może mi się zamaniło, jakiś kaprys chwilowy mam, bo czy musi tyle kosztować, jak mogliśmy wziąć normalną płytową za 6-7 tys. a nie 2 razy tyle. A teraz? jeszcze jej nie użytkuję ale patrząc na nią jestem przeszczęśliwa, bo nie myślę już o jej cenie tylko jak wygląda dla mnie, jak sie w niej czuję. I git. To jest najważniejsze :lol:

dzień dobry....

impreza skończona jak widzę, ale to chyba nie przeszkadza byt się jeszcze czegoś napić, co?

a mnie ten beton strasznie nurtuje.... zupełnie nie mam wypbraźni jak on ma wyglądać... dlatego podpinam się pod chęć wylookania foty... ale styczeń to strasznie daleko... umrę z ciekawości... :roll: a nie ma nic gorszego niż umierać niespełnionym...

Małgoś daj fotkę... :wink: